Vi fick ett så fint bemötande i denna butik. Hade varit i flera sova butiker innan men personalen här hjälpte oss verkligen hitta rätt! Idag är nästan all värk och smärta i kroppen ett minne blått, rä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevligt mottagande när man kommer in i butiken,bra information om olika sängarna. Framförallt servicen efter köpet Då vi hade otur med en lukt i en sänggavel som inte tålde. Då ställde all... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det tog lång tid innan jag fick besked om min beställda vara. När jag ringde första gången meddelande man att man hör av sig när varan kommit. När det gått en tid till och inget hört ringde igen och f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Varit i två olika butiker under två veckor för att få hjälp med bra kudde. Ingen av gångerna har jag fått bra hjälp. Får känslan av att man endast ger bra service vid sängköp, då det är en dyrare inv... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Importgatan 28, 422 46, Hisings Backa, Backa, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Tråkigt att leveransen blev försenad med flera veckor. Men förståeligt eftersom det var leverans under semesterperioden.
Jag vill framföra mitt stora missnöje med hur ni har hanterat min beställning.
Jag köpte ett duntäcke hos er i Bäckebol för 4 700 kr. Jag fick sedan vänta i cirka tre veckor på täcket. Efter denna långa väntan blev jag kontaktad av er och fick beskedet att täcket inte ens fanns i lager och att ni därför hade behövt återbetala pengarna.
Jag måste säga att jag är mycket besviken. Hur kan jag få vänta i tre veckor på en vara som ni sedan meddelar inte finns? Det känns som att min tid och mitt förtroende som kund inte har respekterats.
Jag har inte heller fått någon form av kompensation eller ens en liten gest från er sida med anledning av detta. Efter den här upplevelsen har ni tyvärr tappat mitt och min familjs förtroende helt.
Jag kommer därför inte att handla hos er igen och kommer även att rekommendera mina nära och kära att tänka efter innan de handlar hos er.
Jag förväntade mig betydligt bättre service och bemötande, särskilt när det gäller ett köp på 4 700 kr.
Jag hoppas att ni tar min kritik på allvar och ser över era rutiner så att andra kunder inte behöver råka ut för samma sak.
Inget fel med butiken o personal men det verkar som de nya bäddmadrasserna har svält ut på bredden. Inte bra.
32 000 kr – och jag ska själv försöka laga problemet med filttassar
Extremt besviken på SOVA.
Jag köpte en säng för cirka 32 000 kronor. Efter bara ungefär fyra veckor började sängen ge ifrån sig ett tydligt knackande ljud.
SOVA har dessutom varit hemma hos mig och själva konstaterat problemet. Det här är alltså inte någon situation där jag som kund sitter och påstår att sängen låter utan att företaget har undersökt saken. De har varit på plats och sett problemet.
Nu är lösningen jag får: ett paket med filttassar, tillsammans med instruktioner som jag som kund förväntas läsa och själv installera för att försöka få bukt med knackandet.
För mig är det fullständigt orimligt.
Jag har köpt en premium-säng för 32 000 kronor, inte ett byggprojekt där jag efter fyra veckor ska behöva felsöka och åtgärda ett konstaterat problem själv.
Det mest anmärkningsvärda är att jag inte ens begär något orimligt. Jag förväntar mig att SOVA tar ansvar för sin egen produkt. När en så dyr säng börjar knacka efter bara fyra veckor och företaget dessutom har varit hemma och konstaterat problemet, borde fokus vara på att lösa problemet på ett professionellt sätt,inte att skicka material och lägga arbetet på kunden.
Jag tycker att detta är ett väldigt märkligt sätt att behandla en kund som lagt 32 000 kronor på en premiumprodukt.
Det är inte filttassarna i sig som är problemet. Det är inställningen.
Jag köpte en färdig premiumprodukt. Jag köpte inte en säng som jag själv ska behöva reparera fyra veckor efter köpet.
Mycket besviken på hur SOVA väljer att hantera en reklamation av en så pass dyr produkt.

Risposta di SOVA - Bäckebol
Bra service i butiken. Killarna som sedan levererade våran sä g var kanonduktiga

Risposta di SOVA - Bäckebol
Vi fick en fin genomgång av vilka alternativ som fanns i butiken av kunnig personal. Leveransen kom glädjande nog snabbare än vad man sagt från början. Vi är nöjda med vårt köp.

Risposta di SOVA - Bäckebol
Kunnigt och service inriktad personal mycket bra bemötande.
Leveransen i tid
Trevliga o duktiga monterings personal

Risposta di SOVA - Bäckebol
Väldigt bra och kunnig personal som hjälpte oss med välja rätt säng/madrass

Risposta di SOVA - Bäckebol
Ont i huvudet och ryggrn varje dag när jag vaknar. Besviken...en säng för nästan 40000kr.

Risposta di SOVA - Bäckebol
Bra bemötande av personalen, tydlig kommunikation förklarar väldig bra.

Risposta di SOVA - Bäckebol
Förträffligt trevlig och kunnig personal.
Som ovetande kändes det tryggt att prata med en expert som kunde berätta både vad och varför.

Risposta di SOVA - Bäckebol
Bra kommunikation men lite dålig madrass ( för mjuk och ligger inte fast i sängen).

Risposta di SOVA - Bäckebol
Väldigt bra förtroende för säljaren . Bra bemötande och bra service.

Helheten....så nöjda med servicen som vi fick på Sova Bäckebol.Tackar