Madrassen var trasig vid leverans. Personalen kunde inte göra något, vi fick själva göra en reklamation på hemsidan. Det har nu gått 20 dagar (!) och först igår började man tillverka en ny madrass som... Leggi di più
Stannade till i butiken på förbifarten - utan några planer på att köpa ny säng. Lämnade butiken ett par timmar senare med en säng från Mattsons och ett fantastiskt täcke - aldrig sovit bättre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bemötande av personalen var så varm och proffessionell,med ett lugn, full av förståelse och lyhördhet som gav mig en trygghetskänsla att jag inte kommer att välja fel, och det har jag inte gjort. Har... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Proffsigt bemötande! Mindre Ok med leverantören. Mitt problem är att madrassen glider ner då jag sover med höjd huvudändan. Har talat med min säljare som berättat att Tempur har en lösning påbdetta. T... Leggi di più
- Negozio di letti
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di materassi
Informazioni su SOVA - Arninge
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Scritti dall'azienda

Hantverkarvägen 2, 187 66, Täby, Gribbylund, Svezia
- 08-410 230 02
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Trevlig o kunnig säljare
Trevlig o kunnig säljare, helnöjd med min Jensen säng, killarna som levererade punktliga o mycket hjälpsamma

Risposta di SOVA - Arninge
Super bra service och leveransen gick…
Super bra service och leveransen gick också bra 👍🏼

Risposta di SOVA - Arninge
Väldigt trevligt och proffsigt…
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Fick bra rådgivning, fick testa olika typer av sängar, fick råd, och allt det utan att ha bokat någon tid. Riktigt bra, kan varmt rekommendera Sova.

Risposta di SOVA - Arninge
Mycket bra bemötande av personal
Mycket bra bemötande av personal.
Bra priser och strålande överenskommelse.

Risposta di SOVA - Arninge
Otroligt skön säng jag blev…
Otroligt skön säng jag blev rekommenderad, sover så mycket bättre nu!

Risposta di SOVA - Arninge
Det är inget speciellt men madrassen är…
Det är inget speciellt men madrassen är inte bra ijämn

Risposta di SOVA - Arninge
Sängvalet gick bra , men inte madrassvalet
Sängvalet gick bra, men inte var av rätt madrass, då jag endast fick prova den mjukare tempur madrassen ( som var för mjuk) men aldrig fick testa den hårdare ( 80k’s täthet ).
Annan typ fastare madrass visades och fick prova två typer varav vi valde modellen Prestige. Då vi nu konstaterar denna madrass verkligen inte passar alls till dessa fasta tempur bottnarna, eftersom det finns ingen elastiskitet alls , utan höften går rakt ner i den hårda botten .
Den trevliga expediten, förstod jag, var ’ny’ då hon behövde hjälp vid kassan med betalning etc. och utskrifter . Varför vi vill anmärka att kanske på grund av en viss oerfarenhet från expediten att vi aldrig fick prova den tätare tempur madrassen!! Jag har nu efteråt fått veta och fått testa denna i butiken . Hur kan Sova hjälpa till korrigera felet ?
Med vänlig hälsning,
IngerNerman
0702-556040

Risposta di SOVA - Arninge
Madrass är förkortning saknas 8cm vilket…
Madrass är för kort saknas 8cm vilket gör att fötter hamnar utanför säng ? Vad göra. Janne

Inte så imponerad
Inte så imponerad. Fantastiskt bra bemötande i butiken; toppoäng på det. Men då leveransen dröjde alltför länge och jag hävde köpet, blev det svårare. Trots att jag skickat in scannat kvitto blev jag till sist tvungen att köra iväg till butiken för att få tillbaka mina pengar - eller egentligen rekommenderades jag att göra så för att slippa vänta ett par veckor på återbetalning. Ganska dyr process i tidsåtgång, bankdagar och bränslekostnad. Det känns nog som att jag köper mina örngott någon annanstans nästa gång. Dessvärre; för butikens bemötande var verkligen förstklassigt.

Bra bemötande
Har nu kontaktats av en mycket trevlig /kunnig butikschef. De frågetecken som fanns har nu besvarats. Stort tack. Lennart

Risposta di SOVA - Arninge
Beställde 2st formanpassade underlakan…
Beställde 2st formanpassade underlakan till min Tempur 105cm madrass, dom jag fick var för 120cm. Har inte testat dom ännu men hoppas dom passar som dom skall.

Säng Viking Läckö
Bra, sover väldigt skönt, som på hotell.
Sänggaveln har någon slags doft som förhoppningsvis försvinner snart...

Risposta di SOVA - Arninge
Köpte en säng och känner oss besvikna.
Köpte en säng (Tempur) i affären som kändes mjuk och rekommenderades av en vänlig men inte så objektiv medarbetare. Efter att fått hem en stenhård dito och inte kunnat sova på flera nätter tog vi kontakt med affären i Arninge och bad om hjälp.
Detta kunde de inte hjälpa till med utan föreslog att vi skulle höja temperaturen i sovrummet (30 grader sommarvärme som det var ??) och att vi långsiktigt skulle vänja oss om vi härdade ut.
Alternativt kunde vi få köpa till en mjukare bäddmadrass för 20’000.
Dyrt och dåligt - nu efteråt skulle vi köpt på nätet så ångerrätt kan finnas.
Tyvärr har nu ytterligare två par i bekantskapskretsen råkat ut för exakt samma historia.
Känns inte rätt att betala så mycket för att sedan behöva göra om köpet - det blir nog hos annan butik.

Mycket bra kundbemötande
Mycket bra kundbemötande! Bra service. Transport fungerade klockrent. Vi kan varmt rekommendera Sova butiken i Arninge till andra intressenter.

Risposta di SOVA - Arninge
Sover skönt och det är väl det…
Sover skönt och det är väl det viktigaste
Det finns en nackdel Sängen är lite för hög. Kommer inte ner med fötterna på golvet när jag sitter på sängkanten. Får väl skaffa mej en pall.
Går det att korta benen lite.
Kerstin Lindström

Risposta di SOVA - Arninge
Först försenad en vecka och sen en…
Först försenad en vecka och sen en vecka till. Svarar inte när jag ringer eller på mail.

Kunniga och bra bemötande
Fantastiskt kunnig säljare och bra bemötande. Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom de olika alternativen. Väldigt nöjd med val av säng.

Risposta di SOVA - Arninge
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.