Sørup Herregaard Recensioni 89

TrustScore 3 su 5

3,1

Tak for en fantastisk julefrokost og aften. Maden var god, musikken vsr god, lokalerne var hyggelige og betjeningen var tjernene var venlige, sjove og kom hele tiden og spurgte om vi manglede noget.... Leggi di più

Venlig personale, men maden var ikke særlig godt især hovedretten, som bestod af rosastegt okse ribeye. Der var meget kød med rigtig meget fedt på. Det var ingen nydelse at spise det. Svampesauce... Leggi di più

Fantastisk sød professionel betjening da jeg bestilte ophold. Fin modtagelse, information og udlevering af nøgler. Rigtig dejlige værelser, vi fik nærmest en hel fløj til vores selskab. Dejlig tur... Leggi di più

Vi var inviteret til julefrokost i fredags hvor det var Grunk der stod for det hele men maden igennem Sørup Herregaard. Det var en trist oplevelse hvor flæskestegen havde hvide svær og meget fedt,k... Leggi di più

1. Hotel
  2. Ristorante

Sørup Herregaard er et moderne og funktionelt hotel i historiske rammer

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

En blandet oplevelse, men poolen får os til at komme igen

De store plusser var et rigtig godt poolområde, fantastiske naturomgivelser og generelt venligt personale. Værelset var også ganske fint, ret og pænt, sengene dog meget bløde og en del overflødigt interiør (små glasborde, flere lænestole osv.) Virkelig venlig betjening med overskud i receptionen.

De store minusser var den kedelige mad, både som menu og ved morgenmaden. Her hænger pris og kvalitet ikke sammen. Børnemenuen var dog fin! Heller ikke så fedt at blive vækket midt om natten af høj bas fra bryllupsfesterne.

24 agosto 2024

Et skønt værelse med terrasse

Et skønt værelse med terrasse, dejlige senge, og nyrenoveret, kan kun anbefales. Så lækker 3 retters menu, der var styr på det hele. Kan kun anbefales. 5 store stjerner herfra.

17 luglio 2024

Det dejligste herregårdsophold!

Vi var på Herregårdsophold fra 3.- til 5. maj med vores børn, svigerbørn og børnebørn i anledning af vores guldbryllup. Det var bare en fantastisk oplevelse.
Vi fik en dejlig modtagelse i receptionen. Vi havde fået værelser overfor hinanden og alle spørgsmål blev besvaret med et smil.
Smukke omgivelser og smukke bygninger! Sikken en park! Særdeles velholdt
Fine og rene værelser. En virkelig lækker pool, som blev flittigt brugt.
Mulighed for minigolf, dart, bordfodbold og fiskefodring.
Den lækreste mad både til aften og morgenmaden og den sødeste og bedste service ved servering.
Vi er glade og tilfredse og vil gerne anbefale Sørup Herregård.

4 maggio 2024

Dejligt Herregaardsophold.

Dejligt Herregaardsophold.
Værelset var pænt og stort.
Maden udsøgt og veltillavet,morgenmaden super.
Omgivelserne er utroligt smukke,virker beroligende langt ind i sjælen.

26 aprile 2024

Fantastisk og magisk konfirmationsfest på Sørup Herregaard

Vi har haft den allerbedste og mest magiske fest hos jer i anledningen af vores datters konfirmation.
Alt har bare kørt perfekt og I har alle været så søde, imødekommende og opmærksomme fra første kontaktmail, undervejs i planlægningen med alle detaljer og ikke mindst på den store dag.
De to tjenere ved festen var fantastiske. De havde bare fuldstændig styr på det og var så søde, imødekommende og opmærksomme. Giv dem endelig vores største ros. Det fortjener de virkelig.
Vores yngste datter har allerede sagt, at hun også vil holde sin konfirmation på Sørup Herregaard om 3 år, så det er det vi tænker vi gør.
Endnu engang tak for det hele :-). Vi vil til enhver tid anbefale vores netværk, at booke arrangementer på Sørup Herregaard.

6 aprile 2024

Få det hele på skrift!

Min kone og jeg holdte vores bryllupsfest på Sørup Herregård her i september 2023.
Vi havde overordnet en dejlig dag og en god fest, men der var desværre en del ærgerlige ting og situationer på Sørup Herregård, som vi rigtig gerne ville have været foruden.
Bl.a. var gulvet i det lokale vi havde booket ikke rengjort ordentligt, så vores gæsters sko svuppede, når de gik.
Tilsvarende havde nogle af vores gæster også udfordringer med deres værelser, hvor de f.eks. ikke var klargjort til tidspunktet for check-in, lugtede surt/råddent eller deres seng var i stykker.
Derudover havde vi også problemer med, at tjenerne ikke ville servere øl/vin den første time af vores arrangement, fordi det var jo ikke aftalt (det var det!). Vi er herefter blevet opkrævet øl/vin for 1 time til arrangementet, selvom vi har betalt for 9 timers fri øl/vin. Dvs. vi har kun fået for 8 timers fri øl/vin, og ikke 9 timers fri øl/vin, som vi ellers har betalt for.
Dette da bestyrelsesformanden/ den ene direktør ikke reelt troede på, at det var korrekt, og åbenbart ikke ville forhøre sig med sit personale.
Derudover manglede der i løbet af aftenen sugerør og juice til drinks, da vi jo måtte forstå, at der havde været et større arrangement dagen inden, hvor disse ting var blevet opbrugt.
Jeg synes dog ikke, at det er for meget at forvente af et sted som Sørup Herregård, at de har tilstrækkeligt med varer/produkter til flere større fester henover en weekend.
Derudover var maden heller ikke som aftalt til vores prøvemiddag. Maden vi fik serveret var dog stadig lækkert, men det var ret underligt, at det ikke matchede det aftalte fra vores prøvemiddag.
Tilsvarende var velkomstdrinks heller ikke som aftalt samt flere andre småting, som generelt bare byggede op oven på det andet.
Det skal til sidst dog påpeges, at bestyrelsesformanden/direktør gav os et nedslag på 7% af regningen, men ville dog fortsat kræve dobbelt for nogle af vores drikkevarer. Nedslaget svarer ca. til drikkevarerne fra baren, men vi havde flere gæster der varm kede af langsom betjening i baren.
Vi vil anbefale, at få alle detaljer til et arrangement på skrift og kontroller dette på ordrebekræftelsen, såfremt du vælger at holde et arrangement på Sørup Herregård.
Personalet husker nemlig desværre ikke at få skrevet alt ned, og du står derfor med problemet til dit arrangement, da de desværre heller ikke husker at videreformidle alle aftalte ting til personalet på dagen.

9 settembre 2023

Kommer nok ikke igen

Kan kun istemme hvad en anden har skrevet tidligere:
Det var god information vi modtog online før opholdet. At værelset så ikke levede op til det lovede var bare skuffende. Jeg har svært ved at tro at vores værelse var “et af vores største værelser, som er velindrettet i moderne stil og med plads til 3 personer”. Og der var heller ikke en lovet “kaffestation med elkedel”. Vi fik et standardværelse!

Servicen i restauranten bestod blot servering og ikke betjening. Det er muligt at personalet er vant til at servere til bryllupper hvor man ikke har den store dialog med gæsterne. Men hvorfor ikke præsentere maden i stedet for bare at placere den foran en.
Derudover blev vi, som de eneste (!), sat ved et bord lige hvor både betjening og gæster alle skulle lige forbi.
Maden i restauranten var meget gennemsnitlig og desserten var tarvelig. Vinmenuen var direkte kedelig! Så tag dog hellere en smule mere for vinen og server noget ordentligt.

Den første stjerne jeg giver, er for en god nats søvn på trods af ret bløde senge og en manglende dobbelt topmadras (som ellers lovet både på hjemmesiden og i velkomstmailen!)
Nr to er for adgang til poolen ovenpå en golfrunde - det varme bassin var virkelig godt ovenpå strabadserne - omend der trængte gevaldigt til oprydning rundt om poolen.
Nr tre er for den fine betjening vi fik i receptionen både ved ankomst og afrejse (samme medarbejder). Hun var meget behagelig og imødekommende.

Pris i forhold til værdi følger slet ikke med når man sammenligner med andre ophold på Sjælland, så vi kommer næppe igen.

7 ottobre 2023

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse mht spisning. Der manglede meget i forretten i forhold til hvad der blev præsenteret inden, og hovedretten efterlod hovedparten af selskabet sultne.
“Hyggerummet” på staldloftet lugtede simpelthen så forfærdeligt af røg, at det er svært at forestille sig det havde været udluftet og rengjort.
Jeg kommer ikke igen nogensinde

1 settembre 2023

Tak for en skøn bryllups weekend fra 25-27/8

Vi ankom fredag hvor vi gjorde den store sal endeligt klar med pynt mm. I var klar fra start med høj service og hjælp og efterfølgende fik vi en dejlig middag med vine i jeres restaurant. Lørdag havde vores søn og svigerdatter booket den store sal og laden til både reception og fest efterfølgende i forbindelse med deres bryllup. Stort tak til jeres personale for meget professionel service, lækker 4 retters menu med top vine. Begge dage havde vi værelse 311 og 312 - der var topklargjort med mini bar mm. Dejlige værelser godt placeret. HUSK at give jeres personale i reception, bar og køkken de bedste anbefalinger. Maibritt og Jan Nielsen

25 agosto 2023

Sørup Baggård

Sørup Baggård er desværre meget rammende for den kedelige oplevelse vi havde...

Havde bestilt 2 overnatninger med 2x3 retters menu med vin - vi fik en pivringe grillbuffet på første aften. Det der formodes skulle være oksekød var gennemstegt og uspiselig og anretningen var der heller ikke gjort noget ud af, det var kun desserten de kunne være bekendt....

Ydermere fortalte tjeneren de ville traktere os med yderlige en grillbuffet aftenen efter...

Vi kørte hjem dagen efter og efter et besøg i receptionen fik vi refunderet en del af opholdet...

Kan kun anbefale stedet til folk jeg ikke kan li...

31 luglio 2023

Alt er beskidt

Virkelig flotte omgivelser, ellers er alt andet beskidt. Små værelser uden isolering eller udluftning. Man kunne høre alle gæsterne, samt dårlig akustik i alle spise salene. Desværre ikke den bedste top service og oplevede at sengetøj og værelset ikke var gjort ordentligt rent.

Spaen er ikke store og alt service er der slået en flig af. Grillmaden er ikke pengene værd.

Så hvis du skal være på opholdet, er det kun for omgivelserne.

31 luglio 2023

Kære Sørup Herregård

Kære Sørup Herregård. Jeg bliver ked Lene når jeg
Ser hvordan folk omtaler din arv. Gør mig ondt
Alle forhold på Sørup var i tip top i starten af 90erne
Mange år siden, der var fag personale køkkenchef
At var i top chefen var fra Søllerød kro, et meget stort problem idag, står for min regning, folk kan ikke betale
Det det koster, så går det ned af bakke helt af sig selv
Alt bliver slidt, og når kunder brokker sig over 2900 kr
Hvad kan i så forvente, jeg ønsker jer alle en god sommer bh Kim jensen

6 luglio 2023

Vi har i juli 2023 haft et ophold på 2…

Vi har i juli 2023 haft et ophold på 2 nætter, men vi blev desværre meget skuffede. Værelset var gammelt og slidt, og der var ikke meget wellness over pool-området - mere bare en svømmehal, med et "spabad" som kun havde én stråle med bobler inde midt i bassinet.

De reklamerer med at man får en 2- eller 3-retters menu, og menukortet ligger på hjemmesiden og indeholder nogle lækre retter. I stedet for disse retter, fik vi dog serveret grillbuffet. I min verden er der stor forskel på at få serveret en lækker menu og så selv skulle hente mad i en buffet. Jeg er desuden vegetar, så det var meget begrænset hvad jeg kunne få i den buffet, selvom jeg på forhånd havde bestilt vegetar-mad.

Vi endte med at spise et andet sted den anden aften, da de serverede grill-buffet igen.

Til gengæld var morgenbuffeten god. Personalet var søde og hjælpsomme da jeg fortalte om oplevelsen ved check-out, og vi fik refunderet en del af beløbet for opholdet.

Jeg kan desværre ikke anbefale andre at besøge Sørup Herregaard, da jeg ikke mener man får hvad man bestiller. Hjemmesiden lever ikke op til de faktiske forhold.

21 luglio 2023

Dårlig oplevelse

Tilbragte 2 dage på hotellet i juli 2023. Det var en ringe oplevelse.

Værelset: Værelset var slidt og virkede ikke til at være gjort rent. Der var en ram og indelukket lugt selvom jeg havde vinduet til at stå åbent hele tiden. Værelset var beskidt og der var beskidte plamager på badeværelses gulvet (jeg vaskede det selv væk med en våd klud). Bruseren var så lille at man næsten ikke kunne være derinde. Sengen var frygtelig og jeg kunne mærke samtlige fjedre, og jeg fik frygtelig ondt i ryggen. Dyner og puder var papir tynde og elendige.

Mad/restaurant: Jeg skulle vælge et tidspunkt jeg ville spise, og det var åbenlyst, at maden var lavet i god tid før jeg satte fod i restauranten, og at den bare havde stået under en varmelampe. Maden havde en harsk bismag og kødet var stegt/kogt i så lang tid, at man ikke behøvede at tygge det. Det eneste der smagte godt var desserten på dag to.
Morgenmaden virkede til at være forberedt aftenen før, da grønsager og frugt var slatne.
Alt maden stod i varmen og blev lunkent blandt fluer der sværmede omkring. Virkelig klamt når man skulle have pålæg, yoghurt osv. Der var sågar en myre der kravlede rundt på bordet den ene dag.

Service: Der var ingen. Dem i restauranten virkede stressede selvom der kun var omkring 10 mennesker.
Da jeg skulle tjekke ud ville de have mig til at betale yderligere 334 kr for opholdet, da de mente at jeg havde spist 3 retters menu på restauranten. Jeg havde købt sommeropholdet, hvor der var 2 retter med i prisen begge dage. Hende der stod i receptionen slettede surt beløbet. Da jeg tjekkede ud var der ikke et farvel og tak for at besøge os.

Hvis jeg havde betalt fuld pris for sådan et elendigt opholdt som var ca 2900 kr, så havde jeg været rasende.

Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at booke et ophold her. Det er spild af penge.

12 luglio 2023

Alle de kedelige anmeldelser faldt…

Alle de kedelige anmeldelser faldt nærmest til jorden under vores ophold i weekenden. Værelset var rent og pænt - lignede at det var ny-malet og at gulvtæppet var nyt(vi boede i hovedbygningen). Kokkene grillede på terrassen i det gode vejr, og maden var udsøgt med mange forskellige slags kød, kartofler og salater af lækker kvalitet. De to sødeste tjenere/værtinder sørgede for god stemning og lækre drikkevarer, stor ros til dem! De må være guld værd, at have ansat.
Lækker og frisk morgenmadsbuffet med alverdens valgmuligheder, der var noget for alle.

Eneste lille minus var deres “spa-afdeling”, som vi ikke synes lever helt op til navnet. Poolen er kold og rummet minder mere om en skole-svømmehal, end et hyggeligt wellness-område.
De ansatte der var på arbejde i restauranten om morgenen virkede en smule umodne, og der blev ikke hilst eller gjort noget forsøg på at interagere med gæsterne.

Men alt i alt en positiv oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at komme igen.

8 luglio 2023

TAK for en rigtig god oplevelse.

TAK for en rigtig god oplevelse.
Den 1.-2. april 2023 var vi 46 deltagere til vores diamantbryllupsarrangement på Sørup Herregaard. Det var både efter vores opfattelse og efter tilbagemeldinger fra vores gæsters side et på alle måder vellykket arrangement.
Det skyldes flere forhold. Først stor hjælpsomhed fra koordinator Kristine Ose´s side med selve tilrettelæggelse af festen og dernæst et utroligt serviceminded personale under selve festen.
Vi startede med kaffe og kage kl. 15, og derpå var der mulighed for at benytte / bese de forskellige faciliteter på herregården med de smukke omgivelser.
Festlokalet "Pavillonen" var helt ideelt til ca. 50 personer. God akustik, smuk bordpyntning (8 prs. runde borde), dæmpet "dinnermusik", så man let kunne tale med hinanden rundt om bordet.
Menuen var flot anrettet og god, og blev serveret med stor venlighed fra personalets side, hvilket fik flere af vores gæster til direkte at give ros til serveringspersonalet under festen.
Alle vores gæster overnattede på stedet i gode værelser, og morgenmadsbuffeten var også rigtig god.
Alt i alt en dejlig oplevelse, som vi alle vil se tilbage på med glæde. Vi kommer gerne igen!
TAK til alle de involverede på Sørup Herregaard.
Familien Fredelund.

1 aprile 2023

Skuffende

Omgivelser og værelser ok. Dog meget lydt. Vi kunne høre naboens snorken gennem væggen. Boblebadet havde en boble, og vi døbte det springvandet. Morgenmaden var ok, men de 2x3 retters aftensmenuer, der var i vores ophold, var langt under standard. Flere af retterne var direkte uspiselige - blandt andet en fuldstændig ukogt ravioli, og en risotto med tapetklister konsistens. Generelt var maden enten under-eller overkogt og overhovedet ikke smagt til. Hvad der i følge menuen skulle være en mos af sød kartoffel smagte som gulerodsbabymos taget direkte ud af et glas. Hvis køkkenet ikke evner gourmet niveau, så lav noget mindre ambitiøst, som evnerne rækker til. Kagen, der blev serveret til eftermiddagskaffen var så tør, at det mindst var 3 dage siden, den var i nærheden af at være friskbagt. Ærgerlig, når rammerne til skønne oplevelser er der, men udførelsen var ikke god nok, og ikke prisen værd.

24 marzo 2023