Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee de pakketten worden klaargezet en verzonden. Meestal zorgt meneer Kenan ervoor dat alles binnen één dag is ingepakt en geleverd. Hij is altijd vrolijk, beh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prijs is vaak veel scherper terwijl producten exact hetzelfde zijn elders waarbij klanten service ook nog veel beter is en bijna altijd volgende dag al geleverd!! Altijd al zeer tevreden! Dank toppers... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn eerste ervaring was "Het bedrijf levert niet en reageert ook niet op mails en ingevulde formulieren op hun site. Bestelling geplaats op 30-7-2025. Levertijd 1-3 weken" Update 2 september.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Producten van hoge kwaliteit. Vooral wanneer het om mondhygiëne gaat, is het belangrijk dat de producten van goede materialen zijn gemaakt. Hier slaagt Sordent zeker in! Ook zijn ze heel erg behulpzaa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture odontoiatriche
  2. Negozio di forniture mediche

Scritti dall'azienda

Sordent is een bedrijf met veel ervaring in de tandheelkundige branche. Zo testen wij al onze producten voordat wij ze te koop plaatsen op onze website. Onze producten zijn geschikt voor de Nederlandse markt en hebben zeer aantrekkelijke prijzen. Sordent streeft ernaar om zijn klanten van de beste service te voorzien. Zo reageren wij zeer snel op al uw berichten. Ook zijn wij heel goed bereikbaar, telefonisch, per mail en gewoon makkelijk over WhatsApp. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen met een simpele WhatsApp bericht. Sordent verkoopt bijna alle tandheelkundige producten. Ook zijn er heel veel producten beschikbaar op aanvraag. Ziet u een product niet staan, maar heeft u toch interesse in een bepaalde product? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Wordt altijd zeer snel geholpen

Wordt altijd zeer snel geholpen, Toppers!

Risposta di Sordent

We zijn blij om te horen dat je altijd snel geholpen wordt! We doen ons best om onze klanten zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Jouw waardering betekent veel voor ons. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we weer voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Reageren altijd heel snel!

2 novembre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle reacties! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen ons best om altijd snel en efficiënt te reageren. We waarderen je vertrouwen en staan ook in de toekomst graag voor je klaar!

Top bedrijf!

Erg fijn bedrijf met veel keuzes.

2 novembre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij om te horen dat je onze ruime keuze en service waardeert! We streven er altijd naar om een breed aanbod van hoogwaardige producten te bieden. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van topservice. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Best

Komen na wat ze zeggen, snelle levering

10 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en dat de snelle levering je tevreden stelt. We doen altijd ons best om onze beloftes na te komen en een uitstekende service te bieden. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag weer in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd 24/7 bereikbaar wat erg fijn is!

1 novembre 2024

Risposta di Sordent

Het is fijn om te horen dat je de bereikbaarheid waardeert! We streven ernaar om altijd beschikbaar te zijn om onze klanten te ondersteunen, waar en wanneer ze ons nodig hebben. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

super tevreden

Na mijn laatste tandartsbezoek wil ik even zeggen hoe blij ik ben. Ze namen echt de tijd voor me en legden alles goed uit. Dat maakte het een stuk minder spannend! Ik voelde me super goed verzorgd en liep met een glimlach de deur uit. Echt top, bedankt!

21 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn ontzettend blij dat je je zo goed verzorgd voelde. Het is altijd ons doel om de tijd voor onze klanten te nemen en alles duidelijk uit te leggen. We waarderen het enorm dat je je ervaring met ons hebt gedeeld en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Prima bedrijf

20 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen altijd ons best om de best mogelijke ervaring te bieden en waarderen je vertrouwen in ons bedrijf. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Service

Uitstekende service en goede prijzen!

30 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je zowel onze service als onze prijzen waardeert. Het is altijd ons doel om klanten de beste ervaring te bieden tegen scherpe prijzen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Altijd zeer snelle reacties

Altijd zeer snelle reacties, al is het vroeg in de ochtend of laat in de nacht!! Top service!

16 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je onze snelle reacties waardeert, ongeacht het tijdstip! Klanttevredenheid is voor ons topprioriteit, en we doen altijd ons best om je snel en goed te helpen. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan ook in de toekomst graag voor je klaar!

Snelle levering 🙏

22 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering! We doen altijd ons best om bestellingen snel bij onze klanten te krijgen. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag weer in de toekomst!

Zeer professioneel en vakkundig

Zeer professioneel en vakkundig. Vanaf de eerste kennismaking op mijn gemak gevoeld. Meedenkend en probleemoplossend met de patiënt. Eerlijk en betrouwbaar!

31 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn ontzettend blij om te horen dat je je vanaf het begin op je gemak hebt gevoeld en dat je onze professionele en vakkundige aanpak waardeert. Het is altijd ons doel om niet alleen goed te zorgen voor onze klanten, maar ook met hen mee te denken en oplossingen te bieden. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

28 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent! We doen ons best om altijd de best mogelijke service te bieden. Bedankt voor je vertrouwen en we staan altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen!

Top service!!!

Top service van deze mannen, heel erg tevreden over de producten en bezorging!

31 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze producten als de bezorging. We doen altijd ons best om de best mogelijke service te bieden, en jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Uitermate tevreden over de wijze waarop…

Uitermate tevreden over de wijze waarop het team van Sordent mijn bestelling heeft verwerkt en het contact met mij heeft onderhouden. Meerdere keren besteld en altijd ommegaand bezorgd. Iedere bestelling geleverd met dezelfde kwaliteit. Top mannen!

29 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de verwerking van je bestellingen als onze klantcontacten. Het is voor ons heel belangrijk om altijd consistente kwaliteit en snelle levering te bieden, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. Jouw positieve feedback is voor ons een enorme motivatie om door te gaan met het leveren van topservice. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, kwalitatieve producten en zeer betrouwbaar👍🏻

30 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van onze producten. Betrouwbaarheid is voor ons een topprioriteit, en we doen altijd ons best om de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor je vertrouwen, en we helpen je graag weer in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd snel met reageren en hulp…

Altijd snel met reageren en hulp aanbieden!!

29 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je onze snelle reacties en hulp waardeert. Klanttevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk, en we doen ons best om altijd snel en efficiënt te helpen. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd klaar om je in de toekomst verder te ondersteunen!

Valutata 5 stelle su 5

Reliable customer service and fast

We regularly purchase gloves and disposable supplies for our Formulation lab from Sordent, and we couldn’t be happier with their service! The products are high-quality, with the added bonus of same-day delivery, which is incredibly convenient for us. Reliable customer service and fast. Highly recommended!

Analytical Team Lead

28 ottobre 2024

Risposta di Sordent

We are thrilled to hear that you are consistently satisfied with our products and service. It's fantastic to know that our same-day delivery is helping your team work efficiently. We truly appreciate your trust and recommendation, and we’ll continue to strive for excellence in providing high-quality products and reliable customer service. We look forward to continuing to support your needs in the future!

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service! We doen altijd ons best om de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw feedback betekent veel voor ons. We staan altijd klaar om je verder te helpen in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Ze reageren altijd zeer snel vroeg of…

Ze reageren altijd zeer snel vroeg of laat!

10 agosto 2024

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je onze snelle reacties waardeert, ongeacht het tijdstip! Klanttevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk, en we doen ons best om altijd snel te reageren en te helpen. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit goede prijs!

Risposta di Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als de prijs. We streven er altijd naar om de beste waarde te bieden aan onze klanten. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più