Sønderborg Lufthavn Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Vi fløj for nylig fra Sønderborg til København og havde overordnet en behagelig rejse. Personalet i lufthavnen var venlige og imødekommende, og alt forløb roligt og professionelt. Dog havde v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hvordan kan det være at lufthavnen ikke sørger for en shuttle bus til fra Sønderborg busstation ?? Eller at det som minimum holder mere end en taxi ude foran??

Valutata 4 stelle su 5

Behagelig atmosfære og man får hjælp til det meste man har brug for. Dog skulle min datter rejse med et spædbarn. Fik en lettere muggen behandling ved tjek ind skranken i Sønderborg og måtte ved ankom... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har været meget glad for at flyve fra Sønderborg Lufthavn hvor der er altid god parkerings muligheder,"Easy" check-in med hjælpende service mindede personale o.s.v.. Kun et hejertesuk!!! at når... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Compagnia aerea

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det er vores mål, at rejsen ud i verden fra Sønderborg Lufthavn er hurtigt, bekvemt og ukompliceret. Naturligvis kombineret med en hjælpsom og venlig service i lufthavnen. Vi håber du havde en god oplevelse. Sønderborg Lufthavn - A better way!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og effektiv betjening i Sønderborg Lufthavn

Flyver af og til - og er yderst tilfreds med betjeningen i Sønderborg Lufthavn.
God plads på parkeringspladsen og det er gratis.
Mulighed for sen og hurtig check in , desværre ikke mulighed for online check in
Hyggelige omgivelser, alt i alt en god oplevelse.

22 novembre 2013
Valutata 5 stelle su 5

Man bliver ført 30 år tilbage i tiden, idet service, venlighed og smil er kendetegnende i hele Sønderborg Lufthavn.

Hvis du nogensinde skulle finde på at flyve fra en provinslufthavn, kan jeg kun anbefale Sønderborg. Lige fra du ankommer er serviceniveauet helt i top. Det begynder allerede, når du parkerer din bil, det er nemlig gratis. Dernæst når du kommer ind i bygningen, hvor du mødes af smil og service som i gamle dage. Selv sikkerhedstjekket foregår let og tiden i lufthavnen flyver afsted. Jo jeg foretrækker helt klart at flyve til og fra Sønderborg.

Valutata 4 stelle su 5

Provinslufthave i den gode ende.

Gratis parkering, fri WIFI samt gratis kaffe og og aviser.
Ja der mangler kun en Cafe der betjener os passagerer og andre gæster såvel før som specielt after security.
Hertil mangler vi afgange til Tysk indenrigsnet / lufthavn.

Service, lokalt, præcist

Jeg har kun godt at skrive om Sønderborg Lufthavn, vi flyver altid til København, dels pga de mange timer togturen tager og dels pga det ikke er specielt meget dyrere at flyve. Vi har i den anledning benyttet Sønderborg Lufthavn og alt har altid fungeret, personalet har været serviceminded og stor smilende.

Kære Gitte.

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du bruger lufthavnen og er tilfreds med vores service.

1.klasse lufthavn

Dejligt overskueligt lufthavn, god service og god billigt parkering

Kære Henrik.

perfekt rejse

altid dejligt at komme hos jer, og skønt at se når i letter flyet, når vi ligger på havet ......<3 så skøn en oplevelse......

16 novembre 2013

Kære Esther.

Det er vi glade for at høre :)
Mange tak for din positive anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt, hurtigt og bekvemt med et smil.

Super lufthavn - alt går hurtigt og nemt og altid med et smil. Jeg er utrolig glad for at være fast bruger af Sønderborg lufthavn. Hvor kan man ellers checke ind 15 minuter før afgang med baggage og stadig have god tid til at komme ombord?

1 novembre 2013

Kære Peter.

Vi er glade for, at du oplever lufthavnen så positiv og vi siger mange tak for din tilbagemelding.

Flinke Folk

Jeg har kun gode oplevelser med Sønderborg Lufthavn altid flinke folk og en god service.
Parkerings forhold er lige ved døren og man føler sig velkommen med det samme man træder ind ved ankomstskranken

30 ottobre 2013

Kære Finn.

Det er dejligt at høre :)

Super lufthavn

Venlig modtagelse,og hyggelige rammer og gratis parkering . En lufthavn man gerne vil benytte.

29 ottobre 2013

Kære Emma.

Vi er glade for, at du oplever lufthavnen så positiv og siger mange tak for din tilbagemelding.

Super Lufthavn

Gratis parkering - mødetid 15 min før afgang. Overgår alle andre lufthavne. Gode fly - god service og on time flyvning.

28 ottobre 2013

Kære Erling.

Mange tak for din positive tilbagemelding.
"Overgår alle andre lufthavne" Wow :) Det er vi meget glad for at læse.

Kvalitet og præcision.

Sønderborg Lufthavn gør sig umage for at betjene kunder og operatører.

28 ottobre 2013

Kære Erling.

Tak for din positive tilbagemelding. Det er vi glade for at læse.

Gode faciliteter

Gode parkeringsforhold. Rigtig fine passagerområder, dejligt med gratis kaffe/the.
Venligt personale

14 ottobre 2013

Kære CK

Valutata 5 stelle su 5

Højt oppe i både service og flyve komfort

Det er dejligt at komme i Sønderborg Lufthavn, da både parkering, check in og
selve flyvningen er let og ligetil. Som det bør være. Og man kan komme 15 min før afgang.

8 ottobre 2013

Kære Charlotte

Valutata 5 stelle su 5

Gode, lokal, hurtige, engagerede medarbejdere i Sønderborg Lufthavn.

Jeg kan kun anbefale jer at flyve ud fra Sønderborg, da man føler sig godt modtaget som rejsende, og føler at sikkerhed og retningslinier for luftfartstraffik bliver overholdt.

6 ottobre 2013

Kære Camilla
Det er vi rigtig glade for at høre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più