Vi fløj for nylig fra Sønderborg til København og havde overordnet en behagelig rejse. Personalet i lufthavnen var venlige og imødekommende, og alt forløb roligt og professionelt. Dog havde v... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hvordan kan det være at lufthavnen ikke sørger for en shuttle bus til fra Sønderborg busstation ?? Eller at det som minimum holder mere end en taxi ude foran??
L'azienda ha risposto
Jeg har været meget glad for at flyve fra Sønderborg Lufthavn hvor der er altid god parkerings muligheder,"Easy" check-in med hjælpende service mindede personale o.s.v.. Kun et hejertesuk!!! at når... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Det er vores mål, at rejsen ud i verden fra Sønderborg Lufthavn er hurtigt, bekvemt og ukompliceret. Naturligvis kombineret med en hjælpsom og venlig service i lufthavnen. Vi håber du havde en god oplevelse. Sønderborg Lufthavn - A better way!
Informazioni di contatto
Lufthavnsvej 1, 6400, Sønderborg
- +45 74422130
- emi@sonderborg-lufthavn.dk
- www.sonderborg-lufthavn.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Danmarks hurtigste lufthavn
Hurtig, enkel og effektiv lufthavn. Man skal bare være her 15 min før afgang og altid sød og venlig betjening.
udmærket, men
Behagelig atmosfære og man får hjælp til det meste man har brug for. Dog skulle min datter rejse med et spædbarn. Fik en lettere muggen behandling ved tjek ind skranken i Sønderborg og måtte ved ankomsten til kbh gå langt med pusletaske, håndbaggage og barn inden hun fik sin klapvogn udleveret.Ikke noget man umiddelbart vil klage over, men nok til at man tænker, de opfører sig som om man irriterer dem ved at tage besværlige ting som børn og klapvogne med ud at rejse!!

super oplevelse
det er en behagelig oplevelse at komme i Sønderborg Lufthavn :-) altid smilende og hjælpsomme personale og dejlige områder
Rigtig god lufthavn.
Rigtig god lufthavn med meget venlig personale. Parkeringsforhold er tip-top.
Videresendelse af bagage.
Jeg er ikke den der flyver meget. Ca en gang årlig flyver jeg til Grønland på ferie en måned. Det ville være rart om bagagen kunne chekkes ind til hele turen. For mig vil det spare en hotelovernatning i Kbh. på hjemvejen. Muligvis vil jeg også kunne nå Air Greenland med første morgenfly fra Sdbg. når jeg ikke skal vente på bagagen. Jeg er godt tilfreds med alt, det er rigtig behagelig oplevelse at flyve med jer.

En god oplevelse
Jeg har flere gange startet og sluttet en rejse i Sønderborg Lufthavn, og det har hver gang været en behagelig oplevelse, hvor det hele går let og gnidningsløst lige fra parkering til check-in samt den korte ventetid i behagelige omgivelser.
Effektiv og hurtig checkin
Med god lounge - fri kaffe/vand og aviser - er man klar til den behagelige 'tur' med Alsie på 'Business - class' comfort til CPH.
Fri parkering er også et stort plus.
Fremragende service
Sønderborg Lufthavn tilbyder en fantastisk service og yder altid sit bedste for de rejsende.
Alt i topklasse
Dejligt med en lokal lufthavn, nemt at parkere, hurtig check in og dejlig flyvetur med god benplads :)
Ingen bemærkninger. God service uden for flyet og ikke mindst i flyet.
100 % tilfreds. Det er lækkert at man kan være i København på under en time. Servicen er i top.
Parkering/Ventefaciliteter/check-in
Nemt og hurtigt at finde en plads,
Ventefaciliteterne ok og
ck-in ser ud til at forgå uden problemer.
Just perfect
Fin service, nydelige fly - med god ben plads - selv om man er lille
sønderborg lufthavn
Jeg må nok sige at jeg ikke har haft muligheden for at flyve med jer endnu ,men det kommer .
Ha en god dag ☺
Kun et hejertesuk!!! at når jeg skal videre i verden der er ikke mulighed for at check in helevejen fra Sønderborg til destinationen,da det ret besværlig med transportere selv ens baggage med busen til udenrigs Lufthavn ,særlig for ældre og svage passager!!!.

Stor forbedring
I de senere år er der sket tydelige og gode forbedringer, men dog fortsat lidt kedeligt at komme i lufthavnen.
Jeg flyver ud og ind af Sønderborg ca hver 5. uge, og alt kører efter en snor. Check-in, security og personalet service er altid høflig og venlig. Det er altid et kæmpe plus hvis 'dæ bliwe snakke synnejysk'. Så føler mig sig velkommen hjem :-)
Professional service
Her får du den service man ønsker at få alle steder
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.