Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har endnu en gang haft fornøjelsen af at forkæle mig selv hos Beauty Boss v/Elsemary, og som altid var det en helt fantastisk oplevelse. Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af... Leggi di più

Jeg har nu for anden gang fået lavet Korean lashlift og efter mange år med almindeligt lashlift, har det været en total gamechanger for mig! Jeg har ofte haft problemer med at vipperne hurtigt mis... Leggi di più

Jeg har fået genoptegnet de smukkeste permanente øjenbryn af Else-mary. Først var det de fornuftige priser og gode anmeldelser som gjorde, at jeg turde betro mig til beautyboss. Det føl... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Truccatore
  3. Clinica del trucco permanente
  4. Clinica specializzata
  5. Servizio di perdita peso

Hos Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop sætter vi dig i fokus. Her sætter vi god tid af, så vi kan give dig en oplevelse i verdensklasse. Du går ikke kun herfra afslappet, men også med en synlig forskel og forbedring udenpå såvel som indeni. Klinikkens fokus og speciale er på permanent makeup af bryn, eyeliner og læber. Bodywraps inkl. infrarød varme og LashLift.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg har endnu en gang haft fornøjelsen…

Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en rolig og indbydende atmosfære, hvor der virkelig er fokus på velvære og kvalitet. Elsemary er utrolig professionel, nærværende og dygtig til sit håndværk, og man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem behandlingen.

Resultatet var igen helt i top, og jeg gik derfra både afslappet, fornyet og med fornyet selvtillid. Det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed og omhu i hver eneste behandling.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, jeg glæder mig allerede til næste besøg.

17 aprile 2026

Korean lashlift

Jeg har ofte haft problemer med at vipperne hurtigt mistede sit buk eller blev tørre og krøllede. Disse holder bare hele perioden ud, er langt smukkere og jeg går helt fri for mascara 🤩
Og udover dette er Elsemary også bare super professionel, informerende og behagelig at få behandling ved.
Jeg kommer i hvert fald igen om 6 uger!

19 marzo 2026

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Mega fedt at høre den store forskel det gør for dig :D Jeg er vild med det, og din super flotte anmeldelse! Tusind tak :D Jeg glæder mig til at trylle med dine vipper igen ;)

Optegning fra en anden klinik

Jeg har fået genoptegnet de smukkeste permanente øjenbryn af Else-mary.

Det føltes trygt at være i Else-Marys hænder fra start til slut.
Mine bryn har fået den smukkeste farve og form.

Efter første behandling, var jeg til eftertjek og vi blev enige om, at jeg godt kunne bære en ekstra gang farve.
Else-Mary's glæde, ærlighed og perfektionisme gør, at jeg trygt vender tilbage i fremtiden.

Tak for de fineste øjenbryn.
Kærlig hilsen Julia Linnet

4 dicembre 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for den fineste anmeldelse Julia <3 Jeg er så glad for at høre, at du er glad for både forløbet og resultatet af dine øjenbryn. Jeg glæder mig til næste gang vi ses :) Mvh. Elsemary

Hvis du ønsker permanent makeup, men ikke helt er sikker på hvem du skal gå til....så er løsningen her.

En fantastisk dygtig og imødekommende kosmetolog samt specialist i permanent makeup, som altid leverer grundige og professionelle behandlinger. Hun tager sig god tid til at lytte til kundens ønsker og forventninger, følger op efter hver behandling og interesserer sig for kundens oplevelse og vurdering. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til alle, der overvejer permanent makeup.

29 settembre 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har fået lavet bryn ved Elsemary, i en del år, og har altid været super tilfreds med resultatet. Samtidig får man den bedste vejledning + at Elsemary er et sødt og behageligt menneske, at være sammen med. 5 stjerner herfra

17 settembre 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne :D Jeg ser altid frem til dine besøg - også selvom dine bryn holder så (pokkers) godt, at der går flere år imellem vi ses ;) :D

Behandlingen var skøn

Behandlingen var skøn, luksus bodywrap med massage. Går herfra flyvende.
Else Mary er altid så sød. En fornøjelse at komme hos hende.
Kan helt klart anbefale et besøg hos Beauty Boss😊

17 settembre 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tak for hilsen :D Jeg er så glad for at høre, at du går flyvende herfra - større ros findes ikke, når behandlingen er døbt "Wrap me into heaven" :D Vi ses til næste wrap omgang snart igen :)

Jeg har fået den bedste rådgivning og…

Jeg har fået den bedste rådgivning og nu det bedste og mest naturlige resultat af mine bryn. Jeg er så glad og anbefaler Elsemary 100%. Hun lytter og er super professionel.

29 agosto 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for din hilsen og tillid - til at lave smukke naturlige bryn på dig :D

Altid en stor fornøjelse at komme hos…

Altid en stor fornøjelse at komme hos Elsemary 🥰
Kompetent behandling og følelsen af at blive sat i centrum.
Jeg kan på det varmeste anbefale Beauty Boss 😍

13 agosto 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for din anmeldelse L.S - det er absolut også altid en fornøjelse at have dig på briksen :D Tak fordi du vælger mig til at forkæle dig 🥰

God oplevelse

Hos Elsemary får man altid en god og kompetent behandling! Behageligt selskab under hele behandlingen og generelt bare en god og afslappende oplevelse!

5 agosto 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak M. Det er så dejligt at have dig tilbage igen :D Fedt jeg måtte lave smukke vipper på dig, til din store surprise dag <3 ;)

Altid godt tilfreds med lashlift hos…

Altid godt tilfreds med lashlift hos Beauty Boss, kører gerne en time hver vej for at få behandling her. Varm anbefaling herfra.

4 agosto 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tak for den flotte og varme anbefaling! Jeg er så glad for dine besøg og din tillid til mig hver gang :D Vi ses snart igen ;)

Elsemary formår at skabe et trygt og…

Elsemary formår at skabe et trygt og behageligt miljø ved alle mine besøg - hvad end det er til bodywrap, ansigtsbehandling eller lashlift. Jeg er kommet ved Elsemary i flere år efterhånden, og jeg kan kun anbefale at give hende et besøg.

9 gennaio 2025

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for ikke bare din meget flotte hilsen - men også for dit gode humør og skønne væsen hver gang vi ses🥰 tak for idag 🤗

Proffesionel Behandling

Jeg elsker at komme forbi Elsemary
Hun er simpelthen så sød og så professionel, hun er god til løbende under behandling at fortælle hvad hun gør.
Det er altid en behageligt oplevelse at komme forbi hende :)

23 agosto 2024

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Jeg elsker din hilsen - det er rigtig dejligt at du ville bruge tid på det :D Tak for idag <3 Mvh. Elsemary

Skønne resultater 🥳

Skønt sted at komme, meget sød, lyttende, kyndig og dygtig behandler 🤩 Kører gerne de ekstra kilometer for et flot resultat 💖

22 agosto 2024

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for anmeldelsen Rikke - den sætter jeg stor pris på :D <3 Jeg glæder mig til vi ses igen snart ;) Mvh. Elsemary

Har fået lavet eyeliner hos Elsemary…

Har fået lavet eyeliner hos Elsemary Beauty Boss, og kan kun varmt anbefale stedet. Jeg blev mødt af en sød og venlige Elsemary, som forstår at berolige en gammel nervøs kone 😊. Hun er yders professionel og hendes arbejde er perfekt. Hendes lokaler er pæne og meget rent, så man føler sig helt tryg.
Jeg er så glad og tilfreds med mine “nye øjne”, og sidder bare og tænker hvad kan jeg ellers få lave hos hende 😉
Venlig hilsen Lone

8 novembre 2023

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for hilsen Lone🤩 Jeg er så glad for - ikke mindst de rosende ord, men også fordi, vi fik lavet den eyeliner som du drømte om! Vi ses snart på klinikken igen🤗

De bedste hilsner
Elsemary

Bedre kosmetolog findes ikke

Bedre kosmetolog findes ikke. Du får altid en fantastisk behandling uanset hvilken behandling du vælger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 🤩

15 settembre 2023

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

🤩 tusind tak for de rosende ord K.
Det er bare altid en fornøjelse at have dig på besøg - nu er det også ved at være et bekendtskab på 12-13år, hvis jeg regner rigtigt 🤪👏

Permanent bryn

Super tilfreds med behandlingen, meget professionel tilgang, og jeg er yderst tilfreds med resultatet.

12 ottobre 2023

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Det er så dejligt at høre, mange tak. Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en hilsen - det er jeg rigtig glad for. Vi ses når de trænger til en opfriskning om 1,5-2år - eller når du får lyst til anden forkælelse på klinikken 👏🤗

Super god og professionel behandling

Det har været en rigtig god oplevelse med behandlinger hos Elsemary. Har fået AWT behandling af hage/kæbe samt en gang fedtfrysning af mave. Det var en yderst behagelig og professionel behandling begge gange. Der er en skøn ro og afslappet atmosfære i klinikken, og Elsemary er god til at guide med forsamtaler og forklare hvad hun gør. Har tabt i alt 9 cm på maven efter én fedtfrysnings behandling. Og har fået mere markeret kæbeparti og mindre dobbelthage efter 4 AWT behandlinger. Så jeg er godt tilfreds. Kan klart anbefales. :-)

29 giugno 2023

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Det er så dejligt at du vil dele din oplevelse - tusind tak for de flotte ord☺️ Det har været en fornøjelse 🥰

Bedste sted at få lavet lashlift og…

Bedste sted at få lavet lashlift og fedtfrysning.
Fine og trygge rammer, og uden tivl et tårnhøjt kompetence niveau.
Altid god vejledning og information både før, under og efter behandling

9 agosto 2023

Risposta di Beauty Boss - Smuk Permanent Makeup & Krop

Tusind tak for de flotte ord Nina - både her og på facebook 🥰 jeg glæder mig til at se dig snart igen🤗 Mvh. Elsemary