Dettagli dell'azienda

2. Centro estetico
  3. Centro per la cura delle sopracciglia
  4. Servizio di rimozione di tatuaggi

Scritti dall'azienda

Skønhedsklinik i hjertet af Aarhus centrum. Vi udføre naturlig PMU Permanent makeup

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

PMU i absolut topklasse - når kun det bedste er godt nok! Jeg kan på alle måder anbefale Maria 🤩

Jeg kan kun give Maria mine allervarmeste og mest oprigtige anbefalinger 🤍

Fra det øjeblik, man træder ind ad døren, mærker man hendes ro, nærvær og ægte omsorg. Hun er utroligt lyttende og tager sig virkelig tid til at forstå ens ønsker - og samtidig guider hun med en faglighed og ærlighed, der skaber en enorm tryghed. Man føler sig i de bedste hænder hele vejen igennem.

Maria er ikke bare dygtig - hun er exceptionelt omhyggelig og perfektionistisk på den allerbedste måde. Hver eneste detalje er gennemtænkt, og hun går ikke på kompromis med noget. Det er så tydeligt, at hun brænder for sit håndværk og oprigtigt ønsker det absolut bedste resultat for sine kunder.

Og resultatet - altså, bare wow! 👏😍 Jeg er simpelthen SÅ glad og tilfreds! Det er smukt, naturligt og fuldstændig, som jeg havde håbet - faktisk endnu bedre.

Hvis du overvejer PMU-bryn, så er Maria uden tvivl et virkeligt trygt og helt fantastisk valg ✨

23 marzo 2026

En fornøjelse

Jeg kan kun give Maria min varmeste anbefaling! ❤️ Jeg har fået lavet Nano Brows for første gang, og det har været en helt fantastisk oplevelse. Maria er ikke bare pivdygtig, hun er også en ægte perfektionist, der virkelig kæler for detaljerne. Jeg gik derfra med det flotteste resultat. Tak for det! 🩷

23 gennaio 2026

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for din søde anmeldelse 🥹 Det betyder virkelig meget for mig, at du har haft en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele den 🤍

Kæmpe anbefaling til Lillybeauty

Jeg har gået ved Lillybeauty i et par år og har både fået lavet brow lamination og PMU-bryn og hver gang er jeg gået derfra med et perfekt resultat og gode behandlinger.
Maria er virkelig professionel og man kan mærke hun brænder for sit arbejde og ønsker at gøre det bedste for sine kunder. Man føler sig tryg i Marias hænder fordi hun virkelig får skabt et rum hvor man kan slappe af og sikre sig at man er med i hele processen, så man får det bedste resultat.
Kæmpe anbefaling!

12 gennaio 2026

Risposta di Lillybeauty.dk

Hvor gør det mig glad at læse 🥰 Tusind tak for dine pæne ord – det betyder mere, end du tror. Jeg glæder mig til at se dig igen i klinikken🤍

Anbefaler helt klart Lillebeaty

Anbefaler helt klart Lillebeaty. Maria er verdens sødeste behandler, og hun er så skånsom og omhyggelig. Hun tager sig virkelig tid, lytter til ens ønsker og får én til at føle sig helt tryg. Man mærker tydeligt, at hun brænder for sit arbejde. Jeg elsker mine nye øjenbryn og kan varmt anbefale hende til alle😍

9 gennaio 2026

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏 Det sætter jeg virkelig stor pris på. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og tak fordi du valgte mig 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan 100% anbefale andre at få lavet…

Jeg kan 100% anbefale andre at få lavet PMU-bryn ved Lillybeauty ❤️
Efter mange års overvejelse, tog jeg mig endelig sammen til at booke en tid til PMU-bryn. Jeg valgt at tag ind og få en uforpligtende snak ved Maria ved Lillybeauty, hvor vi fik snakket om hvad jeg ønskede - jeg ønskede at gå fra at skulle tegne mine bryn op hver evig eneste dag, til at stå op om morgen og ikke skulle kæmpe med perfekte bryn hver dag.
Jeg valgte derfor efter vores snak at booke tid til PMU og det er den BEDSTE beslutning jeg nogensinde har gjort for mig selv!!! De er så smukke og naturlige😍

19 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind, tusind tak for din anmeldelse 💕 Det betyder utrolig meget for mig, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er så glad for, at du er tilfreds – tak for tilliden 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet lip-blush hos Maria

Jeg har fået lavet lip-blush hos Maria, hvilket jeg har været rigtig glad for. Maria er virkelig dygtig til sit arbejde, utrolig sød og god til at skabe et trygt rum. Stor anbefaling herfra<3

Risposta di Lillybeauty.dk

Hvor er det bare dejligt at læse 🥹 Tusind tak for dine søde ord og for din tillid. Anmeldelser som din betyder alt for mit arbejde – tak 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet PMU-bryn hos…

Jeg har fået lavet PMU-bryn hos Liliysbeauty af Maria, og jeg er simpelthen så glad for resultatet – de er blevet så smukke og naturlige.
Maria er utrolig sød, professionel og meget dygtig. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem behandlingen, og hun tog sig god tid til at forklare og sikre, at alt var, som det skulle være.
10/10 – kan klart anbefales!

11 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶 Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak for tilliden 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Endelig fået mine drømmebryn!

Jeg har i rigtig lang tid ledt efter et sted, der laver PMU med fokus på et naturligt og flot resultat, især når det kommer til bryn. Derfor har jeg også været meget nervøs for at få lavet både mine bryn og læber. Det betyder meget for mig, at det ser naturligt ud og passer til mit ansigt.

Fra første øjeblik hos Lillybeauty.dk følte jeg mig i trygge hænder. Hun var utrolig professionel og tog sig god tid til at informere og vejlede mig gennem hele processen. Da vi skulle vælge farver til både bryn og læber, var hun virkelig dygtig til at forklare, hvad der ville passe bedst til mig, min hudtone og mit naturlige look. Man kunne tydeligt mærke, at hun har stor erfaring og virkelig går op i sit arbejde.

Hygiejnen var i top, og alt foregik meget grundigt og professionelt, hvilket gav mig en ekstra tryghed. Hun var samtidig enormt sød, rolig og imødekommende, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Resultatet er helt fantastisk. Jeg har fået mine drømmebryn og smukke læber. Jeg har tegnet mine bryn op hver eneste dag i mange, mange år, og nu kan jeg vågne om morgenen og tage på arbejde uden at skulle gøre noget ved dem. Jeg sparer så meget tid, og jeg skal ikke længere være flov på ferie eller i svømmehallen over, at min makeup på brynene forsvinder.

Det har været en stor usikkerhed for mig i mange år, som jeg ikke længere har! Jeg kan på det varmeste anbefale Lillybeauty.dk til alle, der overvejer PMU og ønsker et smukt, naturligt og professionelt resultat.

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for de søde ord 🥹 Det varmer virkelig, og jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse hos mig 🤍

Mine største anbefalinger ❤️

Jeg har fået lavet PMU på mine læber hos Maria og jeg er yderst tilfreds med resultatet!
Maria er nede på jorden og man føler sig godt taget af. Hun skaber en afslappet atmosfære i en lille hyggelig klinik, hvor man fornemmer at hygiejnen er i orden. Hun tager sig god tid til at tale behandlingen igennem, forventningsafstemme og vejlede. Det samme gælder for optegningen af læberne, som udføres meget grundigt. Resultaterne taler for sig selv. Jeg har fået et meget smukt, naturligt resultat. Mine læber syner større og mere symmetriske og har en flot naturlig farve!
Jeg har været meget tryg hele vejen igennem og vil til enhver tid anbefale Lilly Beauty til andre. Jeg glæder mig til at vende tilbage når jeg skal have mine bryn lavet 😍
Tusind tak Maria!

22 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Hvor er det dejligt at læse 🥰 Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder utrolig meget for mig og mit arbejde 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået de smukkeste nano shading…

Jeg har fået de smukkeste nano shading bryn! Maria Lilly er så sød og dygtig, og hun lytter virkelig til ens ønsker.

30 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Jeg er meget glad for, at du er tilfreds, og sætter stor pris på din feedback 🤍

Kæmpe anbefaling

Jeg har fået lavet PMU bryn, og det er ærligtalt det bedste jeg har gjort for mig selv. De er så smukke. De bedste anbefalinger herfra

Risposta di Lillybeauty.dk

Mange tak for din anmeldelse 🤍 Det betyder meget for mig at høre, at du er tilfreds. Tak for tilliden.

5 stjerner er ikke nok

Jeg har længe ledt efter en behandler, der kan lave PMU - men hvor resultatet er naturligt og pænt.
Endelig stødte jeg på Maria - hun er ekstremt lydhør og dygtigt til sit arbejde.
Jeg er forelsket i mine bryn, det er alt fra formen, farven og resultatet i sig selv.
Jeg er så glad for, at jeg valgte hende som min behandler😍

15 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak 🥰 Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse – og tak fordi du delte den 🤍

De flotteste PMU bryn i Aarhus

Jeg har lige fået lavet 2. behandling af mine nano shadow PMU bryn, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet!

Maria er virkelig dygtig med et stærkt æstetisk blik, og jeg oplevede mig så godt taget imod i samtalen om, hvilket udtryk jeg ønskede.

Ved 2. behandling rettede vi lidt på formen efter mit ønske - igen, meget lydhørhed og god dialog. Mine varmeste anbefalinger (!!!) - som jeg allerede har givet mundligt til flere i min omgangskreds, som har kommenteret på mine fine, nye øjenbryn 🥰 Vh Julie

11 dicembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for din anmeldelse 🤍 Jeg sætter stor pris på din støtte og er glad for, at du er tilfreds.

Smukkeste bryn og vipper

Jeg har fået lavet browlift og lashlift hos Lilly beauty flere gange efterhånden, og det bliver bare perfekt hver gang! Kæmpe anbefaling!

24 settembre 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Det betyder meget for mig at høre, at mit arbejde lever op til dine forventninger 🤍

Smukkeste PMU bryn!!

PMU BRYN: Jeg vil lige dele en kæmpe anbefaling til andre, som ærgrer sig over sparsomme bryn 💌💌
I lang tid har jeg gået med et to halve øjenbryn, hvis ikke jeg tegnede dem op dagligt 🥹 De var alt andet end symmetriske – og andet kan man vist heller ikke forvente, når der mangler så mange hår. Selv når jeg tegnede dem op, var de ikke pæne, for jeg har nul talent for at få dem til at ligne hinanden 🥲

Jeg havde længe gået med tanken om at få tatoveret bryn, men wowwww man ser mange øv resultater… så har aldrig fået gjort noget ved det, INDTIL jeg fandt Maria Lilly Bühring, der har Lillybeauty i Aarhus.

Jeg fulgte længe med på hendes Instagram
Lillybeauty.dk og observerede fra sidelinjen – men hendes resultater var så consistent og naturlige, at jeg efter halvandet år alligevel godt turde lægge mig på en briks 🤌🏽

Fast forward til dagen, jeg skulle blive velsignet med smukke øjenbryn 🤝🏼 Maria bad mig tage en øjenbrynsblyant med, hvis jeg havde en farve, jeg var glad for, så hun kunne se farven og holde den op mod min teint (hedder det det? 😆) Så justerede hun, så den var spot on til mig!

Vi fulgte min naturlige øjenbrynform, men sørgede for, at der, efter mit ønske, kom et lille, men naturligt løft i halen. Jeg ønskede ikke store, buskede bryn, men lidt smallere bryn der overall skulle give et naturligt løft til mit ansigt.

Hun eftermålte og tegnede flere gange op under tatoveringsprocessen for at sikre, resultatet var fuldstændigt perfekt – følte mig ægte dejligt tryg ved processen hele vejen igennem 🤌🏽

Jeg er blevet SÅ glad for resultatet – i en sådan grad, at jeg ikke kan andet end at dele oplevelsen, så andre kan få samme glæde som mig 🤎 Sidste billede er seriøst uden noget som helst på, fatter det ikke – gamechanger altid at have pæne bryn jo!?

Maria er simpelthen så dygtig og bare den sødeste, kompetente og mest forstående behandler. Hun læste alle mine behov og ønsker ned til mindste detalje<3

19 agosto 2025

Risposta di Lillybeauty.dk

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det betyder meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos Lilly Beauty. Jeg sætter stor pris på din feedback og glæder mig til at byde dig velkommen igen.

fjernet tatoveringer

Jeg har fået fjernet tatoveringer hos LillyBeauty, og jeg kan på det varmeste anbefale hende. Fra den første konsultation til hele forløbet har alt oversteget mine forventninger. Hun er ekstremt dygtig og professionel, samtidig med at hun formår at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Man føler sig virkelig i gode hænder hos hende, og resultatet taler for sig selv.

6 giugno 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più