Professionel og meget respektfuld behandling. De bedste og varmeste anbefalinger. Både tandlæge Martin og klinikassistenterne har været rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling i... Leggi di più

God behandling men trælst med al den elektroniske tilgang - parkering - ankomst - fabriksoplevelse

Jeg har været ved tandlæge, Smil med Østergaard, i deres nye lokaler – og hold nu op, hvor er det nogle smukke og indbydende omgivelser. Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gør, a... Leggi di più

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Leggi di più

1. Clinica dentale
  2. Dentista cosmetico
  3. Dentista
  4. Dentista pediatrico

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Spørg efter Line

Spørg efter Line. Hun er simpelthen mega god :)

15 aprile 2026

Kære Mathias,

Mange tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg sørger for at give dine rosende ord videre til Line, dem er jeg sikker på hun bliver rigtig glad for.

Smil med Østergaard

God behandling men trælst med al den…

15 aprile 2026

Kære Preben,

Tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.

Vi har fornyligt fået tidsregistrering på vores p-pladser i Skive for at sikre at der altid er parkering til patienter, der skal besøge os. Vi oplevede desværre at disse pladser før blev brug af personer som ikke havde et ærinde hos os.

Jeg beklager hvis dette har voldt besvær - men er der nogen tvivl om registrering eller andet så er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen hvor du vil kunne få hjælp til dette.

Vi er glade for at du på trods af alt er glad for din behandling.

Smil med Østergaard

Fra det øjeblik jeg kom ind følte jeg…

Fra det øjeblik jeg kom ind følte jeg mig tryk og godt tilpas. Sammen fandt vi den bedste løsning på problemet.
Rigtig god oplevelse for mig som har tandlæge skræk. Mange tak.

14 aprile 2026

Kære Ilse,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du har haft en god og tryg oplevelse hos os, lige som det skal være og at vi har kunne være med til at afhjælpe din tandlægeskræk.

Årligt kontrol

Undersøgelsen foregik stille og roligt,tiden blev overholdt

13 aprile 2026

Kære Stinne,

Tak for din fine anmeldelse af dit besøg hos os. Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse - lige som det skal være.

Smil med Østergaard

Fantastisk service hver gang.

Altid en fornøjelse. Tak.

8 aprile 2026

Kære Sura,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på.

Virkelig sød

Virkelig sød, opmærksom og vejledende
Er så glad for mit skifte

8 aprile 2026

Kære Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Dejligt at høre, at du følte du blev informeret godt gennem dit besøg.

Meget tilfreds😊

7 aprile 2026

Kære Birthe,

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Smil med Østergaard

Har lige fået skiftet et par plumper…

Har lige fået skiftet et par plumper fra sølv til plastik. Super professionel udført.

27 marzo 2026

Kære Jakob,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi værdsætter dine ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med udskiftningen af dine fyldninger.

Smil med Østergaard

Professionel og meget respektfuld…

Både tandlæge Martin og klinikassistenterne har været rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling ift. at få lavet en krone. Jeg har det stramt med at komme til tandlæge, men i deres hænder følte jeg mig meget tryg. Og gik derfra med et smil. Tak for et godt forløb og rigtig god behandling 👌

27 marzo 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din meget fine og grundige anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om gennem hele dit behandlingsforløb – særligt når det kan være forbundet med utryghed at gå til tandlægen. Vi ved, hvor stor en forskel det gør at blive mødt med ro, respekt og nærvær, og derfor er det en helt central del af vores måde at arbejde på.

Vi er også meget glade for dine pæne ord om både tandlæge Martin og vores klinikassistenter. Vi vil sørge for at dele din feedback med dem.

Kæmpe anbefaling at tandlæge Smil med Østergaard

Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gør, at jeg faktisk har lyst til at være der.

Både tandlægen og klinikassistenten var meget kompetente og førte mig trygt gennem hele undersøgelsen i et stille og roligt tempo. De var gode til at forklare, hvad de kunne se, og hvilke behandlingsmuligheder der er, hvilket gav mig en stor følelse af tryghed.

Jeg har aldrig været særlig glad for at gå til tandlæge, og det har bestemt ikke været min stærke side – men efter besøget i dag føles det meget mere overskueligt. Min nervøsitet er i hvert fald blevet gjort godt og grundigt til skamme og jeg tager derind igen i morgen 😊🦷

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

26 marzo 2026

Kære Lene,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en så fin anmeldelse. Vi sætter utrolig stor pris på dine flotte ord om vores sted og personale.

Vi er glade for at kunne være med til at give dig en tryg og behagelig oplevelse, på trods af din tandlægeskræk.

Jeg sender dine flotte ord videre til din tandlæge og klinikassistent - jeg ved de vil blive utrolig glade for at høre din anmeldelse.

Ha' en skøn dag 😊
Smil med Østergaard

Selv om jeg hader tandlæger var det en…

Selv om jeg hader tandlæger var det en positiv oplevelse. Utrolig behageligt personale som fik mig til at slappe af trods ubehaget🤩

25 marzo 2026

Kære Anita,

Tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse her på Trustpilot. Det sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du, trods tandlægeskræk, havde en god oplevelse her hos os, lige som det skal være.

Smil med Østergaard

Tak for i dag :-) dejligt at opleve den…

Tak for i dag :-) dejligt at opleve den gode energi hos jer.

25 marzo 2026

Kære Thøger,

Tak for din fine anmeldelse som vi sætter rigtig stor pris på.

Dejligt du kunne lide atmosfæren hos os.

Dejlig dag til dig :)

God oplevelse

Tandlægen gjorde en ellers ubehaglige oplevelse til en god - trods alt ;)
Tandlægen og klinik assistent fremstod professionelle i deres opgaveløsning

16 marzo 2026

Kære Merete,

Først og fremmest tusind tak for at tage dig tid til at skrive os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at din tur i tandlægestolen var en behagelig oplevelse, trods det der skulle laves.

Positiv oplevelse med Ditte Lyngsø

Positiv oplevelse med Ditte Lyngsø - som sædvanlig .

6 marzo 2026

Kære Jørgen,

Tak for din søde anmeldelse af Ditte. Vi er rigtig glade for at have vores søde tandplejer Ditte på Viborg-klinikken og det ved vi mange patienter også er.

Tak for at tage dig tid til at skrive hende en god anmeldelse - det ved jeg hun bliver glad for.

Rigtig god dag til dig.
Smil med Østergaard

Sødt og venlig personale??

Sødt og venlig personale,og virker som faglig dygtige.
Pris??--- nok som andre steder

10 marzo 2026

Kære Limfjorden,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse og er selvfølgelig også rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os, lige som det skal være.

Ha' en dejlig dag & på gensyn.

Fik skiftet 3 gamle plastik plumper

Fik skiftet 3 gamle plastik plumper . Virkelig flot arbejde
Personalet er super flinke og dygtige

10 marzo 2026

Hej Palle,

Mange tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse efter dit besøg. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du er tilfreds med vores arbejde og du har fundet vores personale flinke og dygtige.

Smil med Østergaard

Som altid søde og hjælpsomme

Som altid søde og hjælpsomme, fik lave fejlen om ang regningen,, er altid tilfreds med jeres måde og være på og jeres behjælpsomhed 😊

9 marzo 2026

Risposta di Smil Med Østergaard

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig mødt med hjælpsomhed og venlighed, når du kommer hos os.
Vi er også glade for, at vi fik rettet fejlen på regningen – den slags skal selvfølgelig være i orden, og vi sætter pris på din forståelse.
Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og godt taget imod hver gang, du besøger klinikken. Derfor gør din tilfredshed og dine ord os virkelig glade.
Vi glæder os til at se dig igen næste gang 😊

God dag!

Smil med Østergaard 🦷

Jeg har tandlægeskræk og kunne leve med…

Jeg har tandlægeskræk og kunne leve med den, da jeg havde den samme tandlæge i over 20 år. Han solgte sin klinik og da jeg er afhængig af at få lattergas, var jeg nødt til at blive. Jeg blev forsikret om at efterfølgeren var god og det gik også fint de 2 gange jeg var hos ham. 3 gang var han så rejst og endnu en ny tandlæge. Jeg var åben og fortalte om min angst for, at hun nu var en af dem der ville finde en masse der pludselig skulle laves. Hun startede med at undersøge og der blev noteret aktive huller og så lige røntgen (det var okay, da det var 2 år siden) men der stoppede det ikke for nu skulle der også tages billeder af spidserne af nogle rodbehandlede tænder tilbage for over 10 år siden?? Hvorfor det? Der var så ikke noget.mente også at vi skulle kigge på paradentose? Jeg havde 2 huller og 3 begyndende og jeg syntes det er meget mærkeligt, da jeg faktisk ikke har haft huller i mange år. Vi kiggede på billederne og hun viste mig hvor det var. Men de gamle billeder så også sådan ud for mig at se. Jeg følte hun ledte efter noget at tjene penge på og pludselig 5 huller?? De 2 aktive huller skulle jeg bestille en ny tid til og selvom jeg fortalte at hvis jeg ikke fik en hurtig tid, så vil min angst blive slem, så var der jo ikke noget at gøre ved det. Jeg forlod klinikken i Frederiks og vil aldrig vende tilbage da jeg ikke har tillid til dem længere. Desuden er deres priser ret voldsomme. Store kæder af tandlæger = usikkerhed, manglede tillid, skiftene tandlæger, pengemaskine.

4 marzo 2026

Kære Lisbeth,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har forladt klinikken med en følelse af utryghed – særligt når du fortæller, at du i forvejen har tandlægeskræk. Det er netop patienter som dig, vi gerne vil gøre os ekstra umage for at hjælpe.

De undersøgelser du beskriver (røntgen, kontrol af rodbehandlede tænder og vurdering af tandkød) er standardkontroller, som vi rutinemæssigt laver for at sikre, at problemer opdages tidligt. Men det er selvfølgelig vigtigt, at man som patient føler sig tryg og forstår hvorfor tingene bliver gjort.

Vi beklager også, hvis skiftet mellem tandlæger har påvirket din oplevelse. Kontinuitet betyder meget – især for patienter med tandlægeskræk.

Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne tale med dig personligt om din oplevelse og se, om vi kan finde en løsning, der gør, at du igen kan føle dig tryg ved at komme til tandlæge.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på hro@smilmedos.dk / 22612145

Venlig hilsen
Heini Østergaard