Smilebutiken Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Återigen imponerad av den snabba leveransen. Och mycket nöjd med tröjan jag beställde, storleksinformationen stämmer bra. Har alltid varit nöjd med mina köp och vid funderingar är de toppen att prata... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra kläder till rimliga priser. Snabb leverans och inga problem om man vill returnera. Trevligt att man får se kläderna på i videos. En toppenplats att handla från m a o. 👍😍

Valutata 5 stelle su 5

Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bästa klädbutiken, så glad att jag har hittat er. Snygga, prisvärda och bekväma kläder. ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesändningar, då vågar man ä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di abbigliamento per esterno
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di abbigliamento per bambini
  4. Negozio di abbigliamento per taglie forti
  5. Negozio di abbigliamento sportivo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag har gett er ett mycket bra betyg…

Jag har gett er ett mycket bra betyg förut och jag vill göra det igen. Ni är fantastiska!! Mitt senaste köp var i måndags och idag kom jeansen som jag har köpt och de var precis såsom jag ville.

7 giugno 2023

Tack Marie-Louise! Vi är så glada att ha dig som trogen kund. Mvh Carina

Nöjd kund

Tack för snabb leverans! Byxorna passade perfekt så jag är nöjd!

14 aprile 2023

Åh så roligt att du gillade byxorna! Mvh Carina

Valutata 2 stelle su 5

Felaktig måttabell

Snabb leverans. Men deras måttabell stämmer inte överhuvudtaget. Köpte XL i en byxa. Enligt tabellen skulle den passa och tom lite luftig/stor.
Sitter åt som tusan !!!!

4 aprile 2023

Risposta di Smilebutiken

Hej Gun. Tack för ett bra samtal. Som jag berättade på telefon så anger vi alltid plaggets mått och inte kundens mått när vi mäter våra produkter. Detta gör vi då olika varumärken och modeller på plagg kan skilja ganska mycket. Det är också lättare att jämföra måtten med ett favoritplagg man har hemma. Vi hjälper även gärna till på kundtjanst@smilebutiken.se om man vill ha mer vägledning vi storleksval. Jag hoppas vi kan hjälpas åt å hitta en byxa som passar dig perfekt. Mvh Carina

Valutata 2 stelle su 5

Så fina Capribyxor men tyvärr stämde…

Så fina Capribyxor men tyvärr stämde inte alls måtten som uppgavs på storlekarna. Jag mätte precis innan beställning.
Redigerat omdöme: Hade inte läst beskrivningen att måtten är plaggets mått. Men efter dialog med personal från Smilebutiken fått förståelse för detta och beställer snart en större storlek.

27 marzo 2023

Hej Gunilla.
Det va olyckligt. Alla mått på hemsidan är plaggets mått. Vi mäter verkliga plagg i vår fysiska butik. Som kund får man sedan avgöra hur mycket tyg man vill tillgodo. Det kan ju va lite olika hur man vill att det ska sitta. Om måtte på hemsidan inte stämmer med plagget du fått hem så kan det kanske vara så att du fått ett felmärkt plagg. Hur av dig till oss på kuntjanst@smilebutiken.se så ser vi hur vi kan hjälpas åt att hitta en korrekt storlek. Mvh Carina

fantastisk klädsel

fantastisk klädsel
fantastiska utstyrslar, rimliga priser och snabb leverans. Jag kunde köpa vad jag ville från Smile-butiken. Jag har äntligen hittat en klädhandlare som tilltalar min stil.

9 gennaio 2023

Kan man ge 10 stjärnor

Kan man ge 10 stjärnor? Om man kunde det skulle jag vilja ge Smilebutiken.se det! Jag hade beställt två likadana koftor och då fick jag ett sms om det var riktigt eller om jag av misstag tryckt in två likadana. Så fint att ens bemöda sig att fråga! Fick mina koftor idag och är supernöjd både med dem och den supersnabba leveransen! Tack för allt och jag kan verkligen rekommendera denna shop! God Jul!! 🤶🏻🎄

21 dicembre 2022

Risposta di Smilebutiken

Tänk att jag missat å svar dig! Men jag har delat ditt fina omdöme till alla på firman. Kram, Carina

Valutata 3 stelle su 5

För dyra retur kostnader

Tycker att det blir dyrt att returnera varor som inte passar. Bättre att handla på plats om man har den möjligheten.

1 dicembre 2022

Hej Leena.
Frakt är tyvärr en kostnad hur vi än vänder på det. Vi hjälper gärna till i kundtjänst och mäter och svara på frågor om vi på något vis kan underlätta vid ett köp. Det går alltid att sända oss sina mått så jämför vi med oss som jobbar på smilebutiken. Det är kostnadsfritt att returnera och byta i vår butik och vi har livstids öppet köp på varor i originalskick. Kom gärna på besök. Mvh Carina

Valutata 1 stelle su 5

Köp av outdoor byxor

Köpte outdoor byxor som inte fungerade på mig. Hemska skav av sömmar. Butiken var snabb med att ge respons tillbaka och tog tillbaka byxorna. Känns tryggt att bli lyssnad på vid ett dyrt köp som detta och jag kommer definitivt köpa igen av butiken när det är något annat jag eller barnen behöver 👍

7 novembre 2022

Hej Charlie.
Jag ser tyvärr inte vilken produkt du köpt men upplevelsen av produkten låter inte bra. Vi har livstids öppetköp och en kundtjänst som alltid hjälper till om något gått fel. Du når oss på kundtjanst@smilebutiken.se så sänd oss ett mejl så ser vi hur vi kan lösa dina byxor. Mvh Carina

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en stickad lång svart klänning

Köpte en stickad lång svart klänning. Superskön och helt rätt storlek.
Snabbt och enkelt+god kommunikation. Top nodge👌

26 ottobre 2022

Hej.
Så härligt å höra att du är nöjd med hela kedjan . Hoppas du får riktigt kul i nya klänningen. Mvh Carina

Alltid bra live-videos

Alltid bra live-videos, alltid trevliga och tillmötesgående, svarar snabbt på frågor, tar emot tips o ev kritik på ett bra sätt, bra kvalité på produkterna, de har roliga idéer!

13 settembre 2022

Risposta di Smilebutiken

Hej. Stort tack för din fantastiska feedback. Normal är vi ju snabba men jag ser att vi missat å svara. Ha en härlig Jul. Mvh Carina

Valutata 1 stelle su 5

Falsk marknadsföring

Byxorna skulle ha hög midja men var inte ens i närheten av att nå upp till naveln. De satt också fult i grenen. Dessutom var jag tvungen att betala för returfrakt, så totalt 100 kronor i sjön.

7 settembre 2022

Hej Jenny.
Jag har lite lite information om ditt köp för att ge dig riktigt bra hjälp. Jag ser inte vilken byxa du returnerat eller refererar till. Självklart vill vi att vår marknadsföring och prouktionformation ska va så rättvisande som möjligt. Vi fotar alla plagg på egen modell och har mått på hemsidan på de allra flesta plagg. Om vår information är missvisande så tar vi tacksamt emot feedback på det. Returfrakten för en byxa är 49:- så jag vet inte om du returenerat fler varor än byxan? Kontakta oss gärna på kundtjanst@smilebutiken så vi kan rätta till den felaktiga informationen. Mvh Carina

Bästa klädbutiken online!

Fantastisk snabb leverans varje gång, och så himla fina kläder. Gillar att ni skriver måtten på plaggen, det gör allt SÅ mycket enklare. Bästa klädbutiken online!

12 agosto 2022

Tack från oss alla. Mvh Carina

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più