Återigen imponerad av den snabba leveransen. Och mycket nöjd med tröjan jag beställde, storleksinformationen stämmer bra. Har alltid varit nöjd med mina köp och vid funderingar är de toppen att prata... Leggi di più
Bra kläder till rimliga priser. Snabb leverans och inga problem om man vill returnera. Trevligt att man får se kläderna på i videos. En toppenplats att handla från m a o. 👍😍
Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bästa klädbutiken, så glad att jag har hittat er. Snygga, prisvärda och bekväma kläder. ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesändningar, då vågar man ä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Negozio di abbigliamento per esterno
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di abbigliamento per taglie forti
- Negozio di abbigliamento sportivo
Informazioni fornite da varie fonti esterne
SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...
Sågvägen 2, 184 40, Åkersberga, Svezia
- 08-54022140
- kundtjanst@smilebutiken.se
- www.smilebutiken.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Jag har gett er ett mycket bra betyg…
Jag har gett er ett mycket bra betyg förut och jag vill göra det igen. Ni är fantastiska!! Mitt senaste köp var i måndags och idag kom jeansen som jag har köpt och de var precis såsom jag ville.

Risposta di Smilebutiken
Mycket nöjd med mitt köp
Mycket nöjd med mitt köp, snabb leverans :) kommer att fortsätta handla hos er

Risposta di Smilebutiken
Köpte jeans av er så nöjd mjuka sköna…
Köpte jeans av er så nöjd mjuka sköna o passar perfekt

Nöjd kund
Tack för snabb leverans! Byxorna passade perfekt så jag är nöjd!

Felaktig måttabell
Snabb leverans. Men deras måttabell stämmer inte överhuvudtaget. Köpte XL i en byxa. Enligt tabellen skulle den passa och tom lite luftig/stor.
Sitter åt som tusan !!!!

Risposta di Smilebutiken
Så fina Capribyxor men tyvärr stämde…
Så fina Capribyxor men tyvärr stämde inte alls måtten som uppgavs på storlekarna. Jag mätte precis innan beställning.
Redigerat omdöme: Hade inte läst beskrivningen att måtten är plaggets mått. Men efter dialog med personal från Smilebutiken fått förståelse för detta och beställer snart en större storlek.

Risposta di Smilebutiken
Enormt mjuka och sköna byxor
Enormt mjuka och sköna byxor. Köpte L perfekt i längd jag är 163 kort med mage😉
Snabb leverans som vanligt tack

Risposta di Smilebutiken
Tack för hjälpen när jag ”strulade”…
Tack för hjälpen när jag ”strulade” till det med beställningen! Ni är ett föredöme och så vänliga och hjälpsamma!
fantastisk klädsel
fantastisk klädsel
fantastiska utstyrslar, rimliga priser och snabb leverans. Jag kunde köpa vad jag ville från Smile-butiken. Jag har äntligen hittat en klädhandlare som tilltalar min stil.
Så fin butik med massor av fina varor…
Så fin butik med massor av fina varor och med trevlig serviceminded personal!
Fick tom. hjälp att slå in alla mina varor i fina julpapper! Super!
Kan man ge 10 stjärnor
Kan man ge 10 stjärnor? Om man kunde det skulle jag vilja ge Smilebutiken.se det! Jag hade beställt två likadana koftor och då fick jag ett sms om det var riktigt eller om jag av misstag tryckt in två likadana. Så fint att ens bemöda sig att fråga! Fick mina koftor idag och är supernöjd både med dem och den supersnabba leveransen! Tack för allt och jag kan verkligen rekommendera denna shop! God Jul!! 🤶🏻🎄

För dyra retur kostnader
Tycker att det blir dyrt att returnera varor som inte passar. Bättre att handla på plats om man har den möjligheten.

Köp av outdoor byxor
Köpte outdoor byxor som inte fungerade på mig. Hemska skav av sömmar. Butiken var snabb med att ge respons tillbaka och tog tillbaka byxorna. Känns tryggt att bli lyssnad på vid ett dyrt köp som detta och jag kommer definitivt köpa igen av butiken när det är något annat jag eller barnen behöver 👍

Risposta di Smilebutiken
Köpte en stickad lång svart klänning
Köpte en stickad lång svart klänning. Superskön och helt rätt storlek.
Snabbt och enkelt+god kommunikation. Top nodge👌

Alltid bra live-videos
Alltid bra live-videos, alltid trevliga och tillmötesgående, svarar snabbt på frågor, tar emot tips o ev kritik på ett bra sätt, bra kvalité på produkterna, de har roliga idéer!

Falsk marknadsföring
Byxorna skulle ha hög midja men var inte ens i närheten av att nå upp till naveln. De satt också fult i grenen. Dessutom var jag tvungen att betala för returfrakt, så totalt 100 kronor i sjön.

Bästa klädbutiken online!
Fantastisk snabb leverans varje gång, och så himla fina kläder. Gillar att ni skriver måtten på plaggen, det gör allt SÅ mycket enklare. Bästa klädbutiken online!

Risposta di Smilebutiken
Bra utbud, bra kvalitet och snabba leveranser. :)
Bra utbud, bra kvalitet och snabba leveranser. :)
Deras eget varumärke "Way of Sweden" ligger helt klart bland mina favoriter.
Mycket nöjd med mina två beställningar…
Mycket nöjd med mina två beställningar som dessutom passade. Fina kläder. Brukar inte skicka efter kläder annars.
Snabb leverans. Inte sista beställningen från er inte. Rekommenderas varmt.
Hejsan byter till en större storlek. tack
Hejsan, låg midja, liten i storleken, enl mina mått. men snabb leverans. mvh Sainy.