Smilebutiken Recensioni 1.688

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat hos er i flera år Alltid nöjd Snabba leveranser, en underbar kundtjänst som är tillgänglig, där jag har skickat storleksfrågor och fått svar direkt. Trevliga livesändningar med vanliga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bästa klädbutiken, så glad att jag har hittat er. Snygga, prisvärda och bekväma kläder. ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesändningar, då vågar man ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tänkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och beställde. De sitter så fint! Nu har jag ett par jeans och det kä... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per esterno
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento
  4. Negozio di abbigliamento per taglie forti
  5. Negozio di abbigliamento sportivo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi är en fristående butik för hela familjen som är specialiserade på barnytterplagg. Vårt sortiment på ytterplagg för barn är mycket större än hos någon annan. Det tycker vi är BUS-KUL! I vår populära...

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Alltid nöjd

Har handlat hos er i flera år
Alltid nöjd
Trevliga livesändningar med vanliga kroppar.
Kan inte bli bättre

29 gennaio 2026

Risposta di Smilebutiken

Hej Charlotte. Tänk ändå så lyckliga vi blir här på Smilebutiken av din fina feedback TACK!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk vinterbyxa i olika längder

Äntligen, ett par vinterbyxor som passar på rundare kropp med korta ben! Vilken dröm att kunna välja på 5 olika benlängder. Storlekstabellen var till stor hjälp för att hitta min "byxa".
Är överlycklig kund!

7 gennaio 2026

Hej Liselotte.
Det var verkligen glädjande att höra att du hittat vår fantastiska byxa. Hoppas du får riktigt mycket användning av den. Mvh Carina Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Har svårt att hitta kläder som passar…

Har svårt att hitta kläder som passar och personalen var otroligt hjälpsam med att hitta något som passade mig. Köpte ett par byxor som visade sig vara för stora när jag väl började använda dem. Då jag bor för långt bort från butiken för att åka tillbaka för att byta dem så kontaktade jag butiken och den underbara personalen skickade mig ett par nya mindre byxor och ett returbrev så jag kunde byta ut mina byxor. Allt utan kostnad för mig. Aldrig varit med om sådan service förut. Kan verkligen rekommendera den här affären.

18 settembre 2025

Risposta di Smilebutiken

Tack Ingrid för att du delar med dig av din köpupplevelse. Mvh Carina, Smilebutiken

En trevlig butik

En trevlig klädbutik med 2
Trevliga och hjälpsamma Lovisor

Som jag besökte på min julledighet

23 dicembre 2025

Risposta di Smilebutiken

Tack Patrik för ditt härliga engagemang och trevliga besök hos oss. Mvh Carina, Smilebutiken

Bästa klädbutiken

ALLA ni som arbetar där är alltid trevliga och ger en fin service.
Älskar era livesändningar, då vågar man även beställa digitalt och att ni sen har långt öppet köp och lätt att returnera bidrar till många nätköp eftersom det är en bit att åka till er 😉

13 dicembre 2025

Tack Petra. Vi blir varma i hjärtat av dina fina ord. Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Har aldrig någonsin i hela mitt liv…

Har aldrig någonsin i hela mitt liv hittat överdragsbyxor som passat min kroppstyp men dem här satt som en smäck! Är jättenöjd, rekommenderar starkt! Om du är en kort tjej med lite kurvor så passar super short längden perfekt. Bra pris och snabb leverans också 10/10🫶

4 dicembre 2025

Hej Jennifer.
Det tog några år att få fram den perfekta byxa så i är superglada för att du uppsakattar den. Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Som vanligt väldigt snabb leverans

Som vanligt väldigt snabb leverans. Byxan var också precis som jag ville, storleksguiderna fungerar bra.

10 novembre 2025

Risposta di Smilebutiken

Hej Eva. Så skönt att höra att allt funkade som det ska.
Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Måste vara världens snabbaste…

Måste vara världens snabbaste leveranser! Personalen alltid glada, tillmötesgående och hjälpsamma. Underhållande livevisningar och framförallt kläderna visas på normala människor!💐🩷🩷💐💐😊

3 novembre 2025

Stort tack Birgitta för dina fina ord. Mvh Carina, Smilebutiken

Kläder för alla kroppar❣️

De sitter så fint!
Nu har jag ett par jeans och det kändes högtidligt att lägga dem på en särskild plats i garderoben så att de är mina nya fina byxor när jag ska socialisera.
Tunikan var superfint och tröjan mjukaste mjuka.

30 ottobre 2025

Hej Malin.
Vi jobbar hela tiden för att vårt sortimet skall vara glädjande och inkluderande så det är härligt att se att vi nått fram. Mvh Carina, Smilebutiken

Manchesterkjol

Fick manchesterkjolen idag. Så himla fin och bra passform. Otroligt snabb leverans ända hem till brevlådan.
Mycket nöjd. 👍👍👌🙏🥰

22 ottobre 2025

Hej Gunnel.

Det är härligt att höra att kjolen blev perfekt och kom hela vägen hem. Tack för ditt fina omdömme. Mvh Carina, Smilebutiken

Helt otrolig snabb leverans

Helt otrolig snabb leverans. Beställde på eftermiddagen och dagen efter låg paketet i brevlådan.
Bra sköna byxor som jag haft länge som jag beställer nya av.

14 ottobre 2025

Hej Carina!
Så härligt att höra att byxorna blev bra och att vårt jobb med att vara snabba nått ända hem till din brevlåda. Ha en fortsatt fin höst. Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Ordning och reda, med bra utbud

Beställde varor på kvällen och kunde hämta ut 15 timmar senare. Har beställt många gånger och alltid lika nöjd. Bra varor till okej priser. Tittar man på deras live sändningar på torsdagar, får man bra tips. En jättebra butik och känns väldigt seriöst. Återkommer, igen......

10 ottobre 2025

Hej Sylvia!
Stort tack för att du är en återkommade kund och häligt att du följer våra livesändningar. Tack för ditt fina omdömme. Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Jag är så nöjd med Smilebutiken

Jag är så nöjd med Smilebutiken. Beställer jag på nätet så kommer varorna oftast nästa dag! Handlar jag i butiken så träffar jag alltid vänlig och kunnig personal! Tack Smile❣️

26 settembre 2025

Hej Lena.

Stort tack för ditt fina omdömme!
Vi tycker det är superkul att träffa dig med.

Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Igår fick jag besked om onsdagens…

Igår fick jag besked om onsdagens beställning var på väg. Idag fredag har det leverats. 🥰

19 settembre 2025

Tack Ingrid.
Vi har stort fokus på att leverera paket inom 1-2 vardagar så det är härligt att höra att allt funkat som det ska. Mvh Carina, smilebutiken

Valutata 1 stelle su 5

Besviken kund som inte kommer rekommendera er till någon

Väntade i över tre veckor på min beställning innan jag hörde av mig. Har inte fått någon indikation från företaget alls under denna tid.
Nu skyller butiken på systemfel.
Fått bekräftelsemejl att ordern är packad och leverans kommer ske inom 1-3 arbetsdagar. Men PostNord har ej fått något paket från butiken. Produkterna från min order är nu slutsålda. Förväntar mig mer av en webbshop år 2025.

16 settembre 2025

Risposta di Smilebutiken

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att din upplevelse med oss inte blev som den borde ha varit.

Din beställning skickades från vårt lager 2 september, men tyvärr har den inte registrerats hos PostNord, vilket är mycket olyckligt. Eftersom vi inte fick någon avisering om problem från deras sida – och du hörde av dig först efter tre veckor – hade vi tyvärr ingen möjlighet att veta att något gått fel förrän du kontaktade oss.

Vi har varit i kontakt med dig via vår kundtjänst, och som du vet har vi redan återbetalat din order samt erbjudit en ersättningsvara. Normalt gör vi en omleverans om ett paket kommit bort men då vi sänt det enda exemplaret vi hade och order är försvunnen så var detta inte möjligt i ditt fall.

Vi tar med oss dina synpunkter och ser över våra rutiner, både internt och i samarbetet med våra fraktpartners, för att undvika liknande händelser framöver. Vår normala leveranstid är 1-2 dagar och har ett paket inte kommit fram inom 3 arbetsdagar så är något fel.

Tack igen för att du hörde av dig – och vi hoppas få möjlighet att välkomna dig tillbaka i framtiden med en bättre upplevelse.

Med vänliga hälsningar, Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Svårt att hitta byxor i marin

Jag var runt på de stora kedjorna efter ett par snygga marinbyxor men det fanns inte. Gick in på nätet och hittade ett par byxor som motsvarade mina önskemål på Smile butiken, beställde och fick dom dagen efter 👏👏👏supernöjd och återkommer gärna.

28 agosto 2025

Hej Marie Louise.
Åh så härligt att du hitta bra byxor. Vi har övat många år för att hitta ett bra sortiment så vi hoppas du hittar fler som passar. Mvh Carina, Smilebutiken

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, trevlig & effektiv kundtjänst

Smilebutiken råkade skicka fel vara men efter samtal med kundtjänst löste de problemet smidigt, jag hade rätt shorts dagen efter och gratis returlapp för den felaktiga. Bra priser, trevligt bemötande & väldigt snabba leveranser.

3 luglio 2025

Risposta di Smilebutiken

Åh så bra att vi lyckades rätta till allt till det bästa. Tack för ditt fina omdömme. Mvh Carina, Smilebutiken

Glad och pigg personal

Glad och pigg personal, hämtar en ny storlek från lagret med ett leende vid behov.

Även fått fin hjälp när jag beställt på nätet.

5 aprile 2025

Tack Fina Anna för att du är en trogen återkommande kund. Mvh Carina

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och otroligt fina…

Snabb leverans och otroligt fina kläder. Tack! Ni är bäst 🤍

17 aprile 2025

Stort tack Bia!
Vi blir så glada och stolta när vi får så här fin feedback. Vi hoppas du får stor glädje av din nya plagg.
Mvh Carina

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più