Hold jer langt væk!!!! Kokkedal slot i Brovst er ikke pengene værd... Muselort på køkkenbordet, en død frø i kælderen, vi kunne ikke tage bad, fugtige og klamme madrasser, der lugtede af fugt og... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hvedholm slotsophold kan desværre ikke anbefales pt. :-( Ingen himmelssengsværelse som lovet, toilettet havde ingen toiletartikler og håndvasken var stoppet. Denne kunne de ikke kunne fikse, men vi... Leggi di più
De reklamerer med et overdådigt kagebord - der var to slags kage udover pebernødder og brunkager. Boller og æbleskiver tæller ikke som kage. Totalt ripoff! Til gengæld var der varm kakao - lavet af p... Leggi di più
Værelserne som vi havde bestilt, Hhv en suite og en juniorsuite var kolde og beskidte. Vi fandt udskæring fra sengebord inden en seng sammen med en cola flaske. Der var ingen varmt vand. Vink... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Danske Slotshoteller - Ferien du fortjener
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.slotshotel.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har været til bryllup på Sophiendal…
Jeg har været til bryllup på Sophiendal Slotshotel. Jeg har sjældent fået så elendigt måltid kødet var sejt og koldt, kartoflen havede ikke fået nok og smagte af køleskab. Desserten lød på kage og is med frugter , frugten bestod af et halvt brombær. Bryllupskagen blev personalet nød til at skære, for der var nok til alle gæster , hvilket resulteret i at man fik et så lille stykke at det næsten kunne være lige meget. Der var beskidt alle steder. Og toilettet var ulækkert.Til en kuvert pris på 1500 - 2000 kr er pengene givet rigtigt dårligt ud på Sophiendal Slotshotel. Skrev til Sophiendal Slotshotel med kritik men uden respons ☹
Sauntehus yderst behageligt og vellykket.
Min kone og jeg var på Sauntehus Slothotel i oktober måned i år(2018).
Vores oplevelse var over alt forventning. Hotellet og omgivelserne er utrolig hyggelige og charmerende og vi blev taget yderst godt imod af den kvindelige receptionist.
Vi havde bestilt ophold med 5 retters menu, og i modsætning til hvad vi har oplevet før, på andre hoteller, var her rigeligt med mad. Man havde ikke det mindste behov for at besøge den nærmeste pølsevogn efter endt aftensmad.
Den unge mandelige tjener var meget hjælpsom og tog individuelle hensyn til hver gæst, en ting vi virkelig var meget imponeret over. Han sørgede for alle gæsterne på en behagelig og god måde og havde man lidt ændringer eller spørgsmål til maden, var han både forstående og hjælpsom.
Alt i alt var hele vores oplevelse en succes og noget vi helt sikkert vil gentage igen på et andet tidspunkt og varmt kan anbefale andre.
Skønt ophold på sauntehus
Min mand og jeg blev gift i juli i år og fik i bryllupsgave et ophold på Sauntehus med bl.a. 5 retters menu. Oprindeligt havde vi bestilt opholdet med overnatning fra søndag den 30/9-1/10-18. Men ugen op til blev vi ringet op af Sauntehus der høfteligt spurgte om vi ville rykke vores ophold da vi ellers ville være de eneste på stedet.. og hvis vi rykkede til næstkommende weekend ville det være uden den ekstra udgift som der ellers bliver påkrævet ved ophold i weekenden. Vi tog imod tilbuddet og ankom istedet fredag den 5/10-18.
Vores ophold var virkelig behageligt fra start til slut. Vi blev mødt af venligt personale der gjorde alt hvad de kunne for at gøre vores ophold behageligt.
Værelset var fint,charmerende indrettet og rent.. dejlig udsigt over slottets have.. meget idyllisk.
Vi var meget få gæster på stedet. Men det mærkede man ikke på personalet eller servicen generelt.
Vi fik lækker 5 retters menu til aften. Menuen var virkelig lækker og vi måtte desværre give op efter 4 retter. Tjeneren var virkelig opmærksom og imødekommende og tilbød at vi kunne få noget andet hvis det var fordi vi ikke kunne lide en ret ( vi havde bare ikke mere plads i maven :) )
Til aften fik vi kaffe og avec og et par drinks.
Og morgenmaden var en fin morgenmadsbuffet med noget for enhver smag.
Og slutteligt fik vi en slotsgave ved afrejse i form af en champagne.
Alt i alt havde vi et virkelig dejligt ophold og vi vil bestemt besøge stedet igen en anden gang.
De eneste få og små detaljer der gør at vi ikke giver 5 stjerner er følgende:
Hovedpuderne på værelset var virkelige dårlige. Og man savnede de små rejse flasker med shampoo og balsam.
Og så ville de være lækkert hvis morgenbuffeten havde hjemmelavet brød i stedet for frostrundstykker. Vi fik. Virkelig lækkert hjemmelavet brød til aftensmaden så det kunne de med fordel fører videre til morgenmaden.
Elendig kundeservice - Sauntehus trak aftale i land ved udtjekning, og truede med fogedretten!
Købte et værdibevis til to overnatninger. Desværre havde vi pga sygdom udfordringer ved at bruge opholdet inden udløbsdato og kontakter derfor danske slotshoteller for at høre, om man evt. kan booke et ophold frem i tiden. I telefonen oplyser deres kundeservice at det er der ingen problemer i, såfremt vi blot booker opholdet inden værdibevisets udløbsdato og samtidig oplyser bookingkoden.
Ved selve opholdet har danske slotshoteller umiddelbart ændret mening og er nu af den overbevisning, at vi bliver nødt til at betale for opholdet til dem og i stedet kontakte udsteder af værdibeviset for at få pengene tilbage. Dette er vi dog ikke interesserede i, da det af salgsbetingelserne hos udsteder fremgår, at de kun refunderer penge for forældede værdibeviser i en kort periode efter udløb - og her er vi et par måneder over tid. Da vi spørger, om Sauntehus har mulighed for at tage kontakt til udsteder og løse situationen den vej, bliver vi mødt af en meget arrogant, meget grov, ligegyldig og fornærmet indstilling og bliver i stedet truet med fogedretten, hvis vi ikke betaler med det samme. De nægter at kende noget til den aftale, de selv har lavet over telefonen, da medarbejderen ikke arbejdede der længere. Specielt ledelsen er meget ubehøvlet i sin fremtoning mv.
Egentlig rigtig ærgerligt for selve omgivelserne og opholdet havde været rigtig hyggeligt, hvorfor vi under andre omstændigheder havde ønsket at komme tilbage en anden gang.
Heldigvis for os var udsteder af værdibeviset meget imødekommende og valgte at returnere vores penge, efter de havde talt med danske slotshoteller. Men det var heller ikke min oplevelse, at udsteder havde haft en pæn dialog med danske slotshoteller. Sørgeligt at man vælger at drive servicevirksomhed på det niveau i stedet for at løse udfordringen på en konstruktiv måde :-(
Vi har lige haft et fint besøg på…
Vi har lige haft et fint besøg på Hvedholm Slot. Værelser med toilet var rene og pæne. Senge absolut rigtig gode. 5 retters aften menu var ikke prangende, men det var lækkert og veltilberedt. Slottet smukt og stemningsfyldt af historien der følger med. Vi kommer gerne igen.
Sauntehus Slotshotel kan anbefales :)
Sauntehus Slotshotel var en rigtig dejlig oplevelse!
Små hyggelige værelser i flotte omgivelser. Restauranten var helt i top med en lækker 5 retters menu. Der var rigelig med mad og tjeneren var rigtig imødekommende. Poolen i kælderen var opvarmet og rigtig lækker med udsigt til haven. Vi havde en dejlig overnatning.
Tænk jer rigtig godt om
Tænk jer rigtig godt om, inden i bestiller jeres fest hos Danske Slotshoteller, en aftale er ikke nødvendigvis en aftale.
I vores tilfælde har Danske Slotshoteller, beregner sig 20% ved aflysning, ikke som vi troede af de 7000 kr. vi betalte i depositum, men af det samlede estimerede beløb som festen skønnes at ville have kostet.
Nedenstående er hvordan vi oplevede forløbet, da vi aftalte, bestilte og senere afbestilte vores sølvbryllup hos Danske slotshoteller, Sauntehus.
Sølvbrylluppet skulle afholdes på Sauntehus 28. april 2018
Alt startede fint, da vi aftalte og modtog vores reservations aftale 18. januar 2017, menu, overnatning med rabat til vores gæster og lokaler blev skrevet ind i aftalen, samt pris pr. kuvert og ikke mindst et depositum på 7000 kr. i aftalen er depositum, og vilkår for tilbagebetaling af depositum, udførligt beskrevet i et separat afsnit, bl.a. kunne vi aflyse arrangementet fsva spisning 4 uger før, og fsva værelser 8 uger før arrangementet 28. april 2018, dette ville koste 20% i gebyr. (Hvilket vi fandt var fair nok)
Samtidig blev det aftalt at vi skulle komme til Sauntehus i starten af 2018, for at se lokaliteterne og aftale bordpynt, menu, vin mm.
Vi forsøgte flere gange at ringe og maile til Danske slotshoteller med spørgsmål, de fleste gange uden nogen reaktion, og de få gange det lykkedes at få en reaktion, oplevede vi en både uhøflig, arrogant og ligegyldig tone. Især vores oplevelse med Danske slotshotellers ledelse har været meget ubehagelig.
Vi blev mere og mere utrygge, og frygtede at vores Sølvbryllup var ved at blive ødelagt, en ærgerlig følelse da det jo netop skulle være vores store dag.
5. februar 2018 tog vi på Sauntehus for at aftale en såkaldt ”køreseddel” i virkeligheden bare en finere opstilling af allerede aftalte reservationsaftale, dette møde gik fint, på intet tidspunkt talte vi om pris, da det jo allerede var aftalt i reservationsaftalen.
12. februar 2018 modtog vi ”køresedlen” og en mail fra Sauntehus hvori prisen uden nogen som helst forklaring var steget ca. 21%.
13. februar 2018 skrev vi til Danske slotshoteller og udbad os en forklaring på den voldsomme stigning.
21. februar 2018 kl. 0744 havde vi stadig intet svar fået fra Danske slotshoteller, og vi besluttede derfor at sende en mail, hvor vi aflyse hele arrangementet, og bad om at få 80% af vores depositum tilbagebetalt.
Samtidig meddelte vi, at vi ville tilbagemelde vores oplevelse på internettet.
21. februar 2018 kl. 1005 altså godt 2 timer efter, kom der godt nok liv i danske slotshotellers ledelse, der bekræftede afbestillingen, og meddelte os, at danske slotshoteller forbeholder sig retten til at rejse erstatningskrav for ubegrundede anklager, og i øvrigt holder fast i, at de 20 % tilbagebetaling af depositum, bliver beregnet af det samlede beløb som festen skønnes at ville have kostet.
23. februar 2018 mailede jeg igen til danske slotshotellers ledelse, og udbad mig en forklaring på stigningen, og også denne gang tilbød jeg, at de kunne nøjes med at tilbagebetale 80 % af depositummet, men som vanlig har jeg ikke modtaget svar.
Kort og godt, vores oplevelse med Danske slotshoteller har været en rigtig skidt oplevelse da de efter vores mening ikke efterlever indgåede aftaler, ubegrundet og uden forklaring har hævet kuvertprisen betragteligt og har det noget svært med kommunikationen.
Læringen af denne oplevelse er, at man altid skal checke udbyder på internettet, inden man betaler et evt. depositum og tror man har en god aftale.
Vi ønsker med denne anmeldelse, at opfordre andre til altid at checke internettet for både positive og negative anmeldelser.
ikke godt nok
II skrivende stund er vi ved at gøre klar til checkout på Sautehus slotshotel. Vi er ualmindelig skuffede. 2600kr har vi betalt for 2 nætter i et dobbelt deluxe værelse. Ved ankomst blev vi mødt af en receptionist der ikke kunne smile og hun virkede som om hun virkelig ikke kunne lide sit job. Da vi har tjekket ind, går vi op på vores værelse der ligger på øverste etage i slotsbygningen. Da vi træder ind bliver vi næsten slået omkuld af varme og der er ingen aircondition. Vi har en baby på 11 måneder med som skal ned og lege på gulvet. Gulvtæppet er beskidt og klistre til fødderne. På badeværelset er der hverken shampoo eller balsam. Kun sæbe i en sæbedispenser. Der er ikke meget luksus over det. Senere skal vi spise i deres restaurante som de reklamere med som gourmet. Der er intet gourmet over den oplevelse. Vi startede med blinis og krabbesalat. Jeg tænker det er fiskehandlerens bedste og præfabrikerede blinis. Hovedretten var steg men portionen var så lille at man næppe kan kalde det en hovedret. Osteanretningen var 3 små ostestykker imellem en masse snask og prisen på retterne kan slet ikke retfærdiggøres. Da vi vågner tidligt pga af vores baby, tænker vi at vi kan ligge og se lidt børne-tv sammen i sengen men tv'et virker ikke. Da vi gør receptionisten opmærksom på dette svarer hun " ja der skete et eller andet med signalet til alle vores tv i fredags og da det er pinse kan vi ikke få det lavet". Så vidt jeg ved starter pinsen en søndag og derudover kunne man så have informeret om det ved ankomst. Så skal vi have morgenmad. Det er 100kr pr person. Deres morgenbuffet består af pulver røræg, overstegt bacon, mini croissants, 2 slags pålæg, en skæreost, brieost, udefinerbar pate, fryserundstykker, hel frugt, cornflakes , mysli, havregryn og græsk yougurt. Igen prisen kan ikke retfærdiggøres. Da det regner vil vi gerne i deres swimmingpool men da vi kommer derned er den simpelthen så beskidt og fyldt med sand!! Da vi spørger i receptionen hvornår den sidst er gjort rent, får vi afvide at det er 14 dage siden. Lækkert! Vi opgiver. Der er møgbeskidt over det hele. Hotellet er slidt og kunne virkelig godt trænge til en kærlig hånd. Det er synd at ejerne ikke gør mere for stedet for det kunne blive et rigtig fint sted. Desværre må vi sige at til de priser de holder sig, især for værelset, så kommer vi ikke igen. Der er intet luksus eller gourmet over Sauntehus. Jeg ville ønske jeg havde læst alle de anmeldelser der er på trustpilot og tripadvisor før vi havde booket. Måske sauntehus også skulle læse dem for det er tydeligvis de samme ting folk klager over.
Manglende konduite
Vi havde givet et slotsophold hos "Danske Slotshoteller" i Bryllupsgave til et ungt par. Forskellige omstændigheder gjorde dog at de ikke fik booket opholdet i tide, det skulle være brugt inden udgangen af september - det er 26 dage siden! Ved henvendelse til "Danske Slotshoteller" lød beskeden bare "- det er ærgerligt, pengene er spildt". Ja, ærgerligt er det - for det unge par som ikke fik deres gave - "Pengene er spildt" ja, eller pengene er "napset" af "Danske Slotshoteller" som skovler dem direkte i pengekassen, uden at yde noget til gengæld. Ingenting for 1.500,00 kr. Uden tvivl en god forretning.
Tilfredse kunder får man ved at udvise konduite, smidighed og service. Man kunne jo f.eks. have tilbudt at de 1.500,00 kr. kunne indgå som en del af betalingen for et andet dyrere ophold eller lignende, jeg ville måske endda kunne se rimeligheden i at man fratrak et par 100,00 kr eller 3 som "administrationsgebyr". Men ingenting - Hold da k... en måde at behandle sine kunder på.
Og hvad er tjent? Vi vil nu fraråde alle vi kender - kolleger, venner, facebook-kontakter o.s.v. kraftigt mod at bruge "Danske Slotshoteller", tænker at det i det lange løb er "ris til egen ..." at behandle sine kunder (nu forhenværende kunder) så dårligt.
Hermed er advarslen givet videre - håber i tager den til efterretning, det er jo ikke ligefrem gode anmeldelser det pågældende firma hiver hjem på dette site!
K(l)okkedal Slot Nordjylland
Booket: 5 retters gourmet ophold i brudesuiten m/himmelseng
Fik: Det startede skidt allerede ved indbookning da receptionisten ikke kunne finde os. Kagen til kaffen var lille glas med æblekage.. Værelserne er dårligt renoverede uden sans for bevarelse af sjælen på et slot. Billige skæve gipsvægge, fodpaneler som i en skurvogn, ingen stukrosetter osvosv. Meget lille badeværelse og den lovede himmelseng var 2 Ikea boxmadrasser med lidt brudeslør klipset op. Den store skuffelse kom over den 5 retters menu. Først sagde tjeneren at vi så måtte vælge 3 af de 5 retter , vi skulle selv gøre opmærksom på at vi altså havde betalt for 5 ( igen rod i booking-systemet )
koldrøget laks ja tak ca 15 gram med lidt brøndkarse
suppe,, ja tak græskar suppe.. Sikkert fra knorr
svinemørbrad.. ja tak Mørbrad har det ALDRIG været vores røg retur til køkkenet efter kniven var bøjet i forsøg på at skære igennem. 4 hvide kartofler på størrelse med jordbær og en fløde/maggiternings sovs uden smag overhovedet. Skuffende. Og det var tjenereleven der måtte undskylde. Hverken kom eller slots-mutter så vi noget til. Og INTET som kompensation. Det er regulært snyd !
Så et stykke ost med syltetøj. Flot skåret ud men ca 20 gr ost hallo come on !
Så et stykke kage med vanillie is kagen målte ca 5x5 cm og 3 cm høj. Smagte godt, flot leveret af den lokale bager.
Skuffende !
Vi bestilte vinpakken som vi blev præsenteret for til vinsmagningen efter kaffen Ad libitum og det benyttede vi os så af.
Skuffende grænsende til tidsspilde. SYND for sådan et gammelt kønt slot fortjener bedre. Maden er bedre på Statoils Monarc restauranter. Sorry to say!!!
Skriftlige aftaler gælder ikke
Den korte version: Skriftlige aftaler gælder ikke længere hos dem (vi var så naive at tro, at en aftale er en aftale og når den er skriftlig, så er det meget nemmere at bevise). Beklager, men I bliver blot taget til gidsel, når I har tjekket ind, for hvem kan på 20 min finde et nyt hotel der kan opfylde den oprindelige aftale.
Den lange version:
Bestilling: 2 overnatninger med gourmetmiddag. Det specielle vi lagde vægt på i hele kommunikationen med Hvedholm Slot var, at vi ønskede at spise alene enten på værelse eller i en privat stue, da det var vores bryllupsdag (at min hustru skulle sidde i restauranten med brudekjole spillede bare ikke for os). Vi bliver tilbudt at spise på værelset for en merpris på 1.000 kr.
Dette aftales ved mailkorrespondance og accepteres. Opholdet er nu booket - og vi ser med glæde frem til det.
Vi ankommer til Hvedholm Slot efter vores bryllup og frokost-reception.
Ved ankomst bliver vi mødt af en ung kvinde, som finder vores booking, men da vi spørger til hvordan det kommer til at foregå med maden bliver hun helt tavs. Der står intet anført om vores aftale.
Hendes hurtige og gode svar er, at hvis det er det vi har aftalt, så er det selvfølgelig det vi får. Der aftales endvidere noget omkring vinmenu.
Vi går op på vores anviste værelse, som afviger fra det aftalte, men det skal ikke ødelægge noget, så vi acceptere denne mindre fejl.
Der er dog langt op til værelset, så vi tænker, at det er lidt langt for tjeneren, så min hustru går ned og siger, at hvis de evt. har noget privat nedenunder, så ville det være helt fint med os.
Der bliver hun mødt af deres restaurantchef, som meddeler, at det kan ikke lade sig gøre og han havde i øvrigt 120 gæster pågældende aften. Endvidere bestrider han rigtigheden af den påståede aftale.
Jeg går ned og viser ham mail og han siger blot "beklager, men det kan ikke lade sig gøre" og trækker på skuldren. Jeg bliver lettere negativ over, at en skriftlig aftaler ikke er gældende længere. Han siger så, at "jamen hun har også sagt op hende I har aftalt det med".
Hallo - jeg har ikke aftalt noget med hende personligt, men derimod med en repræsentant for Hvedholm Slot.
Vores muligheder bliver så enten forsøge at ophæve opholdet eller spise ved det bord vi nu engang er tildelt. Dette bord er i et rum med plads til ca. 40-50 gæster - og vi skal sidde midt i det hele. Så det er nej tak.
Herefter kontakter vi Danske Slotshoteller pr. telefon samme aften. Efter lidt frem og tilbage, så får vi trumfet igennem, at opholdet ikke bliver til noget og vi ikke skal betale.
Tilbage står vi så med, at vi blot kan køre hjem igen. Dagen efter ringer de så fra Hvedholm Slot og spørger, hvorfor vi ikke er ankommet. Øhm... A' hva' for en fisk?
Råd: Hold jer langt væk fra dette sted.
Sauntehus
Super dejlig oplevelse. Vi havde fået et gavekort i bryllupsgave. Alt fungerede perfekt, pænt og rent alle vegne, lækkert værelse med spumante med i gavekortsprisen. Lækker, lækker mad. Meget service minded tjenere, også morgenmads personalet. Flot udsigtfra værelset til parken. Alt i alt en meget dejlig oplevelse. Vi kommer bestemt igen.
Holde ikke hvad de lover - skuffet fireårige :-(
Dette er tredje og nok sidste gang vi har været på Sophiendal gods - desværre, for stedet er hyggelig.... Jeg ringede for at bestille da jeg skulle være sikker på min datter kunne få morgenmad her da hun har cøliaki, blev lovet at glutenfri morgenmad ikke ville være et problem, så skyndte mig at bestille et værelse til to voksne og to børn. Ved ankomst spørger jeg igen til glutenfri morgenmad for at sikre mig de ved det, det står i deres system og får igen at vide det er der helt styr på. Vi kommer op på værelset og her ser vi så at to opredninger betyder én madras på gulvet, men hvad vi er på et slot og ungerne er spændte og vil godt sove sammen Da vi kommer ned til morgenmaden og høre til det glutenfri morgenmad til datteren får vi at vide det kommer om lidt. Vi andre går i gang, og så kommer tjeneren og siger, der er desværre ikke noget glutenfri mad til vores datter. Så vores datter får et kogt æg og vores egne kiks til morgenmad - til fuld pris selvfølgelig imens hun kan se vi andre får rundstykker og pandekager, ret svært at se på en pige på fire år der ikke må få noget, selvom der var gjort opmærksom på det flere gange... Det er det dyreste æg vi nogensinde har købt - håber det var økologisk ;-)
Hvedholm Slot(sruin)
Nys hjemkommet fra Fyn. I julegave, fik vi et forkælelses gavekort af vore piger, til et slotsophold, men bla 5 retters gourmet middag m.m. Vi var på Hvedholm slot.. Indtjek for uorganiseret og rodet. Værelset beskidt, kæmpe spindelvæv, afdankede wannabe antikke møbler, der manglede både det ene og andet. Møgbeskidt gulvtæppe, hvor det bør overvejs om skoene kan tages af. faldefærdig, Badeværelset var gammelt, møgbeskidt ved vandhane og brusekabine. Så beskidt, at end ikke morgentandbørstningen fandt sted, for jeg turde ikke bruge vand fra hanen. Der var en stank af decideret rådden KLOAK/LOKUM der stod ud i rummet, så det kvalmede. Maden.. Jo, der kom 5 retter, men ligefrem gourmet .. arhh..næppe. Til gengæld var betjeningen sur og u-imødekommende. Natten lang, alt for varm, og kloak dunsten ville ikke forlade næsen. Morgenmad alt præ fabrikeret med rimelig ok. Parken det eneste rigtige plus, meget flot område. Vi kom godt nok til at gå på noget brosten, som åbenbart tilhørte ejer af en sidebygning, så fik vi lige en ordentlig omgang rigtig surhed, der også. Udtjek.. Man bliver spurgt: Var det et behageligt ophold. Da vi prøvede at være ærlige, mødte vi kun agressivitet. Han kunne bare have sagt, vi kun skulle rose.??Slotstårnet: Jeg har aldrig i mit liv set så mange tusinde døde fluer ligge i lag på vejen derop. Aldrig. Og stanken - ubærlig. Men, som vi fik besked på, det nok var flagermusene.. for der blev fejet en gang i måneden. hvordan flagermusene så spiser fluerne, og gylper dem intakte op, og får det hele til at lugte af bundrådden kloak der også, det må være uvist. Det er et sminket lig, som vil foregive at være noget det ikke er. Men julelysene i tårnvinduerne og julekransen i indgangsporten, har sikkert været meget smuk ved juletid. Får I sådan en gave, så vælg for guds skyld ikke dette sted - det er bare slet ikke pengene værd. Vælg et sted, hvor de nuværende ejere bor, så er der nok en chance for noget venlighed i det mindste! En uvant skuffende oplevelse, for en der ellers altid har ja.hatten på, når der skal opleves.
Ikke et Slot-oplevelse
Beklager, men det var bestemt ikke en slotsindtryk vi fik da vi ankom. Vejen op til slottet er utrolig hullet, og der lå skrald og skidt på hele gårdspladsen. Ingen levende lys eller blomster tog imod os, kun en mørk og ubemandet reception. En tjener prøvede på bedste vis at være imødekommende og anviste vores værelse. Et meget lille værelse med en meget knagende seng. Altanen var møj beskidt og med plastik møbler.... Beklager meget denne anmeldelse, men vi har haft en overnatning på et alm hotelværelse der var mere "slotsagtig"
Super Sauntehus, men ødelagt ved udskrivningen af emsig souchef. 15-16/11-2014.
Professionelt smilende, venligt, smidigt personale, der ved et par fejl hurtigt fik dem rettet på en god og prof måde.
Sauntehus oser af god smag og super hyggelige lokaler.
Ved indskrivningen var en ung mand meget behjælpelig med løsningen af en misforståelse. Prof.
Lækker mad med super betjening, men vi var ikke tilfredse med desserten, og straks fik vi foreslået kaffe og Bailey i stedet. Prof.
Ved udskrivningen blev vi desværre mødt med en emsig kvinde, der ville have betaling for kaffe og Bailey, som vi fik som erstatning for desserten.
Hun bad også om betaling for vin på værelset, men dette var ændret til vinsmagning, og var med i prisen på opholdet.
Den manglende stjerne er for en meget negativ oplevelse at møde denne person, når alle andre var super venlige, smilende og professionelle.
Anne-Lise og Willy.
Østerbro Kbh.
Professionelt personale og super lækkert mad på Hvedholm Slot
Vi havde et super dejligt slotsophold, hvor vi alle steder blev mødt med et smil.
Det eneste vi manglede var dog et gelænder udendørs op til værelsesfløjen.....
Flotte omgivelser omkring slottet
Kun prisen kan forbindes med et fantastisk slots ophold.
Vi skule holde nogle romantiske dage i påsken 18 - 20 april.
I lækkert slots værelse og med vinsmagning ( Det skulle bliver rigtig hyggeligt )
Vores Første værelse var virkelig ( Klamt ) er nok den bedste beskrivelse ( Vi Beklager ), vi fik et andet værelse, dog ikke meget bedre, men min kæreste overtalte mig til at blive, for ellers var vi kørt allerede fredag aften igen.
Lørdag skulle til vinsmagning som vi havde bestilt, men det var så øl smagning i stedet for ??
( Vi Beklager )
Både fredag og lørdag bestilte vi Baleys til vores kaffe vi syndtes dog den smagte mærkeligt om fredagen. Om Lørdagen var vi opmærksomme på det og kaldte på tjeneren som havde serveret dem, Det der er da ikke Baleys !! Nej det er Chokolade likør, vi har ikke Baleys ( Jeg beklager )
Ved vores 3 retters middag om fredagen bemærkede vi at vores tjeners nederdel havde nogle pletter på venstre side. Om lørdagen havde den samme tjener den samme nederdel med de samme pletter på. ( Det siger lidt om standarden )
Alle er velkommen til at kontakte mig og få en mere detaljeret version på telefonen. For det er umuligt at skrive hele den weekend her.
Men mit bedste råd til alle der overvejer at benytte dette sted.
Vælg alt andet for dette er penge ud af vinduet og når du prøver at forklare det for deres
Souschef tja så trækker hun på skulderne og siger (Jeg Beklager ).
Nej Nej helt forkert " JEG BEKLAGER " at jeg ikke tog de dårlige anmeldelser til mig og fandt noget andet.
Sauntehus slotshotel, dejlig oplevelse
Vi valgte at bruge vores oplevelseskort ved at spise på Sauntehus Slotshotel og fik en dejlig aften ud af det. Venligt og sjovt personale og dejlig mad. Vi havde særlige ønsker til maden, der skulle passe til en kur, og personalet håndterede det rigtig fint.
Fantastisk mad og personlig betjening
Vi tog en overnatning på Saunte slots hotel i Hornbæk og fik en dejlig 5 retters menu til aften og dejlig buffet til morgenen
Kim B Larsen & Dorthe Køster
Hellerup
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.