Danske Slotshoteller Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Hold jer langt væk!!!! Kokkedal slot i Brovst er ikke pengene værd... Muselort på køkkenbordet, en død frø i kælderen, vi kunne ikke tage bad, fugtige og klamme madrasser, der lugtede af fugt og... Leggi di più

Hvedholm slotsophold kan desværre ikke anbefales pt. :-( Ingen himmelssengsværelse som lovet, toilettet havde ingen toiletartikler og håndvasken var stoppet. Denne kunne de ikke kunne fikse, men vi... Leggi di più

De reklamerer med et overdådigt kagebord - der var to slags kage udover pebernødder og brunkager. Boller og æbleskiver tæller ikke som kage. Totalt ripoff! Til gengæld var der varm kakao - lavet af p... Leggi di più

Værelserne som vi havde bestilt, Hhv en suite og en juniorsuite var kolde og beskidte. Vi fandt udskæring fra sengebord inden en seng sammen med en cola flaske. Der var ingen varmt vand. Vink... Leggi di più

1. Hotel

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danske Slotshoteller - Ferien du fortjener

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse. Massere godt humør fra medarbejderne, og en smil på læben under alt tiden vi var der. Super søde, mega glade og dejlig snaksaglig personale.
Smukke omgivelser, godt mad og dejlig stemning, jeg vil helt klar anbefale alle mennekser at tage en tur på hvedholm slot

28 luglio 2021

Dårlig oplevelse på Sauntehus…

Dårlig oplevelse på Sauntehus Slotshotel.
Bruserstangen sad løst så det var svært at tage bad. Dette blev nævnt i receptionen, men de gjorde intet ved det. Da vi skulle overnatte der 2 nætter fandt vi så også ud af at der ikke blev skiftet håndklæder eller redt seng. Yderligere var morgenmaden mangelfuld begge dage. I sær sidste morgen. Der manglede både brød, smør, ost, juice m.m. Det havde også været ligemeget hvis der havde været noget andet, men det var der ikke..Flere stod i kø og ventede på at det blev fyldt op, men tjeneren sagde bare at der kom ikke mere da hun havde forregnet sig…. Der stod en far med 2 mindre drenge og de måtte nøjes med et æble 🙈
Vi gjorde endnu engang opmærksom på problemet med bruserstangen, ingen skift af håndklæder samt den sørgelige morgenmad da vi tjekkede ud, og kommentaren fra receptionisten var at hun vidste godt morgenmaden var dårlig og hun ville nævne det for chefen. Ang problemet på værelset, så havde de fået at vide de ikke måtte gå ind på værelset pga corona …. Jamen så læg dog nogle håndklæder vi selv kan tage med på værelset. I det mindste kunne de da gøre opmærksom på det. Godt vi skulle videre på et andet lækkert ophold ( hvor der altså blir skiftet håndklæder og redt seng) Vi kommer ALDRIG igen.

22 luglio 2021

Vi er pænt skuffede

Vi havde booket et ophold på Vraa slotshotel i vores sommerferie og valgte slottet ud fra billederne på hjemmesiden og den flotte natur der blev beskrevet.

Værelset var rigtig fint, men der var ingen wifi selvom de reklamerede med det, så man skal ha godt med data på sin mobil hvis man skal google sig lidt frem i området.
Vi gjorde personalet opmærksom på dette problem, hvortil de svarede: "Det ved vi godt, det har været et problem længe og det er fordi vores stik på værelserne er for gamle til fibernettet, men da de var 6 slotshoteller, kunne de ikke lave alle samtidig."
Derudover havde de ikke haft nok tapet til hele værelset, så det var kun 3 ud af 4 vægge der havde tapet. Og så drev der fugt ned at bagvæggen hvor sengen stod op ad.

Derudover havde vi glædet os enormt meget til at gå rundt om slottet og nyde naturen, men slottet var meget slidt både udenpå og indeni og manglede virkelig en kærlig hånd, især udenfor.

Morgenmaden var ikke noget at prale af heller, der var et meget lille udvalg. Rugbrød og mørke boller med smør og ost til, den ene dag var der godt nok varm leverpostej. Lidt frugt og en smule yoghurt.

Vi bookede opholdet for at få en romantisk kærestetur i rolige og flotte omgivelser. Vi blev temmelig skuffede. Især til den pris vi ellers synes var god for et slotsophold, men nu synes vi faktisk at det er rigtig mange penge for det vi egentlig ikke fik...
Det er ikke sted vi kommer igen.

16 luglio 2021

Vraa Slotshotel - Skønt ophold

Overnattede 2 nætter i deres mindste værelse, fint til blot overnatning. Vi spiste begge aftener i deres hyggelige kælder restaurant og nød den gode mad. Den 5-retters menu var godt komponeret og vel tillavet. Personalet er nok stedets største aktiv, da de er smilende og imødekommende, og udviser en ægte interesse for deres gæster. Slottet og omgivelserne er imponerende og indbyder til gåture og sight seeing indendøre. Måske halter vedligeholdelsen af slottet en smule, men det går ikke ud over den gode oplevelse. Vi kommer gerne igen.

11 luglio 2021

Dårlig service, elendig mad, spild af tid og penge…

Vi ankom tidligt og fik adgang til vores rum før tiden, hvilket var dejligt. Men det er stort set det eneste positive vi kan sige om Hvedholm Slot. Vi blev spurgt, hvornår vi ville spise? Kl 19 sagde vi. Det er for sent, I skal være der kl. 17.45. Adspurgt om der var cykelruter i nærheden, var der ingen hjælp at hente, på trods af at området er kendt for sit smukke landskab. Maden var elendig og vinen var varm. Spild af tid og penge!

12 giugno 2021

Vidunderlige Kokkedal

Vidunderlige Kokkedal
Vi startede opholdet med lækker hjemmelavet æblekage kaffe/te i solen inden vi gik på opdagelse i slottets mange fine rum. Om aftenen spiste vi på restauranten i de hyggeligste omgivelser. Maden var så lækker at vi kun kan anbefale at spise her! Der var styr på vinen og drinksene yderst velsmagende. Efterfølgende blev der serveret kaffe/te i grøn stue hvor den slotslige sjæl kan mærkes.
Aldrig har vi oplevet så god service. Vi fik rundvisning på slottet og fik fortalt historierne bag værelserne og deres indretning.
Vi kunne bruge flere dage i omgivelserne og områdets historiske seværdigheder.
Morgenmaden var lige tilpas og manglede noget var det bare at spørge.
Vi giver vores varmeste anbefaling og takker af hjertet for et vidunderligt ophold. Vi kommer helt klart igen!

3 giugno 2021

Store Restrup herregård

Vi havde købt gennem sweetdeal, rigtig fint og fantastisk god mad og rigtig god betjening. Det stod dog at der skulle være aftenkaffe med noget sødt og en vingave vi ville få med hjem. Det var ingen kaffe og ingen vingave, det skal de nok lige være obs på en anden gang

31 maggio 2021

Hvedholm >Slotsophold- en "æv" oplevelse.

Et ophold på Hvedholm slot kan desværre ikke anbefales. Der er masser af alternativer, der på alle områder er bedre. Værelsesstandarden herunder senge og badeværelser er langt under acceptabel standard. Standarden er på vandrehjemsniveau og ikke hotelniveau. Mad og service er på ingen måde i top. Der er end ikke levende lys på bordet under middagen. Der er hensyn at tage til brandfare, men men det burde man kunne håndtere. Eneste parameter, der var nogenlunde acceptabel, var morgenmaden. Skal stedet overleve skal der ske en opgradering på alle parametre og det skal ske straks. Ellers er det bedre at kaste håndklædet i ringen og derved skåne gæsterne for en dårlig oplevelse.

31 maggio 2021

Kan på ingen måde anbefales

Virkelig ringe fra da vi kom til vi gik på Sophiendal Slotshotel. Vi havde booket en enkel overnatning med 5 retters menu til aften og morgenmad. Hotellet er generelt meget slidt og møbler, service mm. slidt og dårlig kvalitet. Wi-fi virkede ikke på værelset. Der var en masse døde fluer i vinduerne. Toilettet kunne ikke skylle ordentlig ud. Ligger tæt på en trafikeret vej og ikke nogen pæn have eller natur udenfor.

Der var ikke rigtig styr på noget. Vi var ved at betale alt for meget, da vi skulle tjekke ud, fordi der hverken stod de rigtige drikkevarer vi havde bestilt eller den rigtige type overnatning. Da vi købte opholdet, stod der vi fik en lille gave, når vi gik. Den glemte de også at give, fordi der var så meget forvirring omkring betalingen.

Tjeneren vi havde til den 5-retters menu, vidste intet om maden eller vinen (vi bestilte en vinmenu), og kunne heller ikke svare, når vi spurgte om, hvad der var serveret. Tjeneren startede med at komme med en helt anden drink, end den der blev bestilt. Til desserten blev der serveret en rødvin, som skulle have været en dessertvin, og der blev serveret en rom i stedet for en whisky.

Morgenmaden var kedelig og brødet var tørt.

Alt i alt, det dårligste ophold jeg nogensinde har været på. Så kan bestemt ikke anbefale Sophiendal Slotshotel.

25 maggio 2021

Hvedholm slot, afbestil hvis i kan.

Vi har netop afsluttet vores ophold ved Hvedholm slot.

Ved indgangen bliver man mødt af en par blomsterkrukker med mugne citroner i. (Helt grønne og dækket med mug og svamp)
Da vi henvendte os til receptionisten, følte vi os bestemt ikke velkomne og vi fik tilmed skældud for ikke at have vores booking bekræftelse med i papirformat..

Vi havde bestilt 5 retters menu, som vi trods alt glædede os til, men igen skuffer Hvedholm slot. Laksetaren bestod primært af rødløg.. svampesuppen bestod primært af gummi champignons... hovedrettens salat indeholdte sand, kødet var sejt og af dårlig kvalitet og grøntsagerne var overtilberedte.. mellemretten bestod af underbagt brød fra frost m. Rygeost (den var dog god, men sjovt nok også et element de ikke selv havde lavet).. dessertens is var total krystalliseret.. de havde kun 1 slags te om aftenen, men til morgenmaden fandtes der pludseligt 3 forskellige.
Den tjener der var tilknyttet vores bord var generelt flabet og uhøflig. Vi havde klart på fornemmelsen at vi absolut bare skulle holde kæft og nyde den dårlige kvalitet.

Morgenmaden var uden omtanke for corona og buffeten var proppet med beskidt service..

Vores værelse var fyldt med spindelvæv i loftet og badeværelset havde sorte pletter af fugt.. ydermere var det svært at holde varmen på værelset..

Så Hvedholm slot skal have tak for elendig mad, hold i nakken og arrogant service.

Løb mens i kan.

14 maggio 2021

Hvedholm Slot.

Hvedholm Slot.
Har netop haft et dejligt ophold, fik serveret en lækker fem retters menu, efterfulgt af kaffe med cognac og chokolade, stopmætte.
Et dejligt morgen komplet. Meget venligt personale.
Vi blev opgraderet til en suite, da de beklagelig vis, blev nødt til at rykke datoen.
Det eneste minus var, en dårlig lugt fra badeværelset.
Kan kun anbefale Hvedholm Slot

13 maggio 2021

Dejligt ophold

Vi havde ikke på forhånd booket et ophold. Vi ringede meget sent og fik besked om, at vi var velkomne. De kunne blot ikke sørge for aftensmad. Klokken var 19, og det var da helt ok.
Vi blev opgraderet til en suite, og det kostede ikke ekstra. Og derfra blev vi bare forkælet. Vi fik varmet en pizza, vi havde med, fik kaffe serveret i slotsgården, bragt puder ud på bænken, fik isterninger, et ekstra bord udenfor osv. alt uden at bede om det. Aldrig er jeg blevet så forkælet. Super sødt personale.
Vi kommer gerne igen. Vi havde to overnatninger, og ingen stress da vi skulle hjem. Det var ikke vigtigt, hvornår vi forlod stedet.
Kan klart anbefales.

1 aprile 2021

Kokkedal slotshotel Brovst.

Halløj på badehotellet eller slotshotellet.
Er lige kommet hjem fra en overnatning på Kokkedal Slotshotel i Brovst.
Man skulle tror at, sådan et flot hotel vil være en eventyrlige oplevelse men, det var mere en oplevelse af, at være med i en dårlig episode af "Halløj på badehotellet".
Først skulle man stå model til at ens navn både fornavn og efternavn blev gjort nar af i de 5 minutter der tog, at tjekke ind. Vi vidste ikke om receptionisten var fuld eller påvirket af noget. Det var vildt mærkeligt og grænseoverskridende og man følte sig uvelkommen. Hun havde på ingen tidspunkt mundbind på, hverken i receptionen eller i køkkenet, da hun forberedt maden.
Vi havde booket et påskeophold med eftermiddagskaffe samt sødt, 3 retters middag og morgenmad. Der var ingen kaffe om eftermiddagen. . Der kom 2 retters mad fra et catering firma og da vi spurgte hvor desserten var, blev svaret: Nåh, skal I også have dessert. Og vi skulle selv rende frem og tilbage for at hente/aflevere og spørge. Vi fik først morgenmad kl.9.30. Folk stod i kø og blev mere og mere utålmodige. Hvad hjælper det med flotte omgivelser, når receptionisten er ubehøvlet, det hele er kaos og der er ikke styre på noget?
Og jeg kunne blive ved, men så skulle jeg skrive flere sider om det.
Aldrig, aldrig aldrig mere vil vi overnatte på Kokkedal Slotshotel i Brovst.

1 aprile 2021

Kokkedal Slotshotel

Bookede i februar 2020 ophold til 8 personer i weekenden 05.09 - 06.09 2020. Efterfølgende var der flere, der var utrygge grundet covid 19 situationen og vi ville gerne udsætte / annullere vort ophold til nuværende situation kom under kontrol - hvorefter vi ville vende tilbage. Det fik vi en mail på var i orden - så langt så godt.
Stor var min overraskelse så, da jeg den 05.09 2020 kl. ca. 20 blev ringet op fra nr. 98 23 36 22 (ingen præsenterede sig) og blev spurgt om, hvor de 8 personer der var bestilt til "blev af" - da han stod med mad til 8 personer. Jeg oplyste ham om, at opholdet var udsat som tidligere omtalt - han lød meget tvivlende og bad MIG finde dokumentation og sende til ham - fordi der måtte være noget med afbestillingsgebyr m.v. - meget ubehagelig oplevelse - ingen præsentation - meget brysk - og han troede ikke på min forklaring og virkede meget sur da jeg bad ham checke sit bagland. Ingen undskyldning, men en kreditnota på en afbestillingsfaktura vi aldrig har fået og så vedlagt en faktura på afbestillingsgebyr kr. 2.394,- vel at mærke 5 mdr. efter en tlf.samtale / mail om at udsætte besøget / bestillingen til senere.
"Et smil og mere høflighed" ville ikke skade.
Om vi vender tilbage - døm selv - jeg er ikke sikker på, vi ville kunne opnå en fair behandling.
Vi finder nok et andet ophold, som giver en mere serviceminded oplevelse, og hvor vi hellere vil placere vore midler.

14 dicembre 2020

Kokkedal Slot hotel

Jeg blev ringet op om eftermiddagen før min ankomst og blev spurgt om jeg havde lyst til at booke bord og spise i den ellers lukkede restaurant. Jeg tænkte sikke da en fin service og jeg takke ja til tilbuddet. Da jeg kom til det hyggelige slot fik jeg anvist et fint værelse og blev spurgt hvad tid jeg kunne tænke mig at spise. Vi aftalte kl. 18.30. Jeg kom ned i restauranten og fik frit valg til hvor jeg ville sidde. Da tjeneren kom fik jeg så af vide at der kun var en ret på menuen så den kunne jeg vælge. Ikke lige noget jeg syntes lød lækkert men jeg måtte jo tage det da der ellers er langt til nærmeste spisested (havde ellers planlagt at spise på vejen til hotellet da jeg planlagde min tur). Da jeg havde fået serveret retten blev jeg oplyst om at morgenmaden dagen efter først ville blive serveret efter kl. 9. Skidt - eftersom jeg skulle køre senest kl. 8.20. Jeg blev bedt om at sørge for at betale om aftenen da jeg jo kørte før morgenmaden. Øv oplevelse på et ellers fint sted

7 dicembre 2020

Kokkedal Slotshotel i Brovst

Enormt dårlig oplevelse!
Inden opholdet modtog jeg 2 aflysninger (seneste aflysning var dagen inden opholdet), der viste sig at være en fejl i systemet. Jeg brugte en hel dag på at ringe og skrive, men uden svar. Først på dagen fik jeg fat i personalet, der var uforstående over aflysningen.
Personalet på slottet var venligt, men der var virkelig beskidt, indelukket og fyldt med spindelvæv og døde insekter. Vi bad om at flytte værelse efter en time, da vi fik hovedpine og ubehag i halsen. Værelse nr. 2 var lidt bedre, men ligeså indelukket, beskidt og desuden meget koldt. Radiatoren virkede ikke.
Vores 3-retters menu havde potentiale til at være god, men var desværre lavet på forhånd og varmet op, hvilket tydeligt kunne smages.
Ikke et sted jeg vil anbefale at booke.

26 ottobre 2020

Vrå Slotshotel - Hyggelig og romantisk.

Romantisk indrettet værelse og pragtfulde senge. Fortræffelig mad, og dertil udsøgte vine, som fuldt ud levede op til vores forventninger. Ligeledes et venligt, imødekommende og professionel personale. Så et fantastisk ophold som vi kun varmt kan anbefale andre.

26 ottobre 2020

Servicen er enormt svingede

Servicen er enormt svingede, lige fra forfærdelig til fantastisk.
Vores 5 retters menu var ganske udemærket, og med fantastisk service.
Morgenmadsbuffet var der ganske enkelt ikke, der var ikke noget mad og personalet var irriteret over at det blev påpeget at der ikke var noget mad.

Så enormt svingende oplevelse.

4 ottobre 2020