Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Leggi di più
Uitstekende service! Onze sleutelkaart van de Renault mégane was defect. Via google contact opgenomen met Niels. Zeer snelle reactie via Whats-app en hij kon de volgende dag al op de afgesproken tijd... Leggi di più
En dan doet je sleutelkaart het niet meer ,dat is balen. De garage zei dat is een groot en kostbaar probleem. Toch maar even verder zoeken naar een betrouwbaar ander adres. Wat een goede keus. Ik kon... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Bunschoten, Paesi Bassi
- 0636145730
- info@sleutelkaarten-service.nl
- www.sleutelkaarten-service.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Heel erg blij goede service👍
Snel en vakkundig
Via whatsapp een afspraak kunnen maken, onze Clio bleef hangen op startblokkering. Op een zeer snelle en vakkundige manier een nieuwe sleutel gemaakt en geprogrammeerd. Dank Niels voor de snelle service! Zeker een aanrader.
Snel en vriendelijk
Snel en vriendelijk geholpen en een mooie nieuwe sleutel om te gebruiken.
Ik ben zeer tevreden.
Vandaag is Niels geweest en een nieuwe…
Vandaag is Niels geweest en een nieuwe kaart sleutel bijgemaakt. Wat een fijne service en Niels echt bedankt !!
Ron Recourt
Tilburg
Kon op zeer korte termijn.
Had hem even moeten laten wachten. Was geen probleem, super snel en correct. Attent en snel.
Perfecter kan het niet!
Top communicatie, afspraken werden perfect nageleefd. Ongelofelijke service met de glimlach!
Super
Man van zijn woord zo moesten er meerdere zijn . Doe zo verder zou ik zeggen
Super vriendelijk
Super vriendelijk, correct, goede vakman. Een echte aanrader.
Service was very good.And person…
Service was very good.And person arrived from long distance to help as fast as possible.
Zeer positieve ervaring
Zeer positieve ervaring! Er werd snel contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt op locatie. We hebben 2 nieuwe sleutels laten maken. Dit is allemaal verassend snel en voorspoedig verlopen. Mooi machientje om de nieuwe sleutels ter plekke in te slijpen. Professionele werkwijze, hij neemt de tijd om goed werk af te leveren en de sleutels goed te testen. Complimenten!
Snelle en goede service!
Vlotte en goede service
10 dagen geleden een Renault Clio binnengekregen met maar 1 sleutelkaart , via whatsapp een afspraak gemaakt en hierna werd er snel een afspraak gemaakt om bij ons op locatie een extra sleutel in te leren.
Vlotte en goede service voor een nette prijs!
Zeer professioneel
Zeer professioneel, goede service, Top kerel
Prima Service
Zeer vriendelijke service en heel snel opgelost. We waren nieuwsgierig en hij legde van alles uit over de procedure werkte. Niels heeft na het inscannen en de noodsleutel inslijpen alles grondig getest of het werkte. Fijn dat de service ook buiten kantooruren aangeboden wordt.
Perfect geholpen
Perfect geholpen, goede service. 2 Clio sleutels binnen korte tijd geregeld, in tegenstelling tot de dealer!
Super behulpzaam en eerlijk bedrijf
Ik had een probleem met mijn autosleutel en de kaartlezer, en hoewel ik uiteindelijk niet bij dit bedrijf heb hoeven betalen, hebben ze me netjes doorgestuurd naar een ander bedrijf in de buurt dat het probleem meteen heeft opgelost. Erg vriendelijk, eerlijk en servicegericht, echt top
Superservice
Ik ervaar dat er geen strijd is als je aangeeft dat je sleutel niet werkt.
Geen gedoe, gewoon behulpzaam en meedenkend...thanx superblij met de service, dikke duim...
Top service 👌🏻
Onze sleutelkaart was defect, en na enkele berichten te hebben uitgewisseld, konden we een goede deal sluiten omdat zij ons informeerden wanneer het goedkoper zou zijn, aangezien ze al dicht in de buurt waren. Ze hebben ons op de dag van de afspraak ook op tijd laten weten wanneer ze konden arriveren en voor het maken van de afspraak reageerden ze heel snel, zelfs laat op de avond. De service was uitstekend: binnen 20 minuten was de kaart geïnstalleerd, de sleutel ingeslepen en de betaling geregeld. Ik kan zeker aanraden om hier je kaart aan te schaffen, vooral omdat ze vertrouwen in hun product hebben en een jaar garantie bieden. De prijs voor alles bij elkaar was bovendien zeer gunstig!
Alles zeer soepel geregeld!
Alles zeer soepel geregeld!
Alles verliep zeer spoedig, nam meteen contact op na het invullen van het contactformulier. Reageert direct op WhatsApp berichtjes. Is duidelijk in de communicatie en afspraken maken gaat erg makkelijk. Denkt mee en reed zo naar een locatie wat mij het beste uitkwam. Sleutel/kaart zeer vakkundig gemaakt en ingelezen. Beschikt over de juiste apparatuur om alles op locatie te kunnen maken.
Met 40 min. was hij klaar en had ik mijn nieuwe sleutelkaart. Bij de Renault dealer kost het 5 werkdagen, wordt het gedaan in Frankrijk en is het 2x zo duur. Ik zou lekker hiervoor kiezen!
Een echte aanrader, echt waar, goede service, met de aandacht en kwaliteit van een merkdealer.