Op zaterdag middag gebeld en s avonds kwam de monteur langs. Nam goed zijn tijd en was erg vriendelijk en correct in zijn gedrag en communicatie.
Het eerste telefonische contact was meteen duidelijk. De monteur gaf goed aan wat er mogelijk aan de hand was, wat herstel zou kunnen gaan kosten en wanneer het uitgevoerd kan worden. Op de dag zelf i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Onze slotenmaker service biedt deskundige oplossingen, gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van meerpuntssluitingen, en het optimaal beveiligen tegen inbraak en natuurlijk in al het hang en sluitwerk. Wij zorgen voor optimale veiligheid met hoogwaardige, eenvoudig te bedienen sluitmechanismen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen wij een professionele installatie en betrouwbare service. Wij bieden altijd een eerlijke prijs kwaliteitsverhouding en zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.
Paesi Bassi
- keyservice247.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Op zaterdag middag gebeld en s avonds…
Buitengesloten
Nieuw appartement, deur valt dicht, sleutels binnen. Voor bijna 350 euro slot laten vervangen. Waren er in ongeveer een uur, vriendelijke en deskundige monteur. Goed geholpen maar die prijs vond ik extreem hoog. Dus 1 ster voor de prijs en 5 voor de monteur.
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden. Met wat heeft u mijn voordeur gedaan en netjes. Groet mevrouw Homs.
Snel en hulpvaardig ivm financien
Goed geholpen door Yusuf van Key…
Goed geholpen door Yusuf van Key Service 24/7. Hij kwam op de afgesproken tijd, en gaf duidelijk advies over de mogelijkheden en kosten. Helaas had hij niet de juiste meerpuntssluiting bij zich, maar hij heeft er meteen 1 opgehaald in het magazijn, waarna hij de meerpuntssluiting vakkundig en snel op mijn deur heeft bevestigd. Zeer tevreden dus!

Snelle service
Snel ter plaatsen om ons te helpen.
Deur geopend zonder schade en snel een nieuw slot geplaatst. Super blij mee.

Snelheid van resgeren
Snelheid van reageren is prima
Goede communicatie!
Doen wat is beloofd.
Met vakbekwaamheid.
Transparante prijs.
Heel tevreden

Fijn en hulpvaardig bedrijf
We zijn snel, goed, correct en zeer klantvriendelijk geholpen!
Er wordt goed met de klant meegedacht. Mocht je ooit een slotenmaker zoeker, neem dan zeker contact op met dit bedrijf.

Goede service.
Nadat de slotenmaker gearriveerd was werd de deur zeer snel en zonder schade geopend.
Duidelijk vooraf over prijs.Vriendelijk…
Duidelijk vooraf over prijs.Vriendelijk en snel.
We werden goed geadviseerd en de sloten…
We werden goed geadviseerd en de sloten zijn netjes geïnstalleerd.
Erg tevreden
Erg tevreden! Om 21:35 is mijn sleutel in onze deur gebroken en om 22:35 was die weer eruit en dat voor een zachte prijs :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.