Slagterzangenberg Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg bestilte mad til 35 mennesker af tre omgange, alligevel bliver man mødt med et smil. Der var masser af mad og alt var meget tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang jeg køber mad til fest hos... Leggi di più

Vi fik Luksus smørrebrød til 64 personner til Barnedåb. Vi fik personlig betjening og vejledning af Bo Zangenberg og det var nemt og behageligt. Gæsterne roste maden og det antal smørrebrød vi fik anb... Leggi di più

Vi fik leveret grillmenu til DHL for 115 personer. Slagteren grillede selv og der var lækre salater. Vi var meget tilfredse med maden og Slagter Zangenberg som leverandør. Alt klappede. Stor anbefalin... Leggi di più

Vi fik leveret den meny, der hedder husets bedste meny i lørdags. Vi var 12 personer. Der var rigeligt med både kød og tilbehør og alt var virkelig lækkert. Vi vil meget gerne bestille en anden gan... Leggi di più

1. Macelleria

Slagter Zangenberg: Din Destination for Kvalitet og Service Vi hos Slagter Zangenberg er stolte over at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses kødprodukter og enestående serviceoplevelser. Med mere end 38 års erfaring i branchen er vores dedikerede team af fagfolk engageret i at levere den bedst mulige kvalitet til vores kunder. Vi stræber efter fuld tilfredshed for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dine købte varer, bedes du ikke tøve med at kontakte os på telefon 55867090. Vi er her for at lytte og sikre, at alle vores kunder er tilfredse med deres oplevelse hos os. Vores mål er at skabe en oplevelse, der ikke kun imødekommer, men overgår vores kunders forventninger. Fra vores nøje udvalgte kødprodukter til vores venlige og hjælpsomme kundeservice stræber vi efter at skabe øjeblikke af glæde og tilfredshed for vores kunder hver dag. Vi værdsætter feedback fra vores kunder, da den hjælper os med at forbedre og udvikle vores tjenester. Hvis du har haft en positiv oplevelse med os, vil vi sætte pris på, hvis du deler din feedback her på Trustpilot. Og hvis der er områder, hvor vi kan forbedre os, er vi taknemmelige for dine kommentarer, så vi kan arbejde på at gøre det endnu bedre. Tak for at vælge Slagter Zangenberg. Vi ser frem til at betjene dig igen og igen. Med venlig hilsen, Bo Zangenberg Ejer, Slagter Zangenberg

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

70-års fejring. Meget lækker mad

Mange tak for meget lækker mad. Det var første gang - men bestemt ikke sidste gang.
Saml selv 3-retters menu: Lakseroulader, kalveculotte, Ball Tip og Kyllingebryst, broccolisalat, melonsalat, islagkage.
Velhængt, velsmagende og spændende mad og også rigeligt. Så det har været dejligt at være værtspar.
Gæsterne var meget begejstrede. Det får følger i det kommende år!
Har nu nydt nogle af resterne over flere dage og har lagt noget i fryseren til senere. Intet går til spilde.
Og overraskende hurtig refundering af emballagedepositum.
Meget glad kunde.

23 settembre 2023

Hej Elise

Bo Zangenberg

Super lækker saml-selv buffet til studentergilde.

Til min datters studentergilde bestilte jeg saml-selv buffet, ud af huset,hos Zangenberg.
Det var rigtig lækker mad og der var rigeligt af det, selvom jeg havde bestilt færre kuverter, end hvad vi var af gæster.
Det er super nemt: Jeg gik ind på Zangenbergs hjemmeside, hvor det hele blev klaret online. Både valg af mad, levering og afhentning, samt betaling. Maden blev leveret til aftalt tid. Alt var pænt anrettet, varmt/koldt og klar til at blive sat på bordet. Det hele var perfekt, gæsterne var begejstret og gik mætte fra bordet. Der var rigeligt med rester til dagen efter.
Som aftalt med Zangenberg, blev varmekasser osv. Afhentet hvor festen blev afholdt.
Det var hverken første eller sidste gang, at jeg bestiller mad hos Zangenberg

1 luglio 2023

Hej Camilla

Bo Zangenberg

Mad der smager fantastisk og er…

Mad der smager fantastisk og er anrettet flot og mere en rigeligt mad tilbage efter festen var færdig . Kan kun anbefale Bo og hans Team .

18 maggio 2023

Hej Karina

Konfirmationsmenu = perfekt!

Vi har forsøgt et utal af cateringvirksomheder gennem tiden, stort set alle skuffede, enten for lidt mad, maden var underlig eller andre ting der gjorde man bare brugte for meget tid på ingenting.

Det er det stik modsatte hos Slagter Zangenberg, hold nu op det er bare en kæmpe anbefaling herfra! Vi bestilte til en hel konfirmation, de var der på aftalt tidspunkt, flink chauffør der hjalp med at bære ind og maden stod bare skarpt og lækker!

Smagen var fantastisk og der var virkelig godt med mad, så uanset hvor meget folk spiste løb vi ikke tør!

Imponerende! I behøver ikke lede videre, det her er stedet! Godt vi kan afholde flere ting, for vi kommer helt klart igen!

5 maggio 2023

Hej Morten

Bo Zangenberg

Jeg var på et lille ferieophold i…

Jeg var på et lille ferieophold i Vordingborg, hvor jeg bl.a. købte hakket oksekød hos slagter Zangenberg. Det er det bedste kød, jeg har fået i flere år (jeg har det MEGET anstrengt med den elendige kvalitet, man kan købe i supermarkeder, så derfor har jeg bestilt online i flere år fra forskellige slagtere). Zangenberg laver også RIGTIGE flæskesvær, som de var, da jeg var barn/ung! Selvom jeg bor i Slagelse, vil jeg fremover bestille online fra den butik - jeg har modtaget min første ordre. Jeg har skåret meget ned på kød, så jeg bliver ikke en stor kunde:(

28 aprile 2023

Hej Bella

Bo Zangenberg

Super lækkert mad!!! Nem levering og returnering af emballage

Vi fik mad fra Slagter Zangenberg til min søns konfirmation. Vi havde bestilt forret og hovedret til 35 personer og der var så sandelig RIGELIGT med mad, som smagte virkelig lækkert! 😋🙂
Levering kom præcis som aftalt. 👍🏻
Så alt i alt de varmeste anbefalinger herfra. 🙏🏻

29 aprile 2023

Hej Henrik

Konfirmations menu fra slagter Zangenberg

Vi har den 8/4-23 fået leveret mad til 40 personer og det smagte fantastisk og med den udtalelse betyder det at det IKKE er sidste gang vi bestiller hos dig.
Hvis vores gæster er gået sultne fra bordet så er det deres egen skyld.
Maden blev leveret til den aftalte tid.
Servicen er helt i top selv da jeg skrev en mail søndag til Bo fik jeg svar med det samme så helt igennem go service.

Hilsen Rikke og Martin fra Møn

8 aprile 2023

Hej Martin

Tak for fantastisk mad ved min 50 års føselsdag

Tak for fantastisk mad ved min 50 års fødselsdag 7 april 2023 - jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger til andre, dejlig mad og køkkenet nævnte at de aldrig var i tvivl om at der var mad nok, jeg skal ha mere mad fra jer, det er helt sikkert.

7 aprile 2023

Hej John

Bestilte en kød månedspakke

Bestilte en kød månedspakke. Og er virkelig tilfreds. Super kvalitet. Og virkelig lækkert kød, mørt og uden fedt.

24 marzo 2023

Hej Dennis

Bo Zangenberg

Bestilte mad til min datters…

Bestilte mad til min datters konfirmation i søndags. Leveringen foregik uden problemer. Maden var virkelig lækker. Dejligt mørt kød og salater og kartofler var helt perfekte. Alt smagte virkelig godt og der var mere end rigeligt mad. Alle gæster syntes det var SÅ godt. Jeg vil uden tvivl bestille fra Bo igen når jeg skal holde noget igen.

2 aprile 2023

Hej Mette

Bo Zangenberg

Tak for et fantastisk måltid til 60 års…

Tak for et fantastisk måltid til 60 års fødselsdag.
Meget lækkert mad, det kan virkelig anbefales.
Vi havde bestilt 3 retter, (forret, hovedret og dessert)
Kom som aftalt, var lige til at gå til, salaten i flotte skåle der lige var til at servere af, desserten flot portionsanrettet og Kødet var perfekt tilberedt.
Så det var en fornøjelse at servere dette for vores gæster.

24 febbraio 2023

Hej Susanne

Bo Zangenberg

har købt en 14 fags kød pakke super…

har købt en 14 fags kød pakke super godt kød
det kan helt bestemt anbefales at
købe kød der det er beder ind det
som man køber i supermarkederne

2 febbraio 2023

Hej Teddy

Bestilte en mix kasse

Bestilte en mix kasse, nr 1 er til at have med at gøre... nr 2 er stærk! men nr 3 med Carolina reaper holdt mig vågen det meste af natten.. har hørt der er en nr 4 også.. 😱😱

29 ottobre 2022

Hej Loke

Mange tak for den fine anmeldelse. de er ret vilde.

Smørrebrød / platte til familiearangement

Afhentede smørrebrøds platter til familie komsammen i går.
Var Ok men så heller ikke mere. Generelt kedeligt. Fiskefilet og frikadeller var godt gennemkolde og virkede ikke frisklavede. Ægget med rejerne Ok og de to skiver roastbeef til hver Ok men ikke så overvældende til et helt stykke. Alt i alt virkede det skuffende.

28 agosto 2022

Hej Kim

Mange tak for anmeldelsen, jeg havde naturligvis håber at du havde kontaktet mig pr mail eller tlf nr. Platten leveres altid som koldt.

Mvh Bo Zangenberg

ALTID LÆKKERT KØD OG PÅLÆG OG…

ALTID LÆKKERT KØD OG PÅLÆG OG FESTMIDDGE
DØDENS PØLSE VERSION 1 OG 2 ER OK, MEN VERSION 3 LEVER OP TIL ADVARSLEN OM AT DE ER STÆRKE OG MAN SKAL DAGEN EFTER IKKE PLANLÆGGE FOR MEGET

27 giugno 2021

Hej Torben

nr. 3 er ret vild.

Kød direkte fra slagteren

Hvis skal have lækket kød lige til døren. Så helt sikkert zangenberg der levere top kvalitet.

4 giugno 2021

Hej Jesper