Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet min slægtshistorie hos slaegtenshistorie.dk og det har været en god oplevelse.. Virkelig god kundeservice samt korrespondance. Michael Augustes... Leggi di più
Jeg har i mange år gået med tanken om at få undersøgt, hvor mit familenavn på min fars side stammer fra. Ved et tilfælde stødte jeg på indehaveren af "SlægtensHistorie" og efter en god snak valg... Leggi di più
Købte “hele pakken”! Ud over at få min egen nysgerrighed indfriet, blev jeg også imponeret over det store arbejde, Michael har udført. Den samlede pris ift. tiden, Michael har brugt, gør næppe... Leggi di più
Vi hjælper dig med din slægts historie og kan levere alle former for slægtsforskning enten du ønsker en bog eller en slægtstavle. Vi ved, at mange mennesker er nysgerrige efter at lære mere om deres forfædre og deres historie. Derfor tilbyder vi professionel slægtsforskning, der kan hjælpe dig med at opdage dine rødder og forstå din familiehistorie. Vores team af erfarne og dedikerede slægtsforskere bruger den nyeste teknologi og avancerede forskningsmetoder til at samle information om dine forfædre og deres liv. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov for din slægtshistorie, og vores mål er altid at levere præcise, dokumenterede og omfattende resultater. Vores slægtsforskningsvirksomhed er stolt af at have hjulpet mange mennesker med at opdage deres herkomst og forstå deres forfædres liv. Lad os hjælpe dig med at opdage din slægts historie i dag. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester og få en gratis konsultation.
Møllestræde 34, 4400, Kalundborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fik 6 bøger leveret, men det var kun min fars aner, der var nævnt!
Vore nuværende navne var stavet forkert og det kostede immervæk Ca 8000,00 kr
I det store hele en skuffende affære! Virkede også en smule sjusket udført .

Risposta di slaegtenshistorie
At se det hele på tryk i en fin bog, har givet mig en stor glæde som jeg til jul kan dele med min familie, hvor de får et eksemplar i gave. Tusind tak.

Risposta di slaegtenshistorie
Vi har modtaget smukt indbundne bøger fra Slaegtenshistorie.dk med et fint og overskueligt indhold. Især tidstavlerne er lette at forstå. Da vi var i tidsnød i forhold til en gave til en 80 års fødselsdag, agerede indehaveren hurtigt og venligt på vor ønske.

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg bestilte tilbudet med 70 aner det tog mindre end 14 dage før jeg havde et meget fint resultat i hænderne godt og hurtigt leveret Ole Christian Pedersen

Risposta di slaegtenshistorie
An excellent and thorough report of my Danish family. The information provided helped speed up my research by eliminating dead ends. In another instance I was able to breakdown a ‘brick wall. Excellent communication and service.

Risposta di slaegtenshistorie
God proces, alt blev løbende aftalt, og det blev en slægtsbog, som jeg er meget glad for.

Risposta di slaegtenshistorie
Fik lavet bøger om min slægt.
Jeg havde desværre ikk forstået jeg fik 3 ens bøger i den pakke jeg havde købt. Havde kun brug for 1 til mig.
Har meget viden fra min fars familie som jeg også kan supl i Michaels arb. Dejligt med viden fra min mors side som jeg desværre ikke har her mere.

Risposta di slaegtenshistorie
Har i foråret 2024 benyttet Slægtens Historie til renskrivning af forskellige dokumenter som knytter sig til min slægtsgård. Tak for hjælpen

Risposta di slaegtenshistorie
Virkelig flot endelig resultat og Lis gjorde et fantastisk stykke research-arbejde.
Kan klart anbefale Slægtenshistorie.

Helt fantastisk.
Jeg fik lavet en slægtsbog for ca. 3 år siden. Tak for den.
jeg fik svar på nogle af de spørsmål jeg havde, i forbindelse med de historier, jeg har hørt gennem min barndom/ungdom om mine forfædre.
Det arbejdede i mig og for nylig var jeg klar til at dykke ned i mine aners fortid. jeg kontaktede igen Michael "Slægtens Historie" og bad om hjælp til dette. En stor tak for venlig og behagelig mail og telefonkontakt.Tak for stor viden og ekspertise inden for slægtsforskning. jeg har kun godt at sige om Slægtens historie.
Mistana Bjerregård

Risposta di slaegtenshistorie
jeg fik 3 bøger på 28 sider. indbundet. Men levede slet ikke op til mine forventninger når man så tykke bøger på deres hjemmeside. Det koster immervæk over 3000 kr. og der er max brugt et par timer. Leveret med dao til den helt anden ende af min by, så skulle bruge transport også. Kan jeg ikke anbefale.

Helt fantastisk!😊
Jeg var nysgerrig på historikken og vores forfædre i familien, og Michael fik gravet mange fantastiske ting frem..
Vi havde løbende kommunikation over mail og jeg kunne altid stille spørgsmål undervejs hvis jeg havde behov for det.
Jeg kan helt klart anbefale dem til slægtforskning intet andet end rosende ord herfra.☺️

Risposta di slaegtenshistorie
En meget pæn Slægtsbog 3 . ens bøger for Johansen Ejde - Torshavn på Færøerne .

Risposta di slaegtenshistorie
Oppdrag med transkribering av skifte fra 1798. Besvarte henvendelse raskt og kom med fast pris på oppdraget. Det ble beregnet at oppdraget ville være ferdig på 10 - 15 dager. Oppdraget ble utført på under en uke og det ble sendt en PDF fil med oversettelsen på e-post. I tillegg til oversettelse var det lagt inn ordforklaring og forklaring der det kunne være usikkerhet om hva det gjaldt. Svært godt fornøyd og vil på det sterkeste anbefale tjenesten til andre.

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg har haft to søgninger 1 sidste år om vores slægt Gotttlieb, der kom fra Steindal omk 1740 og de bosatte sig i Danmark - men ingen har haft held og søge i Tyskland - jeg spurgte så Lis Teilmann og hun fandt hjælp sydfra og de gjorde et kæmpe arbejde og fik det hele lukket op dernede nede fra - og den anden hjælp var min mormors slægt som Lis og Michael hjalp hel fantastisk og spurgte om jeg vil grave videre da en af slægterne var med skjolde/adelige og kom tilbage til Gorm den Gamle - o. 32 generationer - kæmpe flot stykke arbejde I har lavet -tusind tak til jer begge - I kan virkelig anbefales - Tusind tak

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg vil give slægtens historie 5 stjerner for deres interesse i min forspørgelses omkring mine forfædre. De har ved hjælp af enkelte navne og årstal lavet en slægtsbog hvor både dem på min mors side og fars side er anført.
Slægtsbogen har lært mig alt omkring mine forfædre, og deres historie. Jeg fandt f.eks. ud af, at jeg stammer fra huguenotterne, som kommer fra Frankrig. Hele oplevelsen har været en rejse, som jeg har kunnet dele med min egen familie. Jeg kan kun varmt anbefale slægtens historie.

Risposta di slaegtenshistorie
Hvis jeg ku tage alle stjerne ned,havde der stadig ik været nok !!!
Jeg kontakter dem sendt mandag aften,efter kl 20,får svar pr mail med det samme fra Michael,betaler og allerede tirsdag modtager jeg mail fra Lis som fortæller at hun er gået i gang
Jeg selv ku ik bidrage med meget da min mor er ret godt dement efterhånden
Allerede igår modtog jeg 3 bøger,altså Ca 1,5uge...det må være rekordtid !!!
Fik en masse viden som vi aldrig selv havde vidst eller fået at vide andetsteds
Kørte med det samme til min mor og gav hende en bog,hun havde en god dag og den blev endnu bedre,aldrig har jeg set hende sååå glad,så det rørte mig til tårer.
Hun gik i gang med at læse med det samme og fandt selv mange ting,bla vores specielle mellemnavn-at det engang var efternavn og havde været stavet på 2 andre måder end det er nu
Allerbedste varmeste anbefalinger herfra
Kram Ina

Risposta di slaegtenshistorie
Ved ikke helt hvad der kunne gøres bedre…..
Kan ikke forestille mig at der findes bedre slægtsforsker end Lis, som har gjort et formidabelt stykke arbejde.
Prisen er acceptabel og tidsfristen ligeledes.
De ultimative bedste anbefalinger herfra.
Venligst Susanne Møllebjerg

Gått helt bra, rekordsnabbt
Bra o trevligt
Rekommenderas
Jeg har været meget tilfreds med Slægtenshistorie. De har lavet et grundigt og effektivt research arbejde, som jeg aldrig selv ville have kunnet gøre. Jeg modtog hele tiden opdateringer af hvor langt de var, så jeg kunne følge med i processen.