Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet min slægtshistorie hos slaegtenshistorie.dk og det har været en god oplevelse.. Virkelig god kundeservice samt korrespondance. Michael Augustes... Leggi di più
Oppdrag med transkribering av skifte fra 1798. Besvarte henvendelse raskt og kom med fast pris på oppdraget. Det ble beregnet at oppdraget ville være ferdig på 10 - 15 dager. Oppdraget ble utført på u... Leggi di più
Jeg har i mange år gået med tanken om at få undersøgt, hvor mit familenavn på min fars side stammer fra. Ved et tilfælde stødte jeg på indehaveren af "SlægtensHistorie" og efter en god snak valg... Leggi di più
Købte “hele pakken”! Ud over at få min egen nysgerrighed indfriet, blev jeg også imponeret over det store arbejde, Michael har udført. Den samlede pris ift. tiden, Michael har brugt, gør næppe... Leggi di più
Vi hjælper dig med din slægts historie og kan levere alle former for slægtsforskning enten du ønsker en bog eller en slægtstavle. Vi ved, at mange mennesker er nysgerrige efter at lære mere om deres forfædre og deres historie. Derfor tilbyder vi professionel slægtsforskning, der kan hjælpe dig med at opdage dine rødder og forstå din familiehistorie. Vores team af erfarne og dedikerede slægtsforskere bruger den nyeste teknologi og avancerede forskningsmetoder til at samle information om dine forfædre og deres liv. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov for din slægtshistorie, og vores mål er altid at levere præcise, dokumenterede og omfattende resultater. Vores slægtsforskningsvirksomhed er stolt af at have hjulpet mange mennesker med at opdage deres herkomst og forstå deres forfædres liv. Lad os hjælpe dig med at opdage din slægts historie i dag. Kontakt os for at høre mere om vores tjenester og få en gratis konsultation.
Møllestræde 34, 4400, Kalundborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Tak for en stor indsats.
Trods flere benspænd og svære odds, gav I ikke op.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger

Risposta di slaegtenshistorie
og det har været en god oplevelse..
Virkelig god kundeservice samt korrespondance.
Michael Augustesen har stor erfaring med slægtsforskning og fik lavet et rigtig fint resultat til mig, i 2 fine indbindinger.
Jeg kan varmt anbefale slaegtenshistorie.dk

Risposta di slaegtenshistorie
Rigtig god oplevelse! Professionel, grundig og med stor indsigt i slægtsforskning. Kommunikation var klar og behagelig hele vejen igennem, og arbejdet udføres med stor omhu. Kan varmt anbefales!

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg fik hjælp af Michael Augustesen til at undersøge et spor som jeg selv var blevet opmærksom på i min indledende slægtsforskning. Jeg kunne ikke overskue det originale kildemateriale, men det skal jeg love for at Michael kunne! Jeg kan absolut anbefale Slægtens Historie.

Risposta di slaegtenshistorie
Hurtig til at svare på en forespørgsels.
I gang sætter ikke noget, før man har givet en klar tilbage melding på, de gerne må, og man har accepteret prisen på den service man ønsker.

Risposta di slaegtenshistorie
Tak for et helt igennem professionelt forløb, kan varmt anbefales.

Risposta di slaegtenshistorie
jeg var gået helt fast, jeg kunne ikke komme vider, så ringet op til Slaegtenshistorie og
efter jeg havde fortalt, hvad jeg havde prøvet, og var ved at opgive alt, men de har en anden database at søge i, og så kom jeg vider, tak for hjælpen

Købte “hele pakken”!
Den samlede pris ift. tiden, Michael har brugt, gør næppe bogen dyr.
Tak for supplerende fortællinger og fotos, Michael.
Tak for god kommunikation under forløbet.
Glæder mig til at sammenholde det trykte med mine effekter her hjemme.
OG at en fhv. kollega og jeg har fælles aner, er en sjov “bonus”.
Tak

Risposta di slaegtenshistorie
Slaegtsforskning.dk har lavet en en slægtsforskning for mig, med 5 generationer tilbage. Super oplevelse. Har modtaget 2 bøger, samt en fil med min slægts aner. Jeg har brugt det som en gave til mine børn, som er meget glade for det.

Risposta di slaegtenshistorie
Professionel og rigtig godt samarbejde. Et rigtig godt og flot produkt.

Risposta di slaegtenshistorie
Efter jeg havde talt med Michael om at grave i mine Aner , så kom Lis til og begyndte at grave lidt frem , det var spændene at høre om min familien om hvordan historier / overleveringer kan ændre sig når man går tilbage i kirkebøgerne ..👍🏻 så det har været en super oplevelse … De nået til mine 6 x tipoldeforældre og måske skal de prøve at gå længere tilbage når tiden er til det

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg har haft en god dialog igennem hele processen. Jeg fik hjælp og vejledning til at blive klogere på min slægt. Det var super godt.

Risposta di slaegtenshistorie
Ved et tilfælde stødte jeg på indehaveren af "SlægtensHistorie" og efter en god snak valgte jeg at gå videre med undersøgelsen.
Fik god info vedr. hvad jeg skulle bidrage med af personlige oplysninger.
Har efterfølgende udvidet min søgning på min mors slægt.
Har herefter på mail modtaget hele slægtsarbejdet og tillige modtaget 3 fine indbundne bøger.
Meget tilfreds med hele forløbet som blot tog under 3 uger fra start til jag havde bøgerne i hånden.
Kan bestemt anbefale firmaet.

Risposta di slaegtenshistorie
Meget fint arbejde og hurtigere end ventet!

Risposta di slaegtenshistorie
Venlig og kompetent service. Det er utroligt, så meget der kunne findes frem om vores slægt.

Risposta di slaegtenshistorie
Rigtig flot stykke arbejde. Professionelt. Er meget tilfreds. Derudover er Michael super rar.
5 stjerner herfra.

Risposta di slaegtenshistorie
Meget professionel håndtering og rigtig god og lydhør dialog. Jeg er super tilfreds med resultatet og vil absolut anbefale videre

Risposta di slaegtenshistorie
Jeg har de sidste par års tid brugt tid på min tipoldefars ægteskabelige viderværdigheder. Han nåede i sit liv at have fem kvinder, blive gift med de fire, få børn med de tre, blive skilt fra de to, samt at blive enkemand efter den første ... det er indviklet!
De juridiske papirer fra den første skilsmisse fik jeg affotograferet på Rigsarkivets læsesal i Odense, men det blev ret hurtigt klart for mig, at udfordringen med at tyde den gotiske håndskrift var for stor for mig. Selvom det jo lidt er en øvelsessag, så ville det tage mig alt for lang tid, og der ville stadig være stor risiko for fejl og misforståelser - og selvfølgelig også udsigten til det lidt triste scenario at jeg ville give op halvvejs og aldrig få det gjort færdigt.
Jeg kontaktede derfor Slægtens Historie, som var villig til at påtage sig opgaven, og Michael Augustesen vente hurtigt tilbage med en fast pris og plan for arbejdet. Fra vores første korrespondance til jeg havde alle dokumenter renskrevet, gik der kun kun godt en uge. Jeg har været meget imponeret over kvaliteten af renskrivningen samt formateringen, der tog hensyn til de mange overstregninger, understregninger, tilføjelser, noter, og lign. i de originale dokumenter. De mange dokumenter har tydeligt været skrevet af mennesker med forskellig baggrund og skolekundskaber, og selv de utydeligste håndskrifter blev renskrevet.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Slægtens Historie til tydning af gamle skrifter og dokumenter - for mig har det været en uvurderlig hjælp til at komme videre i min slægtsforskning.