Det var nemt og Haslev Autoophug var fleksibel i forhold til afhentning mv. Der var lidt da bilen skulle hentes og ikke blev hentet. Der blev ikke givet besked om dette, så det trækker karakteren lidt... Leggi di più
Kanon service 🌟 Vi bad om tilbud på at få skrottet vores bil fredag ved middagstid, indenfor 2 timer blev jeg ringet op med 3 tilbud, vi tog det vi synes var bedst og fik at vide vi ville høre noge... Leggi di più
Super firma. Det er den første gang at jeg har prøvet at skrotte en bil, de tilbød en god pris, og de var der igennem hele processen. Der var styr på tingene, og det var bare en vildt god oplevelse.... Leggi di più
De ringede retur inden deadline - Medarbejderen var rar venlig og kunne fortælle mig hvad jeg skulle gøre. Og gav sig tid til at forklarer mig hvad der skulle ske, på hjemmesiden og hvad jeg skull... Leggi di più
Vi har påtaget os ansvaret for alt det der gør skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at tænke på besværlighederne, som du trygt kan overlade os. Vi er nemlig vant til det og udfører vores arbejde med kærlighed! Skrot din bil hos os og få en rimelig skrotpræmie. Vi er samtidig også en virksomhed, som giver højst mulige skrotpræmie, da vi ved at dette er en motivation til at få køretøjsindehavere til at aflevere de udtjente biler til bytte for den høje skrotpræmie. Vi operere på Sjælland. Vi har ugentlig og daglige afhentninger på hele Sjælland. Disse stillinger er taget af nogle attraktive kandidater som er nogle yderst kvalificerede autotransportører, som fragter din bil frem.
Skuderløse indelukke 10, 4690, Haslev , Danimarca
- Skrotdinbilnemt@gmail.dk
- www.skrotdinbilnemt.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service
Min bil gav op på motorvejen de kom hurtigt frem afmeldt pladerne for mig også var han også flink nok og gav mig lift videre derfra.
Tak for god service
Pålidelig
Pålidelig. Hentede bilen til tiden. Pengene kom til tiden. Alt efter bogen.
Bästa skrotbil I hela Danmark
Fantastisk oplevelse med denne…
Fantastisk oplevelse med denne skrothandler! Personalet var utrolige venlige og hjælpsomme gennem hele processen. De tilbød en fair pris for min skrotbil, og alt blev håndteret professionelt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale denne skrothandler til alle, der søger en pålidelig og pålidelig service.
Fremragende skrot firma
Det er med stor glæde, at jeg vil fremhæve den enestående service, jeg har modtaget fra dette fremragende skrotfirma. Deres dedikation til kundetilfredshed er tydelig, og jeg har kun oplevet professionel og imødekommende hjælp hver gang jeg har haft brug for det. Jeg vil varmt anbefale dette firma til alle, der søger den bedste service og assistance inden for skrotbranchen. Tak for en enestående oplevelse.
Kan varmt anbefales virkelig søde…
Kan varmt anbefales virkelig søde personale hurtig og meget hjælpsom
Kan virkelig anbefale
Jeg oplevede en fantastik kundeservice…
Jeg oplevede en fantastik kundeservice og jeg oplevede ikke nogen problemer med at skrote mine bil. Manden, som jeg fik snakkede med hjalp mig virkelig godt, og jeg kan godt anbefale at skrote sin bil her😁
De var utroligt hurtige til at afhente…
De var utroligt hurtige til at afhente min bil, og servicen var virkelig god. Personalet var sødt og hjælpsomt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for at skrotte deres bil eller til afhentning af bil. Topkarakter fra mig!" 🌟🚗
5 fem stjerner herfra!
Utroligt imødekommende og professionel service fra SkrotDinBilNemt! Jeg skulle skrotte min bil, og de gjorde hele processen ekstremt let og hurtig. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og de tilpassede sig fuldstændigt mine behov og tidsplan. Jeg blev virkelig imponeret over deres fleksibilitet og effektive håndtering af alle detaljer. Hvis du leder efter en pålidelig service til skrotning af din bil, så kan jeg varmt anbefale SkrotDinBilNemt. Fem stjerner fra mig!
God og hurtig service 😊
God og hurtig service 😊