Skrotdinbilnemt Recensioni 34

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Kanon service 🌟 Vi bad om tilbud på at få skrottet vores bil fredag ved middagstid, indenfor 2 timer blev jeg ringet op med 3 tilbud, vi tog det vi synes var bedst og fik at vide vi ville høre noge... Leggi di più

Super firma. Det er den første gang at jeg har prøvet at skrotte en bil, de tilbød en god pris, og de var der igennem hele processen. Der var styr på tingene, og det var bare en vildt god oplevelse.... Leggi di più

De ringede retur inden deadline - Medarbejderen var rar venlig og kunne fortælle mig hvad jeg skulle gøre. Og gav sig tid til at forklarer mig hvad der skulle ske, på hjemmesiden og hvad jeg skull... Leggi di più

1. Sfasciacarrozze

Vi har påtaget os ansvaret for alt det der gør skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at tænke på besværlighederne, som du trygt kan overlade os. Vi er nemlig vant til det og udfører vores arbejde med kærlighed! Skrot din bil hos os og få en rimelig skrotpræmie. Vi er samtidig også en virksomhed, som giver højst mulige skrotpræmie, da vi ved at dette er en motivation til at få køretøjsindehavere til at aflevere de udtjente biler til bytte for den høje skrotpræmie. Vi operere på Sjælland. Vi har ugentlig og daglige afhentninger på hele Sjælland. Disse stillinger er taget af nogle attraktive kandidater som er nogle yderst kvalificerede autotransportører, som fragter din bil frem.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Det var nemt og Haslev Autoophug var…

Det var nemt og Haslev Autoophug var fleksibel i forhold til afhentning mv. Der var lidt da bilen skulle hentes og ikke blev hentet. Der blev ikke givet besked om dette, så det trækker karakteren lidt ned. Men alt i alt en god oplevelse og jeg kan varmt anbefale dem.

2 ottobre 2024

Super firma!

Jeg kan recommend!😁👍🏼

5 agosto 2024

Kanon service 🌟

Kanon service 🌟
Vi bad om tilbud på at få skrottet vores bil fredag ved middagstid, indenfor 2 timer blev jeg ringet op med 3 tilbud, vi tog det vi synes var bedst og fik at vide vi ville høre noget indenfor de nærmeste dage.
Mandag kontakter Haslev Autoophug os, de kan hente bilen en time efter, sender os sms med info om hvordan vi afmelder bilen og bom - så blev der klaret, det er sgu’ verdensklasse altså 🙌

11 maggio 2024

Hurtigt nemt bekvemt

De ringede retur inden deadline -
Medarbejderen var rar venlig og kunne fortælle mig hvad jeg skulle gøre. Og gav sig tid til at forklarer mig hvad der skulle ske, på hjemmesiden og hvad jeg skulle gære.

Ydermere blev bilen hentet 15 min. Senere - heldigt han var i området.

1 maggio 2024