Vil sige tusind tak for et fantastisk studentergilde for vores søn og hans venner. Vi er alle meget glade. Alt klappede, alt personale var søde og smilende, og Emilie havde en stor ja-hat på hele v... Leggi di più
Vi holdt 50 års fødselsdag i Skovriderkroens dejlige lokaler og havde en fantastisk aften. Det var årtiets varmeste dag og aften, men takket være opmærksomt personale, dejlig mad og drikke, og adgang... Leggi di più
Vi havde en fremragende mødedag på Skovriderkroen. Lokalerne var store og luftige, udsigten og det nærliggende området helt perfekt med både skov og hav. Maden var i top - både til frokost og aftensma... Leggi di più
Vi holdte vores datters barnedåb i skovridderkroens festlokaler med et selskab på 40 voksne og børn. Vi havde bestilt kanapeer og øl, vand, vin ad libitum. Forplejningen var i top og personalet var pr... Leggi di più
Skovriderkroen tilbyder de smukkeste og mest eksklusive rammer for bryllupper, fester, konferencer og meget mere. Vi sørger for, at jeres behov bliver opfyldt. Uanset hvilken type fest eller reception I ønsker, sikrer vi jer intet mindre end det bedste. Vi glæder os til at byde jer velkommen! Vores store lyse rum giver jer muligheden for at forme jeres arrangement. som I vil. Vi har to store tagterrasser, hvilket giver jer og jeres gæster muligheden for at nyde hinandens selskab udenfor i de smukke omgivelser.
Strandvejen 235, 2920, Charlottenlund, Danimarca
- 31 90 91 00
- kontakt@skovriderkroen.dk
- www.skovriderkroen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fantastisk nytårsfest
God mad, stemning og fest..
Kan varmt anbefales..
Vi har været til 60 års fødselsdag
Vi har været til 60 års fødselsdag, ved denne lejlighed blev vi bedt om at scanne en QR kode som gav gæsterne lov til at parker i 6 timer denne dag.
Vi modtog en parkeringsovertrædelse for at parker i 4 timer, fremover kommer vi ikke hos jer.

18 års fødselsdag
Jeg holdt min 18 års fødselsdag på Reservatet. Hele arrangementet var enormt vellykket med pynt, DJ og god mad. Mine gæster var meget begejstrede.
Skod service
Vi var 4 gutter til dinner/koncert med Marie Key. Maden var kold og lignede noget der var tilberedt dagen før, det var tydeligt at personalet ikke anede hvad de lavede, meget ringe service, skyldes nok dårlig ledelse fra toppen af. Baren var lukket under koncerten og efter . Tag ikke herhen meget meget ringe oplevelse. Da vi skulle hente vores jakker var personalet gået hjem, vi måtte selv gå i gardarobe området og hente vores jakker. Alt i alt en katastrofe aften.

Skuffende oplevelse med Skovridderkroens nye "Dinner and a Show"-koncept
Vi besøgte for nylig Skovridderkroen for at prøve deres nye "Dinner and a Show"-koncept, men desværre levede aftenen ikke op til forventningerne.
Vi ventede i kø udenfor i 45 minutter på at blive lukket ind, og det gik meget langsomt. De skulle krydse alle gæster af og personligt vise dem til deres borde, hvilket trak processen ud.
Da vi endelig kom ind, fik vi et bord placeret rundt om en kæmpe søjle, så det var umuligt at se personen overfor. Det føltes som de billigste pladser i teatret, selvom vi havde betalt fuld pris. Det var virkelig kedeligt ikke at kunne se min mand hele aftenen.
Vi bestilte drikkevarer via appen, men ved afslutningen af forretten havde vi stadig ikke fået et glas vand. Vi prøvede igen, men bestillingen var væk, den vin, vi havde valgt, var udsolgt, og til sidst fik vi serveret en helt anden vin. Midt i hovedretten måtte vi selv gå op til baren for at hente de drikkevarer, vi havde bestilt flere gange.
Vi havde fået lovet en særlig glutenfri menu til en af vores gæster, men vi måtte minde personalet om det ved hver ret, og de havde glemt at bestille nogle af de varer, vi var blevet lovet.
Maden blev serveret kold (hvilket vist var meningen), men det føltes som mad, der var forberedt dagen før, og bestemt ikke som en middag til 1200 kr. pr. person.
Showet blev holdt ovenpå, så vi skulle skynde os fra bordet efter desserten og sidde i rækker deroppe, hvor der ikke var mulighed for at købe drikkevarer. Stemningen blev mere "skolearrangement" end en hyggelig aften ude. Det havde været fantastisk, hvis artisten havde optrådt blandt bordene, og serveringen var fortsat under showet.
Det eneste positive, jeg kan sige, er, at det unge og forholdsvis uerfarne serveringspersonale var meget søde og hjælpsomme. Desværre manglede de erfaring til at kunne tage beslutninger, så de var meget pressede, når noget gik galt.
Alt i alt kræver dette koncept en del finjustering. Det fungerer slet ikke, når der ikke er styr på timing, mad og drikkevarer. Der skal strammes gevaldigt op, hvis konceptet skal fortsætte.

Risposta di Skovriderkroen
Stemningsfyldt sted som kan håndtere den store familiefest
Vi brugte den flotte natklub til en stor familiefest, med deltagere fra 6-85år, og det var en stor success. Lækker mad, flot oppyntning, elegante og stemningsfyldte lokaler, og ordentlig gang i festen med DJ, lys og lyd. Personalet var venlige og imødekommende, og vores projektleder styrede alting i kulissen - vi havde en række særlige krav og ønsker som blev opfyldt til fulde.
La Table
La Table - virkelig en super service af alle de unge tjener - smil - overskud - informerede - hjælpsomme alt var godt ☆☆☆☆☆
Min tatar var som jeg elsker den & vin i karaffel bringer mig down memory lane - vi ses igen.
Skønt sted!
Vi havde en super god bryllupsfest på Skovriderkroen. Rigtig god service, lokaler og den bedste lokation. Kan varmt anbefales :)