Banner for Skoringen - Frederikshavn

Skoringen - Frederikshavn Recensioni

TrustScore 5 su 5

Danmarksgade 65, 9900 Frederikshavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Skulle have hjælp til en ny bred sko, og fik hjælp af en sød ekspedient med en god hjælp tilkøb af mine nye sko. Skoringen Frederikshavn er min foretrukne skobutik med altid god betjening ♥️

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig dejlig butik, rigtig god betjening. Kæmpe ros til chefen, kom efter luk, hun var så sød at lukke mig ind. Selvom de havde lukket, fik den bedste betjening. Det er ikke sidste gang jeg kommer i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Frederikshavn

Scritti dall'azienda

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Scritti dall'azienda

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

552 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Bjarne

Tusind tak for besøget. Vi sætter så stor pris på, at du deler din oplevelse med os herinde! 😀

Valutata 5 stelle su 5

Skoringen Frederikshavn - Findes ikke bedre!

Altid fantastisk service. Kompetent og professionel vejledning.
Venlig og imødekommende personale. Utrolig gode til utålmodige børn.
Det bedste sted at købe sko - til både børn og voksne.

11 marzo 2022

Hej Jan

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Skoringen Frederikshavn. Vi glæder os allerede til at give dig flere gode oplevelser, når der igen er brug for nye sko i garderoben 😍

Super service.

5 febbraio 2022

Hej Morten,

Vi siger tusind tak for, at du deler din oplevelse med os herinde 😊

Valutata 5 stelle su 5

God service, søde og hjælpsomt personale.

4 febbraio 2022

Hej Dorthe,

Tusind tak for besøget og de rosende ord til Skoringen Frederikshavn ❤

Valutata 5 stelle su 5

Yderst tilfreds og der er altid meget…

Yderst tilfreds og der er altid meget venlig betjening 🤗

21 gennaio 2022

Hej Henrik,

1000 tak for din fine afmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn.
Vi glæder os til at se dig i butikken igen, når der atter er brug for nye sko👟😊

Fin service

Fin service, behjælpelig og venlige piger der for en gang skyld ved hvad service er. Tak for det

2 gennaio 2022

Hej Birgitte,

Tusind tak for besøget og de rosende ord til pigerne i Skoringen Frederikshavn 🤗

Super flot butik

Super flot butik, stort udvalg, god og glad betjening samt skøn indehaver⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 dicembre 2021
Non scritta su invito

Hej Tina,

Mange tusind tak for din flotte anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn og indehaver Tina🌸😊

Kompetent og venlig betjening

Kompetent og venlig betjening, fik rigtig god vejledning
af personalet. En virkelig dejlig butik og nu med kaffe til manden mens han venter

11 dicembre 2021
Non scritta su invito

Hej Helle,

1000 tak for din flotte anmeldelse og ros af Skoringen i Frederikshavn, det er vi super glade for og vi glæder os til at se dig i butikken igen😊

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Hurtig levering webshop.
Fik en fantastisk betjening ved afhentning. Fik en ekstra bonus at få vasket hænder efter for meget håndsprit.👍👍👍👍

8 dicembre 2021

Hej Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn, vi er meget glade for at høre, at du følte dig godt behandlet😊

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner👍 - det sætter vi stor pris på😊
Godt at høre, at du synes det er nemt at handel og du får hurtig levering hos os.

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service. God vejledning og betjening. Altid en fornøjelse at komme hos jer. Man kan altid blive fristet i jeres forretning.

6 dicembre 2021

Hej Marianne,

Mange mange tak for din flotte anmeldelse og ros til Skoringen i Frederikshavn, den er vi meget glade for😊
Vi glæder os til at se dig igen i butikken🌸

God service!

God service, gode priser. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

8 novembre 2021

Hej Carina,

Tusind tak for besøget og de rosende ord 🤗

👍👍👍

Hej.
Vi er glade for at handle ved jer. Fordi man får en god behandling og god service.

19 ottobre 2021

Hej Paw,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤩

Valutata 4 stelle su 5

God betjening

Venlig betjening

15 ottobre 2021

Hej Brita,

Det er vi glade for, du synes. Tusind tak for din anmeldelse 🥳

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste skobutik👍altid super go…

Den bedste skobutik👍altid super go service🤗smilende og venligt personale😍

13 settembre 2021

Hej Janne,

Sikke en skøn feedback til Skoringen Frederikshavn 😍 Tusind tak for din anmeldelse!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più