Banner for Skoringen - Frederikshavn

Skoringen - Frederikshavn Recensioni 96

TrustScore 5 su 5

4,9

Danmarksgade 65, 9900 Frederikshavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Skulle have hjælp til en ny bred sko, og fik hjælp af en sød ekspedient med en god hjælp tilkøb af mine nye sko. Skoringen Frederikshavn er min foretrukne skobutik med altid god betjening ♥️

L'azienda ha risposto

3. Negozio di borse e valigie
  4. Negozio di borsette

Informazioni su Skoringen - Frederikshavn

Scritti dall'azienda

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Scritti dall'azienda

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Skulle have hjælp til en ny bred sko

Skoringen Frederikshavn er min foretrukne skobutik med altid god betjening ♥️

22 maggio 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fik god hjælp til at finde nye sko, og at du oplevede sød og hjælpsom betjening hos os 😊

Hvor er det dejligt at høre, at Skoringen Frederikshavn er din foretrukne skobutik. Det betyder rigtig meget for os ♥️

Hej Mette.

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever god rådgivning og hjælp, samt at der altid er godt humør – også når der er travlt.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med betjeningen 😊

Rigtig dejlig butik

Rigtig dejlig butik, rigtig god betjening. Kæmpe ros til chefen, kom efter luk, hun var så sød at lukke mig ind. Selvom de havde lukket, fik den bedste betjening. Det er ikke sidste gang jeg kommer i den fantastiske butik 💪💪💪💪💪❤️

21 aprile 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de 5 stjerner. ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse hos os – og hvor er det dejligt at høre, at du blev mødt med god service, selv efter lukketid. Din ros betyder rigtig meget for os.❤️

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Venlig betjening

Venlig betjening
Altid god og venlig betjening

28 marzo 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding 🥰

Det glæder os rigtig meget at høre, at du altid oplever god og venlig betjening hos os.

Vi sætter stor pris på, at vores arbejde bliver lagt mærke til, og det motiverer os til at fortsætte med at give den bedste service.

Valutata 5 stelle su 5

Altid et super godt og imødekommende…

Altid et super godt og imødekommende team til at vejlede og betjene os🤗🥳

20 marzo 2026

Hej Agnete.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores team som imødekommende og hjælpsomme.

Vi sætter stor pris på din opbakning og glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Hej Lisbeth.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede god betjening hos os – det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtigt god tid til snak om hvad der er…

Rigtigt god tid til snak om hvad der er bedst for mine fødder, frisk og smilende ekspedient.

17 marzo 2026

Hej Ulla.

Tusind tak for din anmeldelse 🥰

Det glæder os virkelig at høre, at du fik god tid til at snakke om, hvad der er bedst for dine fødder, og at vores ekspedient var frisk og smilende.

Hej Karin.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede venlig og effektiv hjælp – det betyder meget for os.

Rigtig go service

Rigtig go service, sødt personale samt ejer, smilende, hjælpsomme og imødekommende, kan kun anbefale et besøg i Skoringen i Frederikshavn…

13 marzo 2026

Hej Karin.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service og et smilende, hjælpsomt og imødekommende personale – det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen i Skoringen Frederikshavn igen.

Personalet hos Skoringen Frederikshavn

Personalet hos Skoringen Frederikshavn, giver sig rigtig god tid til at hjælpe med at finde de rigtige størrelser.

9 marzo 2026

Hej Githa.

Tak for din dejlige feedback 🥰

Vi er glade for, at vores personale i Frederikshavn tog sig tid til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse.

Vi håber at se dig igen snart 👠

Super god service

Fantastisk søde, smilende serviceminded personale.

20 febbraio 2026

Hej Margit.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Det glæder os meget at høre, at du oplevede personalet som fantastiske, søde, smilende og servicemindede. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌟

Altid super god service

Altid super god service, dejlig betjening 😊

16 gennaio 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du altid oplever super god service og dejlig betjening. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super venligt personale og fantastisk…

Super venligt personale og fantastisk service😊

10 gennaio 2026

Hej Gitte.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede super venligt personale og fantastisk service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Altid god service 🤗

1 dicembre 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du altid oplever god service hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Købte støvler , d 27/11-25

Dejligt flink personale,vi følte os godt tilpas
Og kommer igen en anden gang 👍

1 dicembre 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at I følte jer godt tilpas, og at I oplevede flink betjening. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 👍😊

Hej Lone.

Tusind tak for din fine feedback 🤩
Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået super kompetent rådgivning. Det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart 🥰

Valutata 5 stelle su 5

God service. Ved hvad det handler om

10 novembre 2025

Hej.

Tusind tak for din positive tilbagemelding 🤩

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god service, og at vores medarbejdere vidste, hvad det handlede om. Det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk betjening som ikke gav op…

Fantastisk betjening som ikke gav op før de rigtige støvler var fundet

24 ottobre 2025

Hej Berit

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en betjening, der ikke gav op, før de rigtige støvler var fundet 👟 Vi gør altid vores bedste for, at hver kunde finder præcis det, de leder efter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

God vejledning

Jeg blev betjent af en virkelig kompetent medarbejder i forhold til den rigtige størrelse imine nye støvler. Så alt i alt en oplevelse til ug med kryds og slange.

26 settembre 2025

Hej Elin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse, og at du havde en oplevelse til UG med kryds og slange 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più