Jeg blev betjent af en ung dame, der vidste meget lidt om skoene, og startede ud med hver gang jeg spurgte til store størrelser, det har vi nok ikke. Hun kendte ikke Tilde forskellige skomærker særken... Leggi di più
En herlig ekspeditrice, der gav sig tid til at finde de helt rigtige sko. Meget flink og serviceminded.

Baltorpvej 2, 2750, Ballerup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
At få sko leveret til butik. Des=ærre for lille str.
Fik byttet til et par andre sko. Det er nemt.😊👍

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Fuld tilfredshed. Fin betjening med engageret hjælp til at finde den rigtige sandal. Da butikken ikke havde den ønskede sandal i min størrelse, blev den bestilt hjem, og allerede dagen efter modtog jeg en sms om afhentning i butikken. God service👍

Super betjening!
Venlig, kompetent kvinde tig sig god til at sørge for, at jeg fik de rigtige sko!

Sandalen passede ikke ,så den blev byttet til en anden model efter 3 dage
Uden vrøvl og med en god vejledning.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Køber ALDRIG sko i Skoringen igen. Har købt et par sneakers fra New Balance for 5 måneder siden. Nu er stoffet gået i stykker på begge sko præcis samme sted.
Ved min henvendelse i skoringen Ballerup, blev det afvist at jeg kunne få penge retur eller et tilgodebevis da måden mine sko var snøret på kunne være årsagen til skaden. Jeg har haft løbesko, som har holdt bedre og længere. Det er simpelthen en for dårlig forklaring. Hvis ikke skoen kan holde til mere, så skal prisen skrues gevaldigt ned!! Det er den dårligste service jeg længe har oplevet.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Venligt og hjælpsomt personale.
At personalet også har humor, gjorde kun oplevelsen bedre.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
God professionel betjening. Fik præsenteret mange muligheder og var generet meget tilfreds!

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Super fantastisk service , skøn butik med lækkert udvalg i støvler , det var hvad jeg kigger efter

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Jeg blev vejledt til at købe sko med svangstøtte. Ekspedienten gav sig god tid til at fortælle om de forskellige sko og viste mange modeller frem. Det var rart at der var tid til at prøve sko i ro og mag og jeg er så begejstret for mine nye sko.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Fantastisk god service. Hende der vejlede mig var rigtig dygtig og sød.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Fin service og rådgivning. Både i fm en bytning og valg af nogle nye sko. Rigtig fin rådgivning fra flere af personalet