Jeg blev vejledt til at købe sko med svangstøtte. Ekspedienten gav sig god tid til at fortælle om de forskellige sko og viste mange modeller frem. Det var rart at der var tid til at prøve sko i ro og... Leggi di più
En herlig ekspeditrice, der gav sig tid til at finde de helt rigtige sko. Meget flink og serviceminded.

Baltorpvej 2, 2750, Ballerup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Altid god og kompetence vejledning og betjening.
Personalet virker altid smilende og hjælpsomme

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Købte et par støvler Ballerup , spurgte om de var der nr større (43) det fik jeg nej til. Købte 42 og tog dem med hjem. Gik rundt herhjemme 1 time og måtte erkende de var for små. Gik på hjemmesiden og finder ud af de er der i 43. Kørte retur til Ballerup og forventede de så ville bestille dem hjem. Men fik oplyst at så måtte jeg returnere i butik og bestille på hjemmesiden.
Ønsker I kunder i jeres butikker bør I ikke henvise til online salg.
Nu er de heldigvis på vej med GLS

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Jeg blev betjent af en ung dame, der vidste meget lidt om skoene, og startede ud med hver gang jeg spurgte til store størrelser, det har vi nok ikke. Hun kendte ikke Tilde forskellige skomærker særkende, f.eks new feet, rieker mv. da jeg fandt et par sko, spurgte hun om jeg ville have kvitteringen digitalt, og hun sendte mig et link på mobilens. Hvad hun ikke sagde var, at jeg var nødt til at melde mig ind i sporingen, for at få adgang til min kvittering. Det føler jeg som bondefangeri. Så måske skal de unge damer kunne noget mere, før de modtager kunder?

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Jeg var nede i butikken i dag, da min søn skulle prøve nogle sko.. jeg fik hjælp af en sød unge pige, der var meget kompetent. Da vi er i gang med at prøve skoen, og vi er i gang med tale om størrelsen, afbryder en medarbejder os. Den ældre herre er i forvejen i gang med en anden kunden og begynder på at blande sig og tager fuldstændig over.. Det er super mærkelig opførelse og lidt nedværdigende overfor at en anden kollegaer, at tage over og blande sig på den måde. Hun havde styr på det. Jeg har selv arbejde i sko butik, i skoringen og ville blive lettere irriteret hvis der var en kollega der gjorde det mod mig..

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
super god service - skulle bytte sko til anden str. Hjælpsom til at få den farve hjem jeg ønskede.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Jeg har desværre oplevet rigtig dårlig kundeservice og tydelig forskelsbehandling i butikken. Jeg har været forbi flere gange uden at få tilbudt nogen form for hjælp, mens andre kunder, der er kommet ind efter mig, straks har fået opmærksomhed og assistance. Den samme oplevelse fik jeg i Skoringen i Slagelse, hvilket gør det endnu mere frustrerende.
Hver gang stod jeg og var søgende efter hjælp, men blev undgået med øjenkontakt, som om jeg ikke var til stede. Efter at have oplevet det for fjerde gang, blev jeg nysgerrig og spurgte medarbejderne, hvorfor jeg aldrig blev tilbudt hjælp. Jeg stillede spørgsmålet smilende og med en rolig og venlig tone.
En ung medarbejder løj mig dog direkte op i ansigtet og sagde, at min mand var blevet spurgt, hvilket ikke var sandt. En anden medarbejder virkede helt chokeret over, at jeg overhovedet stillede spørgsmålet. Først derefter begyndte jeg at få hjælp – dog kun fra en ældre medarbejder, som trådte til.
At det skulle gå så vidt, før jeg blev taget seriøst, og ovenikøbet blive løjet for, synes jeg er uacceptabelt og langt fra en god kundeoplevelse.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Min datter fik et par sko i fødselsdagsgave af hendes mormor, i går d.17/3-25. De var desværre for små så gik ud for at bytte dem. Da ekspedienten var færdig med at behandle returneringen, siger hun, det bliver 100kr… jeg tænker what.
Jeg siger, at jeg jo bare skulle bytte dem lige over. Hun fortæller så at de er blevet sat 100kr op siden (de blev købt d.12, så 6 dage siden). Jeg bliver helt harm og vælger så at få pengene retur. Men sjovt nok får jeg ikke de 100kr ekstra retur, den går åbenbart ikke begge veje. Jeg har købt SÅ mange sko inde i den butik og især fordi jeg mener at man skal støtte de få butikker, der er tilbage. Men med så dårlig kundeservice, tænker jeg ikke at det er et sted jeg gider at handle mere.
Deres kundeservice er sjovt nok heller ikke den samme, for da jeg ringer op i den butik hvor de først blev købt, sagde de at jeg bare skulle komme forbi og så skulle jeg nok få dem til den pris jeg først gav for dem, se DET er da kundeservice!

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Som så mange nok har oplevet før mig, havde vi et tilgodebevis der var gået over tid. Det blev bare helt afvist. Fair nok hvis de jo aldrig havde fået pengene, men det har de jo, så syntes bare det er super ærgerligt.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Fik så god en service, tid til at prøve forskellige
indlæg til gl sko + tid til at prøve nye.

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
At få sko leveret til butik. Des=ærre for lille str.
Fik byttet til et par andre sko. Det er nemt.😊👍

Risposta di Skoringen - Ballerup Centeret
Fuld tilfredshed. Fin betjening med engageret hjælp til at finde den rigtige sandal. Da butikken ikke havde den ønskede sandal i min størrelse, blev den bestilt hjem, og allerede dagen efter modtog jeg en sms om afhentning i butikken. God service👍

Super betjening!
Venlig, kompetent kvinde tig sig god til at sørge for, at jeg fik de rigtige sko!