Jeg fik de grimmeste billeder af min søn Mathias Thygesen, han begyndte at græde da han fik sit billede op og hænge. Jeg sagde du er kraftemde grim mathias tyksen. Jeg kan ikke lide jeres skole-fotos... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget dygtig og kreativ fotograf med fingeren på pulsen. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder til min hjemmeside og mine sociale medier. Tak til Linus foto... Leggi di più
Vi har nu i flere år fået lavet vores familie billeder af Linus Børnefoto. Vi går efter et “naturligt look”, og det lever billeder altid op til. Det er hvert år en super behagelig oplevelse, hvor foto... Leggi di più
Malkemaskine af forældre, hold jer væk. Priser og gebyrer giver ingen mening. Hvorfor skal der købes serier hvis man kun ønsker digital kopi? Ekstra Gebyr på billeder hvis man ikke køber gruppebil... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi er specialiseret i at fotografere børn i skoler og børneinstitutioner. Vi koncentrerer os om det, vi mener er det væsentligste: Kvalitetsbilleder!
Informazioni di contatto
Tæbyvej 3, 2610, Rødovre, Danimarca
- mail@skole-foto.dk
- www.skole-foto.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Malkemaskine af forældre
Malkemaskine af forældre, hold jer væk.
Priser og gebyrer giver ingen mening.
Hvorfor skal der købes serier hvis man kun ønsker digital kopi?
Ekstra Gebyr på billeder hvis man ikke køber gruppebillede selvom ens børn var syge.
UBLU DYRT!
UBLU DYRT!
Vanvittige priser og gebyrer... Selve fotograferingen tog måske 4-5 minutter go så skal man slippe 400 kr for et standard sæt! skal du forkæle bedsteforældrene med et 40x50cm foto skal du blot slippe 600 kr!! haha det er sgu en ommer! Hvor er konkurrencen henne?!?
Ekstremt ringe service!!
Som kunde via mine børns børnehave gennem flere år, oplever jeg manglende service samt urimelig betaling.
Vi bestilte flere billeder heriblandt et billede i størrelsen 30x40 på alle billederne ligner det at et af mine børn har “et birkes mellem fortænderne”, hvilket jeg mener fotografen bør efter tjekke inden print af billeder til den pris!
Herefter holder Linus foto (skole-foto) hårdt på at vi skal betale for nye billeder! Hvilket det også endte med!
for meget gebyr
med 88kr foto du skal betal 70kr i gebyr.
det er for meget penge
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.