Vi havde en rigtig god oplevelse hos Skoda. Personalet var utroligt venligt og imødekommende og gjorde alt for at yde en god service. Man føler sig godt taget imod, og de er virkelig servicemindede.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik en helt fantastisk behandling hos Skoda Gladsaxe i forbindelse med købet af min Skoda Elroq. Bilen blev gennemgået af Emil Whitta, som var utrolig grundig, tålmodig og dygtig til at forkla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har købt bil 3 gange ved samme sælger og er fuldt ud tilfreds med servicen. Lyttende til vores behov og prøver ikke at sælge os noget vi ikke skal bruge. Helt fantastisk professionel udlevering af b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde nogle ting på min Skoda, som jeg gerne ville have lavet, og bookede tid til værkstedet. Jeg skulle først vente halvanden måned på at få en tid, og da jeg bookede, både skrev og ringede j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Škoda Gladsaxe er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fælles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Škoda Gladsaxe aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromisløs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besøger os.
Dynamovej 5, 2860 Søborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi har lige modtaget vores nye bil,og alt gik som det skulle..vi fik en god service og fin oplevelse...

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Rigtig god service og dygtige medarbejdere som lytter og gør deres bedst for at imødekomme ens behov.
De følger op på aftaler, opkald og de mails som man sender og omvendt !
Det er guld værd når endda har en nyfødt, som gør at man kan glemme lidt
Vi fik den nødvendige hjælp til at komme i gang og en rigtig god introduktion til bilen og de forskellige egenskaber.
Tak til ŠKODA og de to dygtige og flinke medarbejdere som hjalp os igennem !

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
God og grundig gennemgang i forbindelse med overleveringen

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
God gennemgang af bilens mange funktioner og gode tips/tricks

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Super god oplevelse i forbindelse med leasing af bil. Dejligt med en gennemgang af bil ved udlevering! De gav sig god tid og man kom godt rundt om bilens funktioner.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
10/10. Rigtig god process fra prøvekørsel til udlevering af bilen. Virkelig god service og kommunikation. Mange tak til både Robin og William.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner. Tak for stor en super fin overlevering og gennemgang i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Husk at tjekke regningen! Nu anden gang jeg oplever at der er lagt en markant for høj pris eller ting som man ikke havde bestilt på fakturaen. Ikke så meget som en undskyldning eller beklagelse.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Super kompetent betjening af Mads kan varmt anbefale ham.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Super oplevelse fra første besøg. Theo super informativ, kommunikation meget effektiv - selv i hans ferie. William lavede en meget grundig gennemgang af bilens forskellige løsninger på skærm indstillede den til det behov vi lige umiddelbart havde samt lavede en god rundvisning i bilen.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Super fin service hos SKODA gladsaxe. Først salg og afslutning gennem Theo og meget fin levering og gennemgang af bilen af William. Søde og rare gutter! Tak for denne gang. Er mega glad for min nye SKODA enyaq☀️☀️

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Super god service og flinkt, samt hjælpsomt personale.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Mads fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.
Tak for stor tålmodighed og super god formidling i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Det var en god oplevelse, og meget venlig personale, det kan kun anbefales.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
William og Theo var professionelle og venlige i deres optræden.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Personalet ved hvad de snakker om og gode til at holde en informeret i forløbet fra bilen er bestilt til den kan afhentes.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Vi var så heldige at få fornøjelsen af makkerparret Mads og Mikkel, og kan kun sige, at det var top klasse service hele vejen igennem. Først fra Mikkel som sælger og derefter fra Mads, som overleverede vores nye bil.
Rigtig mange tak!

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Lige fra mødet med Kim, hvor han var meget behjælpelig med at få udarbejdet design på en Skoda Elroq og bagefter med at finde frem til en som var i landet og jeg hurtigt kunne overtage, til jeg 10 dage efter kunne hente den og Mads lavede en fin gennemgang af bil og indstillinger, som gjorde at jeg trykt kunne køre afsted i en el-bil, som jeg ikke har haft før, har det bare været en super oplevelse.

Risposta di Škoda Gladsaxe - en del af Semler Mobility
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.