SILVAN - Valby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Valutata 5 stelle su 5

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8078 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super

Dejligt hurtig og nemt

12 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Valutata 3 stelle su 5

uacceptabel adfærd fra medarbejder

Emne: Klage over uacceptabel adfærd fra medarbejder

Jeg ønsker at indgive en klage over en medarbejder i jeres Silvan-butik.

Selve beskæringen af min bordplade forløb uden problemer, og det fungerede fint. Det, der følger, var derimod direkte uacceptabelt.

Da jeg spurgte, om medarbejderen kunne smide de to afskårne stykker ud, fik jeg et kontant “NEJ!”. Dette undrer mig, da jeg på samme sted for blot en uge siden blev tilbudt præcis denne service uden at bede om det.

Jeg forklarede medarbejderen, at jeg først ville betale ved kassen og derefter komme tilbage, når jeg havde lagt bordpladen i bilen.

Herefter svarede han i en ubehøvlet tone:
“Så husk at komme tilbage og hente stumperne.”

Jeg bekræftede tydeligt, at jeg netop havde sagt, at jeg kom tilbage, og at det måtte være tilstrækkeligt.

Alligevel gentog han sætningen hele to gange:
“Bare husk at komme tilbage.”

Det mest alvorlige er, at han samtidig vendte ryggen til mig, mens han talte – hvilket oplevedes ekstremt respektløst og nedladende.

Man forventer at blive mødt med almindelig høflighed og respekt som kunde. Denne oplevelse levede på ingen måde op til det niveau af kundeservice, man med rimelighed kan forvente hos Silvan.

Jeg forventer, at denne hændelse bliver taget alvorligt.

Michael

10 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Hurtig ombytning.

Der var frataget en forkert kaffemaskine, da jeg var i Valby for at hente den bestilte.
Men den venlige ekspedient hentede straks den korrekte lille kaffemaskine.

2 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i Silvan Valby, og at medarbejderen hurtigt rettede fejlen med kaffemaskinen. Tak for din positive feedback!

Top service

God og hurtig service. Venligt personale der var meget hjælpsom

1 dicembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige service og det hjælpsomme personale.

Troværdighed og effektivitet

I modsætning til en anden Silvan fungerede alt perfekt i Valby lige fra bestilling til afhentning.

23 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og afhentning i Valby. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Det virker bare

Det virker bare - super hurtigt klar, man kan bestille på vejen, hurtigt ind og ud igen, afhent lige ved indgangen - og i gang med sit projekt.
eneste halve stjerne kunne være minimums beløbet kunne godt fjernes, selvom allerede er lavt sat - det tager ikke medarbejderne lang tid at samle tingene hvis man er butiks kendt.

20 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service og nemme afhentning.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. Alt var som det skulle være.

11 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og at alt levede op til dine forventninger. Tak for din anmeldelse!

Fornem service

Hurtig ekspedition og perfekt service

12 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige ekspedition og service. Tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Hvis jeg kunne ville jeg give 7…

Hvis jeg kunne ville jeg give 7 stjerner ⭐️ til Magnus i kasse, han er altid super flinkt, smilende og hjælpsom.

12 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om medarbejderen i kassen og hans hjælpsomhed. Tak for din anmeldelse!

Valutata 4 stelle su 5

Click og college

Hurtig handel, hurtig respons på afhentning.
Men ankom til forretningen og ledte efter afhentning, spurgte ved kasse og lidt væk fra kassen var en “stand” hvor jeg skulle “afhente” på skærm, men den stand var IKKE logisk synlig.
Hvorfor ikke bare nær kassen, hvor jeg skulle afhente varen? og standen hvor skærmen var lignende noget fra , ja jeg ved ikke hvad. Alt muligt unødvendigt pynt.

8 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du oplevede hurtig service. Tak for din feedback angående afhentningsområdet.

Sylvan i Valby

Sylvan i Valby: gode medarbejdere. Anbefaler.

14 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejdere. Tak for din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig og venlig betjening

Meget hurtig og venlig betjening. Super nemt.

3 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og venlig betjening. Tusind tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

til trods for en noget slidt støvsuger…

til trods for en noget slidt støvsuger lejet hos silvan, og bøvl frem og tilbage, blev jeg behandlet super pænt af bestyrren tror han hed anders. jeg handler stadfig i sillvan :-)

2 novembre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du trods problemer med støvsugeren havde en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din fortsatte loyalitet og feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Stort gebyr på Mastercard Business

Silvan tager desværre et kæmpe gebyr på Mastercard Business, så man kan få lov til at betale for at betale. Ellers har jeg ikke haft problemer med Silvan som sådan.

Jem&Fix og Harald Nyborg tager fx ikke dette gebyr.

22 ottobre 2025

Tak for din feedback.

Silvan opkræver kortgebyr på alle erhvervskort eller kort, som er oprettet uden for EU, dette gebyr er 1:1 det samme, som vi opkræves af NETS i kortgebyr, så Silvan tjener ikke penge på det.

Drøngode folk ved kassen

Fik virkelig god og tålmodig hjælp i kassen i dag af Julia, der hurtigt gennemskuede det, jeg ikke kunne, ifm. mit køb. Hun insisterede på at blive ved med at hjælpe, lige til alt var løst. Super oplevelse for mig.

24 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Det er dejligt, at du fik god hjælp, og at vores medarbejder var vedholdende, indtil dit problem var løst. Tak for din feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più