Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Leggi di più
Roersvej 33, 5000 Odense, DK
Var i Silvan efter glas/bruse vægge til badeværelset, de var hurtige og hjælpsomme, så det tog ikke lang tid at finde dem frem. Flot butik og god kundeservice 👍🏻
Forfærdelig kundeservice. Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor m... Leggi di più
Vi havde købt terrassebrædder og oplyst at vi havde 60 stk - da vi kom hjem opdagede vi at vi kun havde 50 stk. Vores fejl, men vi ringede med det samme og fortalte det i silvan Odense - de var de s... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Roersvej 33, 5000, Odense, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di SILVAN - Odense
Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Nøjagtig og præcis service.

Risposta di SILVAN - Odense
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse, med en meget ubehagelig medarbejder.
Vi havde bestilt en brusevæg, og et unidræn.
Vi kom fra afhente dagen efter, at vi havde fået beskeden om, at begge varer var kommet.
Da vi kom blev vi mødt af en ung mand, som forsøgte sit bedste, han gik ud på lageret med vores ordresedler, kom ud -og fik at vide, at han skulle sige, at det kun var brusevæggen der var ankommet.. vi viste ham vores ordre nummere, og begge sms'er, med de forskellige afhentningsnumre på.
Dette forstod han, og gik ud på lageret igen.
Hvorefter der kom en meget flabet medarbejder ud, og spurgte hvad det var vi ikke forstod.
Han sagde at de kun havde modtaget brusevæggen, og ikke unidrænet.
Min mand forsøgte stille og roligt at forklare ham, at det var kommet, og viste ham begge sms'er og ordresedler.
Han var vildt flabet, sagde at han havde andet at lave, på trods af at der ikke var andre kunder der stod at ventede . Vi tilbød at vente, Men han sagde blot, at han kunne ringe om en times tid,hvis han fandt det.
Det kunne vi ikke vente på, da vi havde lånt bil til at afhente tingene.
Vi tilbød endnu en gang at vente, og efter et kvarters tid, får vi fat i første medarbejder, for at høre om han kan undersøge hvor langt de er nået.
Han ringer manden på lageret op, over sin høresnegl, og får at vide at han havde fundet det.. på det tidspunkt havde vi ventet et kvarters tid.
Medarbejderen for lagret kommer ud og er meget flabet, og har en rigtig ubehagelig attitude.
Min mand sagde, det var da godt du fandt det.
Han kiggede overlegent og sagde, du er ikke velkommen i min butik mere.
Vi bad om at tale med hans chef, og han sagde nu, at han var chefen,.
Det var han tydeligvis ikke, vi gik derfra med et lille grin på.
Han sætter en ung medarbejder efter os, for at sige at vi ikke måtte grine af for ham.
Det er sidste gang vi handler i jeres butik, mage til dårlig service og flabet inkompetent .medarbejder skal man lede meget længe efter.

Risposta di SILVAN - Odense
Den vare jeg købte, er ikke en særlig god kvalitet og skal returneres.
De unge ekspedienter var søde og venlige.

Risposta di SILVAN - Odense
Jeg bestilte 2 stk 25 kg vejsalt, på hjemmesiden. jeg kom til at trykke på (Click & Collect) afhentning, men skulle have trykket på levering. Jeg ringede flere gange til jer lige efter inden for jeres åbningstid, men ingen tog telefonen. så skrev jeg til jer at det var en fejl og at jeg skulle have det leveret. Jeg ringede til jer Mandag morgen, efter at jeg havde fået mail om at min bestilling lå klar, Og spurgte om jeg ikke kunne få ordren leveret. Det kunne jeg ikke , men ordren kunne annuleres, og sådan blev det.

Risposta di SILVAN - Odense
Bestilte clik og collect. Måtte ind i butikken og hente følgeseddel for derefter at køre i drivein og hente min vare. Når det er en stor vare som alligevel står på lageret så kunne det være smart hvis man kunne køre direkte i drivein og ikke skulle ind i butikken først. Lidt træls. Men ellers hurtig til at finde frem.

Risposta di SILVAN - Odense
Hej, jeg havde brug for at få en kvittering fra et tidligere køb. Det var fikset på 5 min. Super service 👍
Mvh Andreas

Risposta di SILVAN - Odense
Jeg ville købe nogle batteri-adaptere, men blev pænt forvirret da de havde nogle stik som jeg ikke kunne greje. det fik en yderst behjælpsom og tålmodig medarbejder dog hurtigt forklaret og vist, så jeg endte med at købe købe 3 pakker med ro i sindet..
Mange tak :)

Risposta di SILVAN - Odense
Bestilte en julegave online, da den ikke var på lager i min lokale Silvan.
Inden en time fik jeg en mail, at min vare var pakket og klar.
Næste dag blev den leveret ved døren hjemme hos mig.
Så kan det ikke gøres hurtigere.