Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Leggi di più
Sede
Cambia sedeRødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK
Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.
Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Leggi di più
Det var ikke så fint. Click og hent medarbejder informere 2 være var ikke med og glemmer til sender vore penge tilbage. Min Man kommer tilbage og snakker med andre medarbejder da fikser problemet. Ik... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Selve ekspeditionen var fin
Selve ekspeditionen var fin, men tæpperenseren var ikke tømt for vand fra den sidste kunde. Og det lille mundstykke var gået i stykker, hvilket gjorde det en anelse besværligt at rengøre en sofa.
Sofaen blev ren, men lidt ærgerligt at leje en vare, der ikke er fuldt funktionel og rengjort, når det nu står beskrevet ved udlejning, at den skal tømmes for vand og rengøres.

Risposta di SILVAN - Odense M
Vi lejede tapet damper af to omgange
Vi lejede tapet damper af to omgange. Og de var i så ringe stand og har givet os andre problemer. Lige meget hvor længe vi ventede på at de kom i gang så pissede det ud af dem med vand. Og det oplyste vi os ved afleveringen begge gange. Men det blev det så ikke bedre af. Så det kan bestemt ikke anbefales.

Risposta di SILVAN - Odense M
Meget smidig betjening og som lovet kom…
Meget smidig betjening og som lovet kom min varen dagen efter.

Risposta di SILVAN - Odense M
Jeg er vild med Silvans udlejning af…
Jeg er vild med Silvans udlejning af udstyr. Jeg skulle bruge en rampe til at flytte en motorcykel: 30 kr. for to styk i et døgn, ja tak. 🙌

Risposta di SILVAN - Odense M
Hurtig bestilling og lige så hurtig…
Hurtig bestilling og lige så hurtig afhentning med Click&Collect. Varene var pakket på en vogn og lat gik smertefrit.

Vælger bauhaus næste gang
Vi skulle hente en tæpperenser, da vi kom derud var den defekt og vi havde ikke fået en e-mail om det ( vi bor ikke lige i nærheden Silvan) 😠

Risposta di SILVAN - Odense M
Købte Gori træbeskyttelse som havde været åbnet og der var løbet en del ned af siderne på spanden
Hvis man sælger returvarer så er det fair at oplyse det.

Risposta di SILVAN - Odense M
Meget nemt at booke og afhente.
Meget nemt at booke og afhente.. har brugt muligheden et par gange og vil gøre det igen..
Tæpperenseren var perfekt og løste opgaven 👍🏻

Risposta di SILVAN - Odense M
Skæv tilskæring af træplade!
Min oplevelse i Silvan var virkelig god og servicen var helt i top 👌🏻
Grunden til min bedømmelse er, at jeg skulle have skåret en træplad til efter specielle mål.
Det viser så, at pladen er skåret skæv.
Fik den rettet til i en anden Silvan, men
Da jeg så kommer hjem og ville sætte hylden i var den stadigvæk skæv.
Der mistede jeg simpelthen tålmodigheden og har med møg - og besvær og på bedste vis, selv høvlet den til.
Det er første gang, at jeg har oplevet så meget besvær.
Har før fået skåret en plade til, efter samme mål i et andet byggemarked uden problemer.
Mvh

Risposta di SILVAN - Odense M
First time experience of renting tools…
First time experience of renting tools from Silvan was great. Got an almost new Jigsaw from Hilti product. Easy pickup, and return the day after 👍🏻

Risposta di SILVAN - Odense M
Det dårligste køb jeg har foretaget
Det dårligste køb jeg har foretaget.
Købte to stk pileflethegn. Pilegrenene er skrøbelige og knækker for et godt ord. Klagede og fik da også refunderet lidt. Fik at vide at det var 2. Klasses sorteringsvarer ( det stod der ikke i brochuren).. da jeg ikke selv har trailer var det ikke muligt at returnere dem…

Risposta di SILVAN - Odense M
Incompetent og sjusket håndværk fra…
Incompetent og sjusket håndværk fra savværket skære skævt og langt fra mm. tolerance
Meget venlige medarbejdere men tydeligt ikke håndværkere med ordenligt erfaring

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Udstyret var klar til tiden og var velfungerende