SILVAN - Odense M Recensioni 126

TrustScore 4 su 5

4,1

Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God ekspedition. Varerne var pakket da jeg afhentede dem. Personalet var meget serviceminded. Hjælpsomme med en vogn til at køre tingene ud til bilen med.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service & priser Vi købte gulvtæppe som blev skåret på mål, købte Laminatgulv og bestilte bademøbler / inventar til to badeværelse, vi er igang med en større husrenovering og køber gerne... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skal hente en boremaskine som jeg har fået til click and collect. Da jeg henter den får jeg udleveret en dårligere maskine uden kasse og uden batteri som var det jeg købte. Jeg sætter derfor spørg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Fin og nem service

Fin og nem service ifm. bytning

5 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Skal hente en boremaskine som jeg har…

Jeg sætter derfor spørgsmålstegn ved den overfor min mand der bekræfter det er en forkert udlevering. Han må så ud og bytte den og får den rigtige efter nogle samtaler frem og tilbage om hvorvidt det er den eller den han skal have. Meget utilfredsstillende service.

4 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg måtte vente 30 min inden de fandt…

Jeg måtte vente 30 min inden de fandt min bestilte ordre.

5 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 1 stelle su 5

De pakkede det forkert antal og de…

De pakkede det forkert antal og de forkert ting.

4 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Altid god service

2 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

God ekspedition

19 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores ekspedition og service. Tak for din positive feedback om vores hjælpsomme personale og assistance med udkørsel til bilen.

Valutata 1 stelle su 5

Kunden betaler for Silvans interne varetransport ...

Jeg havde hårdt brug for en Bosch, Oplader, AL 36V-20, som er lagerført i mange Silvan afdelinger, men ikke lige i Odense.
Ekspedienten i afd. Rødegårdsvej fortalte, at der var en på vej den følgende dag.
Jeg mødte op, men den var ikke kommet og ekspedienten kunne ikke sige hvornår den vil komme.
Men ved at bestille en og betale leveringsomkostningerne, så kunne jeg afhente den dagen efter i samme forretning.
Jeg finder det urimeligt, at kunden på den måde skal betale for Silvans interne transport og hører gerne argumentet herfor ...
Jeg ændrer gerne på bedømmelsen, hvis Silvan giver mig et passende argument ...

16 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Man kan normalvist ikke bestille varer hjem til butikken fragtfrit, da vores leverandør kræver betaling for fragt uanset hvilken adresse, der skal sendes til.

God og hurtig service

Hjælpsomt personale og hurtig ekspedition.

18 aprile 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Valutata 5 stelle su 5

God service. Blev kontaktet af en medarbejder, før afhentning af min Click og collect ordre, som var den sidste på lager men desværre havde en mindre defekt. Vi aftalte en ny pris. Alt godt.

29 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med Click&Collect. Vi sætter stor pris på, at vi kunne finde en god løsning vedrørende den mindre defekt. Tak for din feedback!

Mere i løn til Henrik!!!

Altid god service i Odense M ;-)

25 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse med vores service i butikken. Tak for din positive anmeldelse!

Varen kom som aftalt

Varen kom som aftalt. Varen valgte jeg også at købe hos silvan da de havde den laveste omkostninger for at sende varen privat.

26 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at varen ankom som forventet, og at vi kunne tilbyde en god pris for forsendelsen. Tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik god og professionel hjælp i…

Vi fik god og professionel hjælp i butikken og hurtig levering af vores varer.

25 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at du har fået god hjælp i butikken og at leveringen var hurtig. Tak for din positive anmeldelse😊

Valutata 3 stelle su 5

Stod ved clik collect noget tid før jeg…

Stod ved clik collect noget tid før jeg fandt ud af jeg skulle ind i butikken men så gik det også hurtigt

18 marzo 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du måtte vente ved Click & Collect, før du fandt den korrekte fremgangsmåde.

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffeltruck sammen med ham :-) Stor anbefaling herfra

16 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Det lyder som en fantastisk oplevelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til dit reolprojekt, og at din søn havde det sjovt. Tak for din anbefaling😁

Valutata 5 stelle su 5

Produktet levede fuldt ud op til…

Produktet levede fuldt ud op til forventningerne, super sød og hurtig betjening

13 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at produktet og betjeningen levede op til dine forventninger. Tak for din positive anmeldelse😊

Havde bestilt clic og collekt

Havde bestilt clic og collekt

Virkede perfekt

11 marzo 2026

Risposta di SILVAN - Odense M

Vi er glade for at høre, at din Click & Collect-bestilling fungerede perfekt. Tak for din positive feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più