Vi har fået god hjælp til at bestille varer. Vi skulle bruge to Veluxvinduer med inddækninger og lysninger. Vores tømrer mente ikke, at der var plads til lysningerne, så de skulle returneres. Velux fo... Leggi di più
Vesterlyngvej 20, 4500 Nykøbing Sj., DK
L'azienda ha risposto
Vi skulle lægge ny belægning og lave nye terrasser i sommerferien og jeg kontaktede derfor SIlvan Nykøbing S. for at få et tilbud. Mark fra butikken kom rigtig hurtigt med et godt tilbud og gjorde me... Leggi di più
Da vi skulle leje maskinen , vareskeden at det måtte man selv gøre hjemmefra. Ingen hjælp eller vejledning , surt. Dette så gjort og bekræftigelse herpå blev tilsendt fra Silv... Leggi di più
Jeg var i Silvan i søndags og fik hjælp af en sød kvinde med kort hår, som hjalp mig med at finde den helt rigtige pære til min lampe som Silvans kundeservice ikke kunne hjælpe med. Selvom hun fler... Leggi di più
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Scritti dall'azienda

Vesterlyngvej 20, 4500, Nykøbing Sj., Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Har ikke det lejede værktøj hjemme selvom det var bestilt, og fik ingen besked omkring dette. og manglende mail omkring forlængning af lejeperiode

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Det fungerer godt med click and collect. Eneste ulempe var dog en lang kø ved afhentning af varen.

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Rigtig dårlig oplevelse desværre. Havde bestilt to styk indvendige døre i mærket Swedoor. Det var umuligt at finde to døre på lageret uden fejl. Personalet virkede opgivne og bad min mand om selv at finde de døre han ville have. Vi endte med 1 dør der ikke havde fejl. Lageret fremstod rodet og der var total mangel på overblik fra personalet.

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Skuffet over at få udleveret benzindrevet jordbor der var sikkerhedsmæssigt defekt, end ikke en beklagelse ved aflevering

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Meget dedikeret medarbejder ved afdelingen med maling, der behandlede vores reklamation hurtigt.
Samtidigt sørgede han for yderligere medarbejdere til kassen da der var mange kunder
Han er et fantastisk plus for Silvan i Nykøbing Sjælland

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Jeg manglede nogle slibesvampe og fandt dem online via Silvan. Lagde en bestilling ind - og afhentede dagen efter. Let og elegant.

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Bestilt værktøj via hjemmesiden til afhentning i butikken. Hjemmesiden lidt svær at finde rundt i og betale. I butikken var der en meget kompetent dame, som både betjente kassen for salg, for returnering af varer, udlevering af pakker, samt altså værktøjsudlevering. Men der stod konstant 6-7 personer i kø, så ventetiden var forfærdelig lang. Stor ros til damen i kassen for at kunne det hele. Det var ikke hendes skyld at ventetiden var lang, men manglende medarbejder kollega i kassen.

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Let at finde den maskine jeg skulle bruge
Og venlig personale ved afhentning

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Købte er havemøbelsæt som er super fint men at men blev bedt om selv at hente det på lageret er super dårlig service. Vi finder lige en palleløfter du kan låne😳

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Havde problemer med udlejningsmaskine. Ringede og fik hurtigt hjælp. Kæmpe ros til Mathias for god og hurtig hjælp.
Bruger også Silvan næste gang jeg for brug for at leje værktøj/maskiner

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Var i butikken 5 gange da vi var i gang med renover. Deres hjælpsomhed og gode service. Det er kompetente medarbejder jeg fik fat i hver gang. Solvang Nykøbing Sj kan anbefales.

Det var bare tip-top!
Nemt at bestille, hente og aflevere.
Får en til at tænke, at det måske er unødvendigt altid at eje, når man problemløst og til en rimelig pris kan leje. 👌🙂

Risposta di SILVAN - Nykøbing S
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.