5 stjerner! Jeg kørte hele vejen fra Fyn til Jylland for at hente et badebassin, og det var turen værd. Personalet tog sig god tid til at rådgive og vejlede mig, og jeg følte mig virkelig godt behandl... Leggi di più
Sede
Cambia sedeMosevej 1B, 6000 Kolding, DK
Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse. Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken... Leggi di più
Dårlig service fra personale ift eventuel ombyt af vare og returnerings regler. Oplevede desværre det samme igen ved næste besøg, hvor det gik ud over kunden foran mig i køen.
Varen var klar til afhentning mindre end 30 minutter efter bestilling. Passer med transporttid fra Haderslev 😊
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-18

Mosevej 1B, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Virkelig god hjælp og vejledning ifm et…
Virkelig god hjælp og vejledning ifm et hobbyprojekt.

Risposta di SILVAN - Kolding
Varen var på lager,og kunne hentes…
Varen var på lager,og kunne hentes efter ca.1 time.

Risposta di SILVAN - Kolding
Vi havde bestilt en trampolin som var…
Vi havde bestilt en trampolin som var beskadiget ved ankomsten. Derudover kom duen for sig og et par dage senere kom benene. Sørgelig oplevelse og skulle fortælle sit barn at trampolinen ikke kunne samles fordi at alt ikke var leveret.

Bedre kundeservice ønskes.
Generelt er kundebetjeningen ikke særlig venlig.
Jeg havde en fornemmelse af, at jeg kommer lidt til besvær!

God pris på varen
God pris på varen , og super fine afhentnings forhold af varen der var pakket og klar i deres drive-in lager.

Leje af tæpperenser
Lejede en tæpperenser:
På den lange stang var den studs hvor rensevæsken skulle tilsluttes defekt, hvilket betød at slangen sprang af når man tændte maskinen. Håndsprøjten var ok, men så skulle man på knæ for at sprøjte på tæppet.
Udstyret bør være testet inden udlejning.

Bookning af pladevibrator
Havde prøvet at booke en pladevibrator hjemmefra online. Men kunne kun booke den for et døgn. Henvendte mig i butikken, og hørte om de ikke kunne hjælpe mig med at booke den 4 timer. Dette er ikke muligt når der er mindre end 4 timer til butikken lukker (skulle bruge den 60-90min)
Desuden er det ikke muligt i butikken, men kun online bookning er muligt.
Den første vibrator jeg får henvist, kan vi ikke få sikkerheds splitten af. Dermed kan hjulene ikke vippes rundt og maskinen bruges. Efter 3 medarbejdere har prøvet uden held. Finder de en anden maskine. Denne kan hjulene godt vippes rundt. Men kan ikke sættes fast under brug. Dermed hænger hjulene bagved, og fylder mens der vibreres. Dette giver dårlig mulighed for at styre vibrator. Desuden bliver det svært at komme ud til kanter og vende.
Eneste lyspunkt ved denne reservation var de unge ansattes gode humør, og deres ihærdige forsøg på at løse udfordringerne. Stor ros til dem

Risposta di SILVAN - Kolding
Jeg fandt et super godt tilbud
Jeg fandt et super godt tilbud, på den vare jeg lige stod og manglede.
Og det tog kun kort tid at få det udleveret det.
Jeg havde bestilt varen via click and collect. Allerede under en time, fra jeg trykkede bestil, fik jeg besked om, at varen kunne afhentes.

Risposta di SILVAN - Kolding
Jeg havde en click-and-collect ordre…
Jeg havde en click-and-collect ordre jeg skulle hente og har aldrig været i butikken, men det var meget let og overskueligt. Fantastisk sødt personale, der kunne svare på alle mine spørgsmål.

Risposta di SILVAN - Kolding
lån af el beton mejsel var super
lån af el beton mejsel var super, meget venlig personale 👍

Risposta di SILVAN - Kolding
Kom for at leje tæppe renser
Kom for at leje tæppe renser, kunne se der var 3 stk, men de kunne kun lejes online. Da jeg fik bestilt en online kunne jeg først få en med. Da jeg kom hjem viste det sig at slangen var piv utæt, så afsted igen for at bytte til en anden. Man afprøver åbenbart ikke? Rensevæske uhørt dyrt

Risposta di SILVAN - Kolding
Jeg fik en dårlig oplevelse
Jeg fik en dårlig oplevelse. Lejede en fræser til haven.
Fik ingen info. omkring hvad den kunne. Den kunne ikke arbejde i tør jord. Kunne lige så godt have brugt en rive. Så måtte grave haven i stedet med spade. Ringede men kunne ikke få noget retur, så pengene var spilt!! Hvorfor informerer man ikke om hvad maskinen kan og ikke kan? Dårlig markedsføring!!!
Aflevere næste dag til tiden. Men fik sms rykkere da jeg kom hjem, efter den var aflevet, at den ikke var afleveret til tiden...
Her sagde man også, ved aflevering, at jorden skulle være lidt våd, men i beskrivelsen står jorden ikke må være våd...
I introfilmen om maskinen, viser man et par knapper til betjening, samt det meste af filmen handler om hvorden man transporterer på trailer og hvordan man rengør den. (det kan de fleste nok finde ud af) Men der er 3-4 andre knapper på manskinen der slet ikke bliver vist hvordan de betjenes.
Ikke fordi jeg ikke fandt ud af det. Men hele forløbet, markedsføringen og betjeningen er under alt kritik.
Pengene er spildt..
Lej aldrig hos Silvan!