Mosevej 1B, 6000 Kolding, DK
Lejede en tæpperenser: På den lange stang var den studs hvor rensevæsken skulle tilsluttes defekt, hvilket betød at slangen sprang af når man tændte maskinen. Håndsprøjten var ok, men så skulle man... Leggi di più
Fin service ved leje af tæppestripper, ny kniv medfulgte hvilket gjorde arbejdet til en super nem opgave.
Bestilte og betalte online for 2 Stk, men fik kun udleveret 1 stk. da i havde svind i jeres lager, en flik ansat ringede til mig inden jeg afhentede den ene stk., Men I skylder mig stadig penge f... Leggi di più
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-18

Mosevej 1B, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Alt fungerede perfekt.
Der var super god hjælp da jeg skulle finde min varer

Risposta di SILVAN - Kolding
Men I skylder mig stadig penge for den anden.
Håber i får det fikset, betalt tilbage snarest.
Vedr. lev., sags. No. 7736056 / 064999
30 April. Endnu en flink ansat ringede til mig for et par dage siden 😊 har i dag hentet den anden redekasse.
Så alt i alt en fin service.

Kæmpe ros til Silvan!!
Jeg fik en Cozze pizzaovn i gave af mine forældre forrige jul.
Stenen var så flækket i mens den havde stået ude i skuret.
Tænkte ikke der var en reklamation der vil dække det, men prøvede alligevel at give det et skud.
Skrev en mail, den blev besvaret dagen efter med, at vi kontakter lige leverandøren og hører ad.
Bum, halvanden uge efter fik jeg en ny sten gratis.
Fedt gjort Silvan!

Risposta di SILVAN - Kolding
Jeg ville købe et udgået Borup produkt. Silvan i Kolding havde 5 på lager. Levering er ikke tilgængelig, så “eneste” mulighed var Click & Collect. Rimeligt træls, når nu jeg bor i Frederikshavn. Tog chancen og ringede til Kolding. Fik kontakt med Glenn, der var meget løsningsorienteret og hjælpsom. Så jeg fik produktet leveret med GLS (mit valg), 2 dage senere.
Det er virkelig sublim god service. Tusind TAK til Silvan i Kolding

Risposta di SILVAN - Kolding
Fantastisk super pg meget professionel
Kundeservice fra Glen har stor del i at vores
Dag blev RIGTIG god

Risposta di SILVAN - Kolding
Alt fungeret til punkt og prikke, handler der gerne igen 👌😊

Risposta di SILVAN - Kolding
Glat bestilling, men afhentning i Kolding om eftermiddagen et kaos med laaang kø og en ekspedient. Samtidig ganske provokerende, at se de øvrige ansatte daske rundt uden at hjælpe staklen i ekspeditionen. Måske man burde overveje om man driver byggemarked eller pakkeudlevering ...

Risposta di SILVAN - Kolding
Utrolig god betjening og professionel vejledning i brug af tæppe renser som jeg lejede.
Tak til pigen med det blå hår i Kolding 😉

Risposta di SILVAN - Kolding
Nemt at bestille på nettet.
Click and Collect virkede nemt og overskuelig.
Fin betjening ved ankomst for at afhente

Risposta di SILVAN - Kolding
Hurtig og nemt og super imødekommende ekspedient.