SILVAN - Kolding Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Mosevej 1B, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner! Jeg kørte hele vejen fra Fyn til Jylland for at hente et badebassin, og det var turen værd. Personalet tog sig god tid til at rådgive og vejlede mig, og jeg følte mig virkelig godt behandl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg vil gerne opdatere min anmeldelse. Jeg havde en meget dårlig oplevelse med min Click & Collect-bestilling, hvor vi fik udleveret den forkerte vare, hvilket betød en ekstra tur til butikken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ville købe et udgået Borup produkt. Silvan i Kolding havde 5 på lager. Levering er ikke tilgængelig, så “eneste” mulighed var Click & Collect. Rimeligt træls, når nu jeg bor i Frederikshavn. Tog... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig service fra personale ift eventuel ombyt af vare og returnerings regler. Oplevede desværre det samme igen ved næste besøg, hvor det gik ud over kunden foran mig i køen.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8021 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Varer iorden

I er begyndt at tage penge for at samle ting ind i butikken ikke okay derfor for i ikke 5 stjerner

20 ottobre 2025

Tak for din feedback

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hurtig og nem afhentning. Tak for din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

God service og venlig betjening

27 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at du oplevede god service og venlig betjening hos os. Tak for din positive anmeldelse!

Fin mulighed for leje

Fin mulighed for leje, rimelige priser og venlig betjening. MEN har oplevet at booking systemet har svigtet flere gange.

4 ottobre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores priser er rimelige, og betjeningen er venlig. Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med vores bookingsystem. Tak for din feedback.

24 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. God service

21 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med vores service

er skuffet

er skuffet over så sent i processen der kommer pakke gebyr

9 settembre 2025

Tak for din feedback.

Silvan skriver følgende på produktsiden på den Click&Collect knap, man lægger varen i kurven med:

"Ingen tillæg ved køb over 200,-"

Valutata 1 stelle su 5

Det er ikke okay at der står på jeres…

Det er ikke okay at der står på jeres side at I har 8 akustik plader hjemme, og når man så kommer til Silvan i Kolding, er der kun 3 på lager. Lidt irriterende når man har lejet trailer og taget en halv fridag for at hente dem

9 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Kolding

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Meget hjælpsomme

Hurtig og flink hjælp

4 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at du oplevede hurtig og dygtig hjælp. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Ved leje af havetromle fik jeg god…

Ved leje af havetromle fik jeg god hjælp, da jeg ikke selv kunne få forbindelse til nettet.

5 settembre 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp med din leje af havetromlen. Tak for din positive feedback!

Click'n'collect

Click'n'collect. Hurtig ekspedition og venlige medarbejdere

19 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect og vores medarbejdere. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik udleveret en forkert og defekt…

Vi fik udleveret en forkert og defekt varen. Den blev prompte udskiftet til ny, sendt direkte til adressen 👍👍
Tak Jacob ☺️☺️

10 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne rette fejlen og levere en ny vare direkte til dig. Tak for din tålmodighed og positive tilbagemelding!

Leje af plænelufter

Det var nemt, og der var god service .

9 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at du synes servicen var god og nem.

Wow!

Wow! Hjælp til et simpelt gør-det-selv projekt. Det var jo nærmest som at have assistent på. Har tidligere oplevet samme fra jeres butik. Vælter mig normalt ikke i disse online reviews, men Mosevej fortjener simpelthen bare denne 5-stjernede.

8 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælp til dit projekt. Tak for din positive anmeldelse; vi sætter stor pris på din feedback!

God betjening

God, høflig og kompetent betjening

4 agosto 2025

Risposta di SILVAN - Kolding

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores betjening som god, høflig og kompetent.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più