Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Leggi di più
Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK
L'azienda ha risposto
Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I rented a vacuum cleaner to wash my sofa.Very satisfied with a cleaning and service in the shop 👍🏼
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Scritti dall'azienda

Frederik Winthers Vej 4, 8700, Horsens, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Da jeg pakkede Orkiderene ud opdagede jeg at der manglede nogle blomster som var faldet af og efterfølgende er der fortsat nogle der falder af. Desuden faldt alle bladene af en af planterne.

Risposta di SILVAN - Horsens
Victor hjalp med at skære nogle plader til på deres savværk, og service var i top hele vejen igennem. Super god oplevelse og god pris.

Risposta di SILVAN - Horsens
En ualmindelig flink ung mand ved navn FELIX hjalp med at bære havemøbler ud. Tak Felix!

Risposta di SILVAN - Horsens
Var ned I silvan í Horsens over 2 gange og skulle lige få råd og hjælp til mit projekt.
Og jeg må rose Lukas for hans betjening og hjælp .
Han gjorde sig virkelig umage at lytte og rådgive mig og finde fram til de ting jeg havde brug for .
Var også i butikken dagen tidligere og der fik jeg hjælp fra Kasper i gulv afdelingen og han var også utrolig god til at guide mig omk det gulv jeg skulle købe =)
Tusind tak Lukas og Kasper =)

Risposta di SILVAN - Horsens
Sød og hjælpsom ung fyr (Victor), der gav god vejledning og hjælp.

Risposta di SILVAN - Horsens
God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen" og fortalte hvad den gjorde for at farven blev den rigtige. Vi kommer gerne igen, og spørger efter Victor.

Risposta di SILVAN - Horsens
Victor gav en høflig og professionel betjening.
At han ikke anbefalede det dyreste produkt men i stedet det han mente passede bedst til vores behov, gør jeg bestemt vil anbefale ham og kommer igen.

Risposta di SILVAN - Horsens
Jeg købte 6 arkustikbilleder online hos Silvan. Billederne i sig selv er vældigt flotte. Ophængning blev dog problematisk, da der blot sidder en klæbepude i hvert hjørne - selvom billederne ikke vejer meget holder disse ikke på tapet. Jeg må indrømme, at jeg var tvivlende, men da jeg ikke kunne finde nogen anbefalinger til anden montage i produktbeskrivelsen, valgte jeg at hænge dem op, som de var. Det viste sig at være en fejl. Næste morgen lå de alle på gulvet... Adspurgt i den lokale Silvan, kunne ingen af de unge medarbejdere med selvsikkerhed anbefale en god montage løsning. I denne omgang bliver det altså kun til én stjerne...
Svar til Silvan. Nej, der findes ikke en sag på det. Jeg fandt selv en anden montagesløsning. Min anke i dette forløb er først og fremmest produktet og den dårlige klæbebudeløsning og dernæst personalets skuldertræk og forslag om at kontakte kundeservice, fordi de hverken havde viden eller fantasi til at løse problemet. Hvis jeg vil have høflig selvbetjening, går jeg i Jem og fix istedet ;-)

Risposta di SILVAN - Horsens
Jeg bestilte en vare til Click & Collect ,den var ca. 45×90×10cm., Da jeg kom skulle jeg trykke fire nummer ind og vente til det bliver min tur. Så kom kasse damen og sagde at jeg skulle køre om til Lager ca. 100 meter omme på den anden side. Hende på lageret skulle jeg igen vise mit ordre nummer. Derefter skulle de først lige have fundet Parken. Det har ikke noget med Click & Collect.

Opdatering.
Jeg kom ned dagen efter og snakkede med personalet, han fortalte at maskinen er blevet fixet, da den åbenbart ikke virkede som den skulle. Så jeg fik lov at leje den igen på deres regning. Og kan kun sige at service er i top. Jeg kommer helt sikkert igen og nok også mange gange :-)
Nemt at booke, men gulvsliber jeg lejede var dårlig. Den sleb kun på 5cm ud af de 20 cm den havde. Og var slet ikke lige. Så måtte slibe med noget andet bagefter.

Risposta di SILVAN - Horsens
Vi kom desværre midt i ombygning, så vi havde fire gutter i sving med at lede efter det vi kom efter, men kun Victor kunne finde det og sørgede for at grave det fri for sne så vi kunne få det vi kom efter - tak! ☺️

Risposta di SILVAN - Horsens
Min reservation af udstyr var annulleret efter 1 time selvom jeg skulle leje det i 3 dage. Medarbejderen i butikken kunne ikke hjælpe med at leje det online og jeg måtte reservere det 3 gange med en lang og træls indtastning af alle oplysninger mange gange. Hver gang blev et beløb reserveret på min konto men ordren gik ikke igennem. Medarbejderen var ikke særligt beklagende og viste ikke vej til andre varer jeg efterspurgte. Viste sig at være udsolgt efter jeg havde ledt efter det længe "nå ja, det er udsolgt"!!!
Til sidst fik jeg bare en gul postit til udleveringen - det kunne jeg have fået uden at skulle reservere igen.
Ombygning gjorde jeg skulle hente udstyret i vareudlevering. Her blokerede en lastbil min indkørsel til gården, så jeg blev meget grovt henvist af en medarbejder til en svalegang som ikke var ryddet. Så ventede jeg 5 min i vinterkulden udenfor for lukket dør, mens den mutte medarbejder hentede udstyret. Ingen hjælp med at fragte det tunge udstyr tilbage til bilen selvom der var langt og ikke sneryddet. Gården hvor medarbejderne arbejdede var brugt fint ryddet, men der måtte jeg ikke gå?!?
Ligeglade medarbejdere, dårlig service og systemer der ikke virker.

Risposta di SILVAN - Horsens
Mit foretrukne sted at hente pakker, købe div skruer, plugs og andet smågrej. Og så har de mit foretrukne håndværktøj, Einhell. Et udemærket mærke til gør det selv manden.

Risposta di SILVAN - Horsens
Victor var venlig, god og samarbejdsvillig. Der var ikke nogen problemer. (Horsens butik).

Risposta di SILVAN - Horsens
Fik en rigtig god behandling af Victor, god til at gøre opmærksom på de små ting ved de produkter vi købte.

Risposta di SILVAN - Horsens
Victor, gav god vejledning og service i forbindelse med køb af maling

Risposta di SILVAN - Horsens
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.