Har nu for anden gang købt gasgrill der. Første gang for 6 år siden, da den kom hjem var der en kæmpebule i siden på den, og jeg måtte vente en måned på der kom en og så på den og fik der efter send... Leggi di più
Sede
Cambia sedeH.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK
Scopri cosa dicono le persone
Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Scritti dall'azienda

Informazioni di contatto
H.C. Ørstedsvej 12, 3000, Helsingør, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Som sædvanlig en fornøjelse!
Som sædvanlig en fornøjelse!
Blev mødt med et smil og et "Hvad kan jeg hjælpe dig med?"
Så jeg handler gerne i Silvan! 😊👍

Risposta di SILVAN - Helsingør
kompetent og effektiv hjælp i Silvan Helsingør!!
I dag fik jeg en uhyre effektiv hjælp af en ansat i Silvan Helsingør, - den ansatte hed Dollerup, som åbenbart er kendt for at være uhyre overskudsagtig.

Risposta di SILVAN - Helsingør
Bestilte Makita værktøj on-line til…
Bestilte Makita værktøj on-line til afhentning.
Det fungerede super

Risposta di SILVAN - Helsingør
Manglende information og viden.
Havde lejet en pladevibrator online og hentede den i butikken. Regnede med at få lidt information om brugen af den - hvad skulle man være opmærksom på mv. Medarbejderen havde ingen anelse om noget som helst, han kunne ikke engang identificere den blandt de andre udlejningsmaskiner. Han fik fat i en kollega, som heller ikke havde et clue. Han fik så fat i en tredie person, som heller ikke kunne forklare noget som helst - men han printede dog en brugsanvisning ud til os. Og det var den service. Ikke imponeret. Ville jeg anbefale til andre? Med skepsis!

Risposta di SILVAN - Helsingør
Click & Collect fungerede ikke..
Click & Collect fungerede ikke..
På trods af besked (mail+sms) om at ordre var pakket og klar til afhentning i butikken så var intet klar da vi ankom til butikken. Der skulle flere medarbejdere til at finde ordren frem og derefter varerne i butikken. Lidt ærgerligt når der reklameres med click & collect.

Risposta di SILVAN - Helsingør
Jeg ringede til butikken for at finde en bestemt vare
Jeg ringede til butikken for at få en bestemt vare. Men det kunne kun bestilles via leverandøren og jeg kunne ikke hente det med det samme. Claes hjalp mig med at finde et andet produkt og var yderst venlig over telefonen.

Risposta di SILVAN - Helsingør
Click and collect… men ingen til at…
Click and collect… men ingen til at ekspedere. Og da der endelig kom en medarbejder, kunne de ikke finde varen…
Men ok. Det er jo nok også et “gør-det-selv” byggemarked.

Hurtigt nemt og smidigt
Hurtigt nemt og smidigt - God pavillon til en god pris. Venligt og serviceminded personale..

Click & Collect
Click & Collect - det virker super godt 😀
Søde og venlige medarbejdere
Produkterne levede op til forventningerne

Risposta di SILVAN - Helsingør
Nemt med click and collect
Nemt med click and collect. Og jeg hentede, da det passede mig.

Pæn og overskuelig butik
Pæn og overskuelig butik. Meget venligt og hjælpsomt personale. Kan varmt anbefales.

Altid positive og hjælpsomme
Altid positive og hjælpsomme! Altid fin og overskuelig orden på varerne.

Bosch reservedele
Super service af Nikolai vedrørende bestilling af Bosch reservedele .

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.