SILVAN - Helsingør Recensioni

TrustScore 4 su 5

H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vejledning var ikke fyldestgørende. Dernæst knækkede tændingsnoren til stubfræseren. Spildte en hel dag på at køre frem og tilbage og fik fræset 1 stub ud af 6. Jeg "fik lov" at betale fuld pris... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7905 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse

Leje af Gulvsliber var helt perfekt og fungerede som den skulle. Var super tilfreds og kan kun anbefales.

3 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at lejen af gulvsliberen var perfekt og fungerede som den skulle.

Valutata 3 stelle su 5

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag. Jeg spurgte 3 forskellige om hjælp til 3 forskellige ting. Det var lige alt det, de gad svare mig. Ikke noget med at vise, hvor jeg kunne finde varerne. Der car ikke engang travlt.

2 luglio 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Valutata 4 stelle su 5

Valgte click og colect og afhentningen…

Valgte click og colect og afhentningen var okay, men fik dog en dum bemærkning fra en af de ansatte.

27 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at afhentningen af din Click&Collect ordre. Vi beklager den ubehagelige kommentar. Vi tager din feedback alvorligt.

Valutata 2 stelle su 5

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm…

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm pakke afhentning. Det hjalp ej heller, da jeg sagde jeg ikke havde prøvet at hente pakke på den måde før. Det unge personale har vist stadig lidt at lære...

24 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Super kundeservice

Super kundeservice, der skaffede en ny AC da den købte var defekt

24 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en ny AC, og at du er tilfreds med vores service.

Valutata 1 stelle su 5

1 video var ikke fyldest gørende.

1 video var ikke fyldest gørende.
2. Ikke rengjort
3 spændebåndet på slangen var flækket.
4. Brugte alt tiden på at finde ud af hvordan den virkede, og så var det et problem røret var så langt meget uhandig, når vandet skulle suges op igen.
Videoen på hjemme siden viser også er der er et håndtag, alt i alt fik ikke gjort arbejdet færdig som planlagt.
Jeg kommer aldrig til at leje hos Silvan igen.

20 giugno 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, hvis det udlejede produkt ikke fungerede som ønsket. Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse. så vi hele tiden kan forbedre os.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alt var nemt og godt

Alt var nemt og godt

18 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse.

Leje af kompostkværn.

Leje af kompostkværn.
God kraftig motor, gennemført kvalitet og let at håndtere.
Kan varmt anbefales.
Problemfri reservationsprocedure på Nettet

18 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kompostkværnen og den problemfri udlejning. Tak for din anbefaling!

Valutata 1 stelle su 5

Ingen til at ekspedere ingen viser…

Ingen til at ekspedere ingen viser interesse for kunden ,mig alle ser optagede ud ingen er imødekommende
Tak for ingenting

17 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os .
Mange tak for din tid.

Happy shopping

The service was very fast and they were very polite.

13 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you had a good experience with our service.

Kind regards

Super service i udlejning

Søde medarbejdere

6 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at lejeprocessen var nem, og at materiellet levede op til forventningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bruger click and collect

Jeg bruger click and collect, super. Så bestiller over net og så står varen klar når jeg kommer. Enkelt og godt.

5 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nemt og effektivt.

Det virker bare

Købte en gynge online - leveret 2 dage senere - så det fungerer bare.

3 giugno 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Fantastisk at høre, at både service og produkter levede op til dine forventninger.

Tommel op

Super god og kompetent service

21 maggio 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Valutata 1 stelle su 5

Vejledning var ikke fyldestgørende og snoren knækkede

Vejledning var ikke fyldestgørende.
Dernæst knækkede tændingsnoren til stubfræseren.
Spildte en hel dag på at køre frem og tilbage og fik fræset 1 stub ud af 6.
Jeg "fik lov" at betale fuld pris for lejen og fik at vide jeg var heldig at forsikringen dækkede snoren.

Edit: blev ringet op af afdelingslederen et par dage efter der beklagede og lovede at føre pengene tilbage. Ryger op på tre stjerner hvis det faktisk sker.

24 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med udlejningen.

Vi kan se, at butikken har krediteret ordren d. 28/5.

Valutata 5 stelle su 5

Simpel online booking af gulvsliber

Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret meget 40 og 80" som jeg valgte at overhøre, men var korrekt, og kunne returnere det meste korn 40 og 80 :)

5 maggio 2026

Risposta di SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at vores online booking, SMS-påmindelser og vejledninger har været til stor hjælp. Det er dejligt, at du kunne bruge vores råd. Tak for din positive feedback!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più