SILVAN - Ballerup Recensioni

TrustScore 4 su 5

Tempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Normalt er jeg glad for at handle i Silvan men denne gang desværre mindre glad. Fredag aften vende jeg forgæves på hjælp i malerafdelingen, men måtte køre tomhændet videre, da der ikke kom hjælp. Lørd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

8132 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse. Jeg skulle leje en maskine og det var nemt og hurtigt.

Risposta di SILVAN - Ballerup

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en maskine. Vi bestræber os på at tilbyde en nem og hurtig service til vores kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Nem booking af værktøj online

En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen.
Indlevering eller returnering tog lidt længere end nødvendigt pga. mange kunder, men også her var det nemt, ligetil og enkelt.

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at booke værktøj online, og at det var klar før tid. Tak for din feedback!

Fantastisk hjælpsomhed

Fantastisk hjælpsomhed. En sød ung mand sprang ud, og bar mange sække plantejord til vores bil. Da de var tunge for min kone, og jeg selv går med krykker.

Non scritta su invito

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre om den gode hjælp, I fik med plantejorden. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding. Tak!

Valutata 1 stelle su 5

Vi bestilte klik-gulv til afhentning…

Vi bestilte klik-gulv til afhentning via click and collect i Ballerup. Der var rigeligt på lager ifølge hjemmesiden. Jeg modtog mail om at ordren var klar til afhentning.
Da jeg kom derud fik jeg besked på selv at gå ud i butikken og finde gulvet, som ikke var pakket. Men gulvet var der ikke. De forklarede at en kunde lige havde været forbi og købe 20 pakker.
Hvad er så ideen med click and collect? Jeg kørte netop til den butik fordi lagerstatus sagde at de havde gulvet, og de skrev at ordren var pakket.
Eneste løsning de havde var at refundere beløbet for de pakker de alligevel ikke havde hjemme.

8 maggio 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg er ikke den gladeste pomfrit

Jeg har hen over den sidste måned afhentet 3 gange i Silvan. Hver gang har der været forvirring over hvor min vare var. Jeg blev sendt fra vareudlevering til butik - og omvendt hver gang.

Når der skal hentes vare i vareudleveringen er det ikke nemt at komme i kontakt med en medarbejder. Jeg oplever heller ikke en imødekommenhed og en ære i at yde en god kundeservice. Det er mere en ekspeditionsoplevelse end det er et kundemøde.

4 maggio 2025

Mange tak for din tid.

Valutata 5 stelle su 5

Det er så fint med click & collect i…

Det er så fint med click & collect i Silvan.

Jeg har i denne uge fået varer fra Vanløse, Fisketorvet og senest Ballerup, hvor der er hurtig pluk af varer til afhentning.

28 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med click & collect i flere af vores butikker. Vi bestræber os på at tilbyde en hurtig og effektiv service.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg manglede olie til oliering af…

Jeg manglede olie til oliering af terrassen i påsken. Den havde de i Silvan, Ballerup. Click & collect bestilling om aftenen. Klar til oliering om morgenen, Langfredag. Sådan!

18 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du kunne få olie til din terrasse så hurtigt og nemt via Click & Collect. Tak for din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Click and collect - fin service

Click and collect.
Personalet ringede pga lagerfejl på en bestilt vare og istedet for bare at annullere, fik jeg varen i en anden farve. God service

20 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med click og collect! Vi er taknemmelige for din feedback og glade for, at vi kunne finde en løsning på lagerfejlen.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg havde brugt klik og kolekt

Jeg havde brugt klik og kolekt, bestilt en blandingsbatteri, udleveret fik jeg en der var pakket op, det tillagde jeg ikke noget, jeg fikk monteret blandingsbatteri, da jeg skulle justerer termostaten (efter fab. ang. anvisninger) og d.v.s. pille greb af, kunne jeg se at termostaten var anløbet som om den har været i brug, finder ud af at den er umulig at justerer, og dreje normalt med finger. Jeg leverer den selvfølgelig tilbage, men man prøver at skyde på at jeg har med vold ødelagt termostaten, måtte sige at enhver kan se at den er blevet udskiftet med en brugt og viste butikschefen den var brun-ansøgningerne/ kalkaflejringer der er på termostaten , jeg fik modstræbende ny udleveret, og her kunne jeg tydeligt se forskellen på indpakning, her var der strips om som først skulle brydes. Hvilke jeg gjorde opmærksom på, ved at have tænkte forløbet af købet igennem er jeg blevet klar over nu at butikken er blevet taget i r...., og de så ikke har set at en tidligere kunde har byttet indmaden (termostaten) og derved troet, de har fået en fortrydelses vare retur, de må kunne se hvem der har haft varen før mig skulle jeg mene!
Jeg kunne se at ekspedienten og varehuschef kiggede på nummer på kassen og på deres skærm og der blev udvekslet blikke til hinanden! Hvilke jeg tolkede, at der gik en prås op for dem!
Hvad kunne de have gjort over for kunden (mig) givet mig en undskyldning, det er ikke rart at gå ud af en butik (silvan) hvor man er blevet beskyldt for noget man ikke har gjort. Hvad kunne man ellers have gjort, undersøge retur varen nærmere, inden udlevering til anden kunde, f.eks. ved at bruge den fremgangsmåde kunden skal, for derved kommer de til at skulle afmontere grebet og så ville de se, at den kunde der før mig har haft den i sin besiddelse har skiftet indmaden og leveret tilbage, og så den ikke kommer videre ud til en anden kunde! Den nye jeg fik udleveret var messingen på termostaten blank, og ikke brun at og anløbet, og jeg kunne med lethed og med fingerne justere temperaturen ind.
Håber ikke andre skal være udsat for det jeg var.

3 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille click og collect

Nemt at bestille click og collect. Og den elektriske ukrudtsbrænder jeg købte - er super god.

15 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click og collect, og at du er tilfreds med din ukrudtsbrænder. Tak for din feedback!

Manglede en del ud af 2 som jeg skulle leje

Jeg får en besked om at begge de enheder jeg skulle leje, jeg har bestilt 3 dage forinden, var klar til udlevering.
Kommer ud til Silvan Ballerup og de kan ikke finde tørstøvsugeren.
De ville have jeg selv skulle kontakte Gladsaxe hvor de mente der var en på lager efter kl 15. Dette ville jeg ikke være med til så annulerede ordren. Kontakter dog så Frederikssund og de havde delene. Så de var behjælpelige heldigvis.

Men jeg forstår ikke hvordan man kan godkende og sende en bekræftelse på at alt er sat frem til mig når man ikke har fundet en enhed.
Det kan godt være det er automatiseret, men hvis de får en ordre på 2 enheder som skal sættes frem, så skal de også kontakte lejeren om at der er fejl i systemet og at der kun er den ene del så man ikke kører forgæves!
For undskyldningen var jamen det sker automatisk. Jo jo men det er ikke automatisk at delene bliver gjort klar til afhentning på jeres lager.

14 aprile 2025

Tak for din tid.

Venlig og hjælpsom

Personen var venlig og hjælpsom

5 aprile 2025

Risposta di SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più