God energi til teori aftener og sammensætning af program så det ikke blev oplæsning af bog. Praktiske dage kompetente instruktører med godt øje for sikkerhed. Kunne godt mærke at underviser havde s... Leggi di più
Verdens dårligeste service når du handler hos dem!! bestilte noget hos dem den 27 december og ringer flere gange da der intet sker og de lover at vende tilbage men gør de aldrig!! får så endelig ud af... Leggi di più
Opdatering d. 24 Sept: Efter gentagne samtaler afsluttet med "vi kigger på det og vender tilbage", kom jeg i kontakt med Pierre, som har sendt mig en returlabel og lovede at kreditere montagen. ____... Leggi di più
Super service og flinke ansatte. Havde dersvære fået monteret en sigtekikkert der havde en defekt. Birger fra SIE-Hunting tog straks sagen i egen hånd, og fik fremskaffet en ny kikkert. Der gik selvf... Leggi di più
Vores forretning handler om ganske få men vigtige nøglepunkter: 1. Dine varer til tiden Vi sender varer indtil klokken 15:00 hver dag 2. Kvalitet til prisen Vi sælger KUN ting vi selv ville bruge. Dette giver dig sikkerhed for god vejledning. 3. Kompetent kundesupport Vores produktspecialister, er trænede i jagtudstyr ud til fingerspidserne og deltager konstant i større kurser, hos SIE-hunting.com har vi derfor både instruktører indenfor riffelskydning og flugtskydning. Om SIE-hunting.com Webshoppen startede i April 2008, og butikken startede i December 2016. Vi fører de stærkeste produkter og er førende på Termisk/kikkert udstyr samt generel udstyr til jagt.
Agertoften 1, hal 17, 5550, Langeskov, Danimarca
- +45 70 701 712
- sales@sie-hunting.com
- www.sie-hunting.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rigtig god hjemmeside, hurtig service og gode priser
Jeg købte et kikkertsigte til min salonriffel med tilbehør, fik hurtigt en ordrebekræftelse efter jeg havde bestilt. Det viste sig at der var ventetid på en af varerne da de ikke havde nogen på lager så jeg sendte dem en e-mail om at det ikke var muligt at ændre ordren. jeg fik svar allerede halvanden dag efter og pakken blev sendt den samme dag som jeg havde fået svar fra dem.
Rigtig god og hurtig service, kan klart anbefales.
Let at bestille og hurtig levering
Pakken var fint pakket ind med beskyttelse, det gik hurtigt og det var det billigste sted jeg kunne finde produktet. En virksomhed som den skal fungere.
God service.
God pris, julegaven kom til tiden som lovet - intet negativt at bemærke.
Godt opbygget hjemmeside
Siden er enkel at navigere rundt på. Produkterne er inddelt i passende kategorier.
Hurtig levering efter bestilling er afgivet.
Fuld tilfredshed
Telefonisk rådgivning inden net bestilling, korrekt levering - helt i top.
Jeg var i tvivl om købet af et luftgevær, men fik rådgivning til det rette valg. Jeg føler mig rigtig godt behandlet. Det er ikke sidste gang jeg handler med SIE-Hunting.
Super service!
Har haft fat i Jan fra SIE-Hunting et par gange. Fedt at det stadig kan lade sig gøre at få fat i nogen der har styr på tingene og giver sig tid til at yde en ordentlig service!
Perfekt
Godt sted at handle. I orden pris, hurtig levering og top varer. Absolut anbefalingsværdigt.
Perfekt og ærlig rådgivning - kombineret med gode priser
Jeg kan kun anbefale SIE-Hunting for deres gode og kyndige rådgivning og hurtige tilbagemelding samt problemfrie bestillngs- og leveringsprocedurer.
Super betjening og levering
Betjening, information og levering i topklasse
Tid ingen begrænsning
hej
telefonopkald og så en tur til Ringe, ventede et godt stk tid på at blive ekspederet, MEN da det så var min tur, tja så fik jeg en 1. klasses betjening, hvor er det dejligt at komme ind i en butik at handle, hvor det er mig der er i centrum og selvom der var andre kunder, fik jeg al den tid jeg kunne ønske mig, til personlig betjening.
venter heller end gerne ½ timer inden det bliver min tur næste gang
super betjening og vel kvalificeret, de vidste hvad de talte om
tak ole grønqvist
Næste gang jeg mangler noget, bliver SIE-Hunting.com det første sted jeg søger :-)
Top service og meget venlig betjening.
Super Service
Skulle bruge en mount til mit kikkertsigte, fik super Tlf service af Jan og resultatet var perfekt mount, leveret hurtigere end hurtigt, selv om der var travlt pga. Bukkejagt.
Rigtig fint
Jeg købte et par jagtbukser, og jeg modtog dem kort efter de var bestilt.
Rigtig god pris og nogle rigtig lækre bukser.
Og (!) selvom de ikke kostede ret meget så var der fri levering! Super service.
Der handler jeg igen.
En Michelin Stjerne værd!
Hvis "Michelin Stjerne" eksisteret uden for mad branchen, så har SIE-Hunting fortjent en kæmpe stjerne!
Har bestilt meget udstyr af blandet art, her har jeg fået en suveræn service hvor der bliver rådgivet hvad kunden har brug for og ikke blot levere det kunden efterspørger.
Hurtig levering med tracking number så man kan følge med i hele processen med jævne opdateringer fra SIE så man føler man bliver serviceret!
Også har der været super god kommunikation under hele forløbet, det er som at have kunde service ved siden af sig.
Alt i alt, rigtig god oplevelse.
10/10