God energi til teori aftener og sammensætning af program så det ikke blev oplæsning af bog. Praktiske dage kompetente instruktører med godt øje for sikkerhed. Kunne godt mærke at underviser havde s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Verdens dårligeste service når du handler hos dem!! bestilte noget hos dem den 27 december og ringer flere gange da der intet sker og de lover at vende tilbage men gør de aldrig!! får så endelig ud af... Leggi di più
Opdatering d. 24 Sept: Efter gentagne samtaler afsluttet med "vi kigger på det og vender tilbage", kom jeg i kontakt med Pierre, som har sendt mig en returlabel og lovede at kreditere montagen. ____... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vores forretning handler om ganske få men vigtige nøglepunkter: 1. Dine varer til tiden Vi sender varer indtil klokken 15:00 hver dag 2. Kvalitet til prisen Vi sælger KUN ting vi selv ville bruge. Dette giver dig sikkerhed for god vejledning. 3. Kompetent kundesupport Vores produktspecialister, er trænede i jagtudstyr ud til fingerspidserne og deltager konstant i større kurser, hos SIE-hunting.com har vi derfor både instruktører indenfor riffelskydning og flugtskydning. Om SIE-hunting.com Webshoppen startede i April 2008, og butikken startede i December 2016. Vi fører de stærkeste produkter og er førende på Termisk/kikkert udstyr samt generel udstyr til jagt.
Informazioni di contatto
Agertoften 1, hal 17, 5550, Langeskov, Danimarca
- +45 70 701 712
- sales@sie-hunting.com
- www.sie-hunting.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Det fungerer bare ikke
Det fungerer bare ikke. Jeg bestilte nogle klokker til mine hunde. De sender nogle andre end dem de viser på hjemmesiden. Jeg skriver til dem at de har sendt nogle andre end dem jeg købte, og at jeg ikke ønsker de tilsendte. Efter et par dage skriver de at de bestilte desværre er udgået. Og de spørger om jeg ønsker handlen annulleret . Ja det ønsker jeg, er mit svar. Og at jeg selvfølgelig sender de forkerte klokker tilbage, såfremt de sender en pakkelabel og naturligvis refunderer mine penge. Så hører jeg ikke mere fra dem . Egentlig lidt mærkeligt at de ikke gør sagen færdig når vi nu har fat i sagen . Der er nu gået 5 dage mere uden svar fra dem . Og jeg har ellers rykket for svar igen efter 3 dage.
Hvis man ikke ønsker tilfredse kunder, så har de fat i den helt rigtige strategi …
Dårlig kundeservice og fastholder ikke aftalt pris
Jeg giver en dårlig anmeldelse, da jeg synes, at den kundeservice der er leveret er under alt kritik. Jeg var i mandags nede og se på en termisk spotter, hvor vi kommer frem til en model, jeg gerne vil have. Derefter får vi aftalt en pris, da han siger, at han vil give samme pris som på nettet. Han siger så, at han bestiller en hjem til onsdag. Jeg ringer onsdag. Den er ikke kommet. Jeg ringer selv torsdag, og den er så kommet. Jeg kører derud, og så siger han, det bliver 400 kr dyrere end vi havde handlet til i mandags. Blot fordi at der på hjemmesiden står den i øjeblikket ikke er på lager, men den var på lager i mandags, hvor vi handlede. Faktum er bare, at man handler til en pris mandag, hvor han efterfølgende giver en anden pris end hvad der var aftalt på et billigt grundlag, bare for at få flere penge ud af kunden. Tarvelig kundeservice, og dårligt ry at få sig.

Risposta di SIE-Hunting.com
Super kundeservice og kyndig vejledning
Efter gennemgang af flere sites faldt jeg over SIE-Hunting.com, hvor jeg fandt et par Treksta outdoor støvler i størrelse 41, som jeg mente var de rette for mig. Kontaktede inden købet dog SIE-Hunting angående et par uddybende spørgsmål omkring produktet. Jeg fik en fantastisk kundeservice både omkring materiale, størrelseguide, og pasform. Dejligt med både god og indlevende kundeservice. Det giver bare lyst til at komme igen. Fedt med ordentlig kundeservice i en verden, hvor snart alt er overladt til "serfservice".
Bestilte støvlen ultimo september og fik den leveret allerede dagen efter som lovet. Støvlen levede fuldt ud til det som var lovet fra sælgers side. Den har endog et patenteret sål system med uovertruffet grib, hvilket gør den helt ideel til mit arbejde i "fugtigt" miljø, hvor det er ekstra vigtigt at kunne stå godt fast.
Tak for en fed oplevelse og super produkt og jeg kan kun give SIE - hunting mine bedste anbefalinger. Vi ses helt klart igen.

Risposta di SIE-Hunting.com
Firmaet sælger produkter der ikke er tilgængeligt
Firmaet sælger et produkt på tilbud, som skulle kunne leveres på 1-3 dage.
Efter 12 dage, har jeg intet hørt eller modtaget information om min ordre.
Er nødsaget til at ringe ind til firmaet 5 gange før der bliver taget hånd om min ordre.
Firmaet er ikke selv bevidst om deres produktet er i restordre og kan tidligst sendes efter 30 dage, dvs. en total vente tid på 45 dage på et reklameret produkt med en 1-3 dagslevering…
Der blevet fundet et alternativ til det ønskede produkt, som efterfølgende er blevet modificeret så det passer til det jeg forsøgte at købe i første omgang... Alt i alt en ringe indkøbs oplevelse.

En kæmpe anbefaling
En kæmpe anbefaling
Efter utrolig god behandling og rådgivning har jeg købt min riffel hos SIE-Hunting.
Jeg havde købt en riffel, som jeg endte med at fortryde. Jeg gik rundt med en dårlig følelse i maven og valgte derfor at besøge SIE-Hunting. Her blev jeg med det samme mødt af smil og en utrolig stor velkommenhed af de to nye ejere.
Jeg blev vist rundt, fik en tår at drikke og fik lov til at kigge lidt på de forskellige rifler. Tiden gik og inden vi så os om, var vi længe gået over deres lukketid, men det betød ikke noget for dem. Vi fik en god snak, som betød at jeg tog derfra med smil på løben og godt humør. Jeg var ikke længere i tvivl om, hvor jeg skulle købe mine nye riffel. Vi holdt kontakt og nogle uger senere var jeg igen forbi butikken, fordi de havde bestilt en riffel hjem, som jeg kunne se og prøve. Det havde stor betydning for min beslutning.
Jeg har nu købt min nye riffel igennem SIE-Hunting og jeg kan til en hver tid anbefale dem som jagt- og våbenhandler. De sætter kunden før alt andet og der er altid tid til råd og vejledning.

Super service !
Tak for en virkelig god oplevelse.
Jeg bestilte fiskegrej hos dem, og så viste det sig at der manglede 2 blink, da jeg ringede til dem undskyldte de og spurgte hvad de kunne gøre for at rette op på fejlen, det er service :)
Jeg fik mine 2 blink og lidt oven i hatten ;)
Mvh.
Noah

Fremragende service
Fremragende service, fed atmosfære og et fantastisk sted at handle.
Jeg har shoppet hos dem flere gange. Dem som er i butikken, er så venlige og villige til at hjælpe, og der er masser af interessante ting til at købe!! En "must" butik oplevelse

Risposta di SIE-Hunting.com
Jeg må desværre sige at jeg er pænt…
Jeg må desværre sige at jeg er pænt skuffet.
Har kontaktet SIE via deres kundeservice mail af flere omgange, men får intet svar overhovedet .
Nu vælger jeg at bestille fra en anden leverandør i Sverige . Jeg er ellers for at vi støtter op omkring vores danske forretningsliv , men så skal de selvfølgelig også ha en kunde service . Her virker det som at der slet ingen er .

Risposta di SIE-Hunting.com
Kan service være så godt?????
Kan der ikke gives 6 eller 7 stjerner, og er god service altid langt væk….
Kæmpe tak til Langeskov SIE.
Købte en natkikkert til grisejagt i 2017. Gik ud af jagten året efter uden at jeg havde brugt min nye kikkert. I 2022 kom jeg ind i jagten igen, og så frem til at bruge min natkikkert. Stor var min frustration, da jeg fandt ud af, at der ikke rigtigt skete noget i sigtet da jeg tændte den. Opringning til SIE. Aftalen blev at jeg skulle komme forbi, når jeg alligevel skulle hente en brugt riffel i Randers. Selv bor jeg i Holbæk - på Sjælland - så jeg kørte den lange vej fra Randers. Vi prøvede alt, og de flinke mennesker på SIE mente, at den skulle opdateres. Dette kunne kun ske ved at indsende kikkerten, hvilket SIE jo ikke kunne gøre for. Mit temperament steg til nye højder. SIE personen bevarede fatningen. Kikkerten blev sendt tilbage til producenten. Efter en rum tid fik jeg meldingen, at der skulle skiftes noget i kikkerten, og dette havde man ikke. L..t. STOR blev min forbavselse da SIE tilbød mig en HELT ny kikkert. Den samme som for 5 år siden bare i en helt ny udgave. UTROLIGT og klart 6 eller 7 stjerner vær. Jeg har aldrig i mit liv fået en bedre service. Mange tak til jer alle i SIE Langeskov.
Jens B Nielsen
Skuffende oplevelse
Jeg indgik skriftlig aftale med SIE-hunting vedr. leje af termisk spotter. Beskeden var klar det kostede 350kr pr. jagt dag.
Jeg bookede den og beskrev i bestillingen af jeg alene skulle bruge den én jagt dag. Jeg blev uden videre opkrævet 1050kr. SIE’s argument var at jeg havde været for langsom om at sende den retur. (5 dage). Købeloven er i dette tilfælde overtrådt og jeg overvejer fortsat at gå rettens vej.
Super kundeservice
5 stjerner for hurtig og betænksom kundeservice. Tak, Jannie
I forbindelse med reklamation af udstyr
I forbindelse med reklamation af termiskspotter, har jeg fået en helt uovertruffen hurtig, professionel og service.
Min spotter var 14 mdr. gammel da den fejlede, og var indstillet på reparation, og dermed omkostning. Men hos Sie-Hunting fik kigget på problemet og lavet en ombytning til ny.
Hele vejen igennem super service, og mere end jeg havde forventet.
Ikke opdateret varelager!!
I forbindelse med køb af jakke oplevede jeg efter, at have bestilt og betalt på hjemmesiden, at blive kontaktet af forhandleren, der spurgte om jeg ville have en anden end den jeg havde bestilt, da de ikke havde den specifikke jakke længere...
Super oplevelse med rådgivning til valg…
Super oplevelse med rådgivning til valg af lyddæmper og super service af d’ers våbensmed der skulle monter Den .Kan varmt anbefales at handle hos sie hunting og brug af d’ers våbensmed
Har købt NexTorck TA 40 lygte-sæt og da…
Har købt NexTorck TA 40 lygte-sæt og da jeg fik den manglede kabel til opladning. Dette var dog en fejl fra grossisten ABM Nortek og de undskyldte med at det var en skrivefejl, falsk reklame vil jeg kalde det. De ville ikke sende mig det kabel som i følge deres hjemmeside er en del af pakken. SIE Hunting har derfor valgt at sende kablet, det er god stil og jeg vil helt klart anbefale at handle med SIE Hunting det fungere bare.
Super service!
Super service! God kundeservice, hurtig levering og gode priser 🤘
Meget fin vejledning og betjening
Meget fin vejledning og betjening, da vi skulle købe gummistøvler.
Super service og flinke ansatte
Super service og flinke ansatte. Havde dersvære fået monteret en sigtekikkert der havde en defekt. Birger fra SIE-Hunting tog straks sagen i egen hånd, og fik fremskaffet en ny kikkert. Der gik selvfølgelig nogle dage ekstra, men det betyder ikke så meget, da Birger løbende holdt mig opdateret i sagen. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale.👍
Michael Hindsgaul. Kerteminde
Julegave endnu ikke ankommet
Julegave endnu ikke ankommet, bestilte julegave derfra fik hurtig mail om den var i rest ordre og skulle hjem fra Sverige først. Det kunne ske efter jul. Her den 13 er den endnu ikke ankommet.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Rigtig god modtagelse når man kommer ind i butikken 👍 servicen er helt i top 👍👍👍👍👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.