Volledige nieuwe computer systeem besteld en laten assembleren maar die mannen hebben niks van kennis!!! CPU koeling niet goed aangesloten!! Fans verkeerd aangesloten!! Dus nu kan ik mijn Corsair 150i... Leggi di più
Videokaart bij SiComputers besteld omdat hier de prijs het laagst was. Ik wilde de kaart graag afhalen, maar dit was niet mogelijk. Dit vind ik wel jammer, dit zou toch te faciliteren moeten zijn. Wel... Leggi di più
Ik zocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig geheu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su SiComputers
Scritti dall'azienda
Dé shop voor jouw computer!
SiComputers is een bedrijf met hart voor haar klanten en voor de hard- en software. SiComputers is een online shop met een afhaalpunt. Bestellingen worden gedaan via onze website en we houden je van iedere stap op de hoogte.
🚀 We gaan voor succes!
🌠 We accepteren cryptobetalingen
📝 Vertrouwd door het Qshops certificaat
🍀 Top producten voor een eerlijke prijs
O.a. in ons assortiment:
Componenten Randapparatuur SoftwareInformazioni di contatto
Hoogeveenenweg 161, 2913LV, Nieuwerkerk aan den IJssel, Paesi Bassi
- info@sicomputers.nl
- www.sicomputers.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Telefonish niet bereikbaar
Geen idee hoe de levering gaat zijn, daar ben ik nog niet aan toe gekomen.
Ik heb net 25 minuten in de telefoonrij gestaan en was de hele tijd zogenaamd de eerst wachtende.
Ben het deuntje zat en heb met onverrichter zaken opgehangen.
Update: via mail wel supersnel
Misleidende prijsinformatie en zeer trage terugbetaling
Op de website werd een Samsung smartwatch aangeboden voor een zeer voordelige prijs. Twee dagen na betaling en bestelling werd het order eenzijdig door SiComputers geannuleerd. Na telefonisch uitleg te vragen, hebben ze volgende reden gegeven: foutje op de website. Ze konden het artikel niet aanbieden voor deze prijs.
Nadien vertelde ze me dat ze het geld binnen 2-3 dagen gingen terugstorten. Dit was niet het geval, dit heeft twee weken in beslag genomen.
Ik had beter de andere reviews gelezen die gelijkaardig zijn aan mijn verhaal voor ik bestelde. Een misleidende prijs en een trage terugbetaling.
Oplichters die niet normaal retourneren
Retourneren is een regelrechte ramp. Moederbord aangeschaft waarover een paar dagen later naar buiten komt dat hij teveel voltage geeft aan de CPU na dit gecheckt te hebben ook bij mijn moederbord het geval bij retournering komt aan het licht dat de socket pinnen licht verbogen zijn en ik daardoor geen recht heb op retour. de verbuigingen zijn zo klein dat het amper zichtbaar is met het blote oog. Buiten dit is het product gekocht met verborgen gebrek waardoor dit niet eens meer uitmaakt. Koopovereenkomst hoort dan gewoon ontbonden te worden. Na kort contact wordt er niet meer gereageerd. LET GOED OP KOOP HIER NIKS.
3 werk dagen
Heeft een paar dagen geduurd voordat het aan kwam wel goed verpakt
Zeer positieve ervaring met dit…
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. De prijzen zijn als eerst heel scherp maar wat ik persoonlijk belangrijker vind is de service.
Laatst een vrij duur artikel besteld wat SIcomputers speciaal heeft besteld bij de leverancier. Helaas moest ik met spoed naar het buitenland voor een lange periode dus heb de bestelling moeten annuleren.
Kreeg meteen een hart verwarmelijke email terug en alles werd meteen in gang gezet.
5 van de 5 sterren voor mij
Snelle levering met opties voor bezorger
De ironwolf gekocht voor mijn NAS. De productomschrijving op de website was voor mij volledig en accuraat. De betaling verliep soepel.
Ze hadden het product op voorraad met een verwachtte levertijd van 2-4 dagen. Maar ik had hem vrijdag besteld en had de hardeschijf de volgende dag al binnen. Lekker vlot! Ook super fijn om de keuze te hebben als klant voor de bezorger. De levertijden van DHL komen mij nooit goed uit, maar ik kon ook voor postnl kiezen en zag zelfs nog meer opties qua dag/avond levering etc.
Ruime keus geheugen tegen scherpe…
Ruime keus geheugen tegen scherpe prijs. Bestelling en levering ging helemaal goed, zeer tevreden.
OEM RAM Chips
Nieuwe laptop gekocht, en toch maar RAM uitgebreid. Via "wmic memorychip list full" erachter gekomen welke nou precies uit de fabriek meegekomen is, opgezocht en kwam bij SiComputers uit, waar deze voor een kwart van de prijs te kopen was, in verhouding tot die via de laptopleverancier. Binnen drie dagen had ik het thuis, geinstalleerd en werkt perfect. OEM spullen krijgen die grotendeels buiten de 'normale' consumentenmarkt blijven (of gehouden worden) is ideaal. Dan hoef ik ook niet de reeds geplaatste chip te vervangen, maar voeg ik gewoon een zelfde toe. Dank hiervoor!
Correcte en snelle levering
Twee maal recent een aantal SSD's en USB behuizing besteld. De levertermijn was zoals aangegeven 2 à 3 dagen. En deze werd perfect gerespecteerd.
Assez bien, mais...
Excellent emballage, que ce soit au niveau de la qualité du carton ou du rembourrage : ça met en confiance pour les commandes de pièces fragiles.
On est loin des colis d'Amazon qui arrivent défoncés avec la commande qui se balade dans le carton.
Par contre, presque 9 jours ouvrés pour la livraison, alors qu'ils annonçaient 2 à 5 jours, et les produits ne sont donc pas probablement de stock.
Bestelling PC monitor
Goede site/goede prijzen, snelle bestelling/levering, Goede hulp bij afhandelen/aanvragen van een reparatie bij een monitorfabrikant/reparatieservice.
Prima levering
Prima ervaring
Bestelling probleemloos, levering snel, verpakking prima.
Bonuspunt: vervoer door PostNL kon gemakkelijk vermeden worden.
gaat eigenlijk altijd goed, after sales services is ook heel goed, zowel zelf als naar leveranciers
Ik heb al vaak hardware bij deze club besteld. De bestelling, levering en after sales gaat eigenlijk altijd heel goed en snel. De prijs is vaak ook scherp. Ze zijn goed bereikbaar per mail en telefoon bij vragen.
Gewoon goed
Op zondag via bol.com een koptelefoon besteld, maandag verstuurd, dinsdag binnen. Gewoon zoals het hoort.
Heb wel 'ns eerder iets bij SiComputers besteld en dat ging ook altijd netjes en snel. Staan vaak ook bovenaan bij tweakers qua laagste prijs.
Oplichterige praktijken meegemaakt bij…
Oplichterige praktijken meegemaakt bij dit bedrijf!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, houd je goed op de hoogte van de bestelling en heeft een nette prijs. Ook de klantenservice reageerde snel toen ik er achter kwam dat ik een foutje had gemaakt met mijn bestelling. Al met al zeer tevreden
Erg goed geholpen om de juiste…
Erg goed geholpen om de juiste artikelen te vinden, behulpzaam en verstand van zaken.
Onderdelen pc
Ik had onderdelen voor mijn pc besteld, er waren wat problemen met de leveringen en ik had een mail gestuurd. Heel snel al antwoord gekregen en goed geleverd gekregen!
Perfecte monitor dell s 2722dgm
Perfecte monitor dell s 2722dgm, alleen jammer dat op de site wordt aangegeven dat het speakers bezit, wat niet zo is! Aankoop via bol.com
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.