Styr unna. Har tidligere vært fornøyd kunde, men denne gangen skar det seg. Jeg var midt i en flytteprosess og bestilte varer til gammel adresse( med samme etternavn som mitt), fikk da bare beskjed om... Leggi di più

Når det betales med kort og jeg som kunde gjør mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt å stemme med at nettbutikken skulle være SÅ dårlig,... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blækpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Forsinket forsendelse pga fejl sending i første omgang

2, gang jeg køber hos dem. 1, gang ingen problemer. 2, gang sende de med Bring til pakkeshop i Hovedstads området men jeg bor i Esbjerg i den modsatte ende af landet. Først lover de at få pakken omdirigeret. Dette er ikke sket og nu svarer de ikke på mine mails. Desværre
Til info, så har jeg nu modtaget mine varer efter en del korrespondance med firmaet.

27 marzo 2026

Hej Lis,

Vi har tidligere kontaktet dig med information om, at vi afventer et svar fra transportøren Bring vedrørende din levering. Desværre ser det ud til, at pakken blev forkert sorteret og derefter returneret uden at levering var mulig, hvilket vi beklager meget.

Vi forstår, at dette er frustrerende, og vi arbejder aktivt på sagen. På nuværende tidspunkt har vi endnu ikke modtaget nogen feedback fra Bring, hvilket desværre betyder, at vi ikke har kunnet give dig en mere detaljeret besked tidligere.

Vi vil nu kontakte dem igen for at fremskynde håndteringen og vender tilbage til dig, så snart vi har mere information og information om de næste skridt.

Tak for din forståelse.

/ Shopping4net

Jeg var virkelig skeptisk ved at handle…

Jeg var virkelig skeptisk ved at handle på denne side, efter at have læst anmeldelserne. Men jeg må sige, at jeg har været svært tilfreds og sagtens kunne finde på at handle hos dem igen. Hurtig levering, og varerne levede op til forventningen. 5 stjerner herfra!

9 febbraio 2026

Jeg har dessverre hatt en svært dårlig…

Jeg har dessverre hatt en svært dårlig opplevelse med denne nettbutikken.
For det første var varene dårlig pakket, og leveringen kom betydelig senere enn forventet. I tillegg manglet det én vare i pakken. Jeg tok kontakt umiddelbart og sendte både bilde og forklaring, men opplevde at kundeservice ikke stolte på meg. Det ble mye unødvendig frem og tilbake i kommunikasjonen før jeg til slutt fikk refundert beløpet for den manglende varen.
Videre kjøpte jeg en annen vare som viste seg å ikke være på lager. Denne ble sendt over to måneder senere, uten at jeg ble kontaktet eller spurt om jeg fortsatt ønsket varen. Likevel forventet de full betaling, uten noen form for kompensasjon for lang leveringstid, dårlig oppfølging eller manglende informasjon.
Alt i alt har jeg opplevd sen levering, dårlig kundeservice og svært svak kommunikasjon. Dette er ikke en nettbutikk jeg kan anbefale, og jeg kommer ikke til å handle her igjen.

Senere svar:
For det første var det ikke en sminke børste, men en øyenbrynskniv. Og dere fortsetter i denne meldingen å legge ansvar på meg om at dere har glemt å pakke den, noe flere har skrevet på Trustpilot. Dårlig dårlig kundeservice

Ps. Det at dere bruker personopplysninger om meg i svaret, ved å skrive navnet mitt viser hvor lite dere bryr dere om vanlig skikk og bruk i tillegg til personvern.

1 dicembre 2025

Like people say in the comments

Like people say in the comments. In their payment method this company does not redraw the money they say. Then start sending payment reminders. this is illegal business. Not sure im going to pay maybe rather go in court so we can find out what happen, cause they cant even tell me what i bought and did NOT pay for ehh, its more a claim ..

31 gennaio 2025

Hello

When you choose to pay with an invoice, we can not draw money in any way, you need to make a payment through your bank.

Your order is from May of 2022 and it is still not paid, in January of 2026. We sent the matter to a pay debt collector after several emails to you in September of 2022. They have sent you invoices as well and offered payment plans but you have not been in touch with them either.

Not once have you contacted us since you made an order. Your order was for a Iris Hantverk Toiletbørste which we would have happily told you if you had reached out to us.

If you need more information, please email us: Info@shopping4net.com

Svindel

Svindel! Lureri!

8 dicembre 2025

Hej

Återkom gärna med lite mer information, vi har inget konto med ditt namn.

/ Shopping4net

Defekt produkt, men ingen hjælp

Jeg modtog et produkt, der var defekt, fordi pakken var helt ødelagt ved ankomst, så ødelagt, at man kunne se ind i den. Jeg har oprettet en reklamation, men efter to dage uden svar på hverken telefon eller mail, er der stadig ingen kontakt. Når man ringer, får man beskeden om, at de er tilbage efter frokost, uanset tidspunkt på dagen. HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA. De er pengegriske og tager ikke ansvar.

7 gennaio 2026

Hej,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta, och vi beklagar verkligen den upplevelse du har haft.

Vi vill börja med att be om ursäkt för längre svarstider under den aktuella perioden. På grund av sjukdom på kontoret har vår tillgänglighet varit begränsad, vilket tyvärr har påverkat vår återkoppling. Detta är självklart inte den service vi eftersträvar.

Vi vill dock förtydliga att vi har mottagit ditt ärende och nu varit i kontakt med dig. Leveransen kommer att reklameras till Bring, då paketet inte har hanterats enligt gällande villkor. Ett paket ska självklart levereras i ett sådant skick att innehållet är helt skyddat, och det beklagar vi att så inte varit fallet i detta fall.

Vi tar alltid ansvar för våra kunder och deras ärenden och arbetar för att hitta en lösning så snabbt som möjligt när något går fel. Vi beklagar att detta inte upplevdes tydligt från början och tackar för ditt tålamod.

Vänliga hälsningar, Johanna på Shopping4net

Ugennemsigtig og dyr returpolitik

Det fremgår tilsyneladende ikke nogle steder på hjemmesiden, hvad deres returpolitik er - og med god grund. For det er dyrt og besværligt at returnere varer!

30 dicembre 2025

Hej

Vi beklagar att du upplever situationen så. Vi skriver följande på köpvillkoren på hemsidan och kundtjänsten finns alltid tillgänglig för att hjälpa till.

Fortrydelsesret ved distanceaftale
Du som privatperson (forbruger) har ret til at fortryde et køb, hvis dette sker inden for 45 dage fra den dag, du har modtaget varen eller en væsentlig del af den. Når du påberåber dig fortrydelsesretten, er vi taknemmelige, hvis du letter returneringsproceduren ved at udfylde returformularen, som findes på bagsiden af fakturaen. Tilbagebetaling sker normalt inden for en uge efter, at vi har modtaget varen retur og modtaget korrekte kundeoplysninger. Kontakt altid kundeservice i tilfælde af en planlagt returnering.

For at påberåbe sig fortrydelsesretten skal forbrugeren opbevare varerne i væsentlig uændret stand, (kontaktlinser, helsekost, kosttilskud, kosmetik mm skal være uåbnet, da de er klassificeret som medicinsk udstyr og som fødevarer). Ved returnering skal varen/produktet være godt emballeret (gerne i samme emballage, som det er sendt fra Shopping4net). Transportskader, der opstår på grund af mangelfuld emballage, vil blive opkrævet hos dig som kunde. Varer, der returneres mod efterkrav, indløses ikke. Shopping4net påtager sig intet ansvar for transporten af den returnerede forsendelse. Forsendelsesomkostninger for returneringen (59 DKK) betales af kunden. Kontakt kundeservice for en returfragtseddel.

Kostnaden är alltså 59DKK och vi kan antingen mejla eller posta en retursedel till dig.

/ Shopping4net

De nægter at overholde loven - vælg en ordentlig butik at handle i i stedet

Jeg bestilte Better For You proteinpulver til 259 kr. Med “kakaosmag” men uden egentlig kakao - hurra, det var lige hvad jeg skulle bruge. Jeg havde forinden købt samme produkt i “vaniljesmag”-varianten, og det var meget sødt men ellers med en god aroma, selvom der selvfølgelig ikke var vanilje i. De har også en bær-variant, og der er - surprise - ikke bær i. Aroma er fint nok.

Da jeg modtog det, viste det sig, at de bare havde glemt at skrive kakao på. Så det var der alligevel i, og så kunne jeg ikke bruge det. Jeg skrev dette til dem, og de sagde, at jeg selv skulle kunne regne ud, at der ville være kakao i. Det er så ikke sådan, det fungerer.
Ifølge markedsføringsloven skal butikker faktisk oplyse om de rigtige ingredienser i en vare. Jeg melder dem ikke for noget; jeg vil bare gerne returnere produktet. Det kan jeg godt, men jeg får at vide, at jeg skal betale for det. Jeg prøver at forklare dem, at loven siger, at de selv skal tage ansvar for deres fejl, men deres svar bliver ved at sejle rundt i afledningsmanøvrer. Er det AI..?

Det ved jeg ikke, jeg kan i hvert fald ikke komme igennem til dem, og jeg står stadig med et produkt, jeg ikke kan bruge.

Jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste, der har oplevet dette firma som helt lyssky.

Tilføjet som svar:
Dette havde været et bedre svar at give mig fra starten (jeg har måttet høre på de mest utrolige ting). Men det er stadig ikke godt nok. Der står ikke noget i loven om, at der er undtagelser “fordi produktet var nyt”.
I må vente med at markedsføre og sælge jeres produkt, til I har styr på det!

Det er ikke, uanset situationen og jeres bortforklaringer, kundens ansvar at gætte på, hvornår de skal henvende sig til jer og spørge, om I mon har fået skrevet alle ingredienserne på.
Der stod skam ingredienser! Bare ikke dem alle.
Det er stadig jeres ansvar, at jeg kan returnere det produkt uden yderligere omkostninger. Og at refundere det uden vrøvl.

7 luglio 2025

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi vill gärna förtydliga situationen kring ditt köp i juli.

Vi säljer samma produkt i tre olika smaker: vanilj, bär och choklad. Vid tidpunkten för ditt köp var produkten relativt ny i vårt sortiment, och tyvärr hade ingrediensförteckningen ännu inte hunnit publiceras korrekt på produktsidorna – detta gällde samtliga tre smaker. Efter att du kontaktade oss har all information uppdaterats och är idag komplett och korrekt.

Vi vill samtidigt vara tydliga med att när man beställer en produkt med chokladsmak är risken stor att den innehåller kakao. Om man av någon anledning inte kan eller vill konsumera vissa ingredienser rekommenderar vi starkt att man avvaktar med köp tills fullständig information finns tillgänglig, eller kontaktar oss innan beställning. Vi hjälper alltid gärna till att besvara frågor om innehåll och ingredienser.

Vi beklagar att detta ledde till frustration för dig, men vi kan inte dela uppfattningen att vi agerat lagstridigt eller oseriöst. Informationen saknades tillfälligt på grund av att produkten var ny, inte på grund av avsiktlig vilseledning. Returhanteringen följer våra ordinarie villkor, vilka gäller för alla kunder.

Vi tar feedback på allvar och har sett till att detta inte ska upprepas framöver.

Med vänliga hälsningar, Shopping4net

Dyr oppleve

Jeg har visst glemt å betale regningen for varene jeg har kjøpt. Betalte varene og forsinkelsesgebyr i september, visstnok 1 dag for sent. Siden det har jeg nå betalt over 400kroner i forsinkelsesgebyr. Får stadig nye krav i postkassen, 5-6 dager etter frist(!) . Noen betalingspåminnelse kommer per mail, fant bare 1 i fakturahistorikk på websiden under Min side. Tok kontakt med kundeservice, helt vannvittig og total ansvarsfraskrivelse fra dem og de mener at jeg har gjort feil ved å ikke passe på fristen. Verste kundebehandling jeg har noen gang fått. Selve varene og leveringen var jeg helt fornøyd med.

24 novembre 2025

Hei Anita,

Takk for at du tok kontakt. Vi beklager at du opplever situasjonen og kontakter oss på denne måten.

Vi har gjennomgått hendelsesforløpet i din sak for å forstå hvorfor det gjensto en gjeld, og kan bekrefte at betalingen for den opprinnelige fakturaen kom omtrent to måneder etter forfallsdato. Deretter ble forfallsdatoen også oversett på en av purringene som ble sendt ut. Dette førte til at det ble generert ytterligere purringer.

Nå er alt betalt og avsluttet, noe som er bra.

Vi forstår at det er frustrerende å motta betalingspåminnelser. Samtidig medfører hver utsendelse en kostnad for oss, og derfor er det viktig at betalingen skjer så snart en purring mottas for å unngå nye gebyrer.

Alle fakturaer, kontoutskrifter og purringer sendes også via e-post. Purringene vises imidlertid ikke i fakturahistorikken på Mine sider, noe som kan forklare hvorfor du ikke fant dem der. Bare én av purringene – den andre purringen for kundekontofakturaen – ble sendt per post. Vi beklager forsinkelsen i leveringen fra Posten.

Vi setter pris på at du var fornøyd med produktene og leveransen, og vi tar din tilbakemelding angående kundeservice til etterretning. Vår intensjon er alltid å hjelpe og gi tydelig informasjon, og vi beklager hvis du ikke opplevde det i dette tilfellet.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger ytterligere støtte.

MVH Johanna på Shopping4net

Forkert vare modtaget

Jeg har bestilt og betalt for en mumi julekalender.
I stedet modtog jeg et puslespil med et girokort.

14 novembre 2025

Hej

Vi beklager meget, at du har modtaget den forkerte vare, og vi kan besvare din e-mail om det. En returseddel er blevet sendt via e-mail, og en ny levering vil blive sendt hurtigst muligt.
Girokortet har et beløb på nul, og kvitteringen indeholder oplysninger om, at du har betalt med kort. Derfor er intet beløb eller forfaldsdato synlig på girokortet.

Hav en god dag!

/ Shopping4net

Ba om reklamasjon på et produkt som…

Ba om reklamasjon på et produkt som skal ha 30 års garanti fra leverandør. Vi mener selv vi har brukt produktet i henhold til hvordan man rimelig bør kunne bruke det. Det gjelder en stekepanne som skal ha høy kvalitet, og koster rundt 2000 kr. Den har ikke blitt overopphetet, vi har heller ikke hatt kaldt vann i en varm panne. Man må kunne forvente at en stekepanne tåler en viss varme, tenker jeg. Pannen har likevel blitt ujevn i bunnen. Kundesenter spør meg ikke noen spørsmål rundt bruk, men sender bare en lang beskrivelse om alt vi har gjort galt (uten å spørre oss om bruken) og avviser reklamasjon på bakgrunn av at produktet er brukt på feil måte. Jeg orker ikke å krangle med de, men vi gjerne advare andre om å kjøpe noe herfra.

14 novembre 2025

Hei,

Vi beklager at du er misfornøyd med vårt tidligere svar. For at garantien skal gjelde, må produktet være brukt i henhold til anbefalingene. De skadene du beskrev i e-posten viser tydelige tegn på feil bruk; slike skader oppstår ikke ved normal og korrekt håndtering. Varen ble kjøpt i 2023.

Ujevn eller buet bunn på en stekepanne skyldes vanligvis termisk sjokk (brå temperaturendringer, for eksempel å skylle en varm panne i kaldt vann) eller overoppheting (særlig når pannen varmes opp uten innhold). Slike temperaturendringer fører til at metallet utvider og trekker seg sammen raskt, noe som skaper spenninger som deformerer bunnen.

Som forhandler er vi forpliktet til å følge produsentens retningslinjer og garantivilkår, og vi kan derfor ikke godkjenne garantien i dette tilfellet.

Vennlig hilsen
Shopping4net

Spild af penge

Købte VagiVital til 3 mdr. produktet virker ikke, penge spildt.

27 maggio 2025

Hei Sannah,

Vi beklager at du ikke er fornøyd med produktet, men vi er kun en forhandler av produktet og kan aldri garantere hvordan dette produktet vil fungere for dine spesifikke behov.

VagiVital er en hormonfri aktiv gel som lindrer og kurerer symptomer i intimområdet, som tørrhet, irritasjon eller kløe i intimområdet, ubehag under samleie eller smerter ved vannlating.

Hvis denne typen mild gel ikke hjelper, anbefaler vi at du kontakter lege.

Veldig trist å motta denne anmeldelsen for noe vi ikke kan påvirke.

/ Shopping4net

Produkt mangel ved levering og dårlig kundeservice

For å gjøre en lang historie kort, jeg kjøpte flere varer på nettbutikken deres, men da jeg mottok pakken, manglet ett produkt. Når jeg klaget, svarte kundeservice raskt, men de nektet å refundere meg eller sende meg det manglende produktet. Jeg kommer ikke til å kjøpe fra dem igjen.

29 settembre 2025

Hej

Kunden mottok pakken 29. august og kontaktet oss først 8. oktober.
Vi har forklart både kjøpsbetingelsene og det faktum at det er ekstremt vanskelig å ordne opp i noe 5 uker senere, spesielt når alt er merket som levert av oss. Vekten på den sendte pakken er også korrekt hos oss og hos transportselskapet.

Skulle noe være galt med leveransen, er det svært viktig å kontakte avsender umiddelbart når du mottar og sjekke innholdet.

Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe bedre denne gangen.

/ Johanna hos Shopping4net

Produktene jeg mottok er ikke ekte.

Hei! Svarer på meldingen din. Selg originale/ ekte produkter til kundene deres og få gode anmeldelser. Før jeg legger ut kommentaren min, har jeg allerede faktasjekket.

Produktene jeg mottok fra dere denne gangen er ikke ekte og lukter ikke som beskrevet.

Jeg har fortsatt gamle flasker av disse produktene og samtidig gikk jeg på nettet for å faktasjekke logoene. Jeg har kryssjekket faktafunnene mine før jeg la ut dette.

Jeg er glad at dere sa at dette ikke er mitt første kjøp hos dere. Jeg har kryssjekket flaskene, varemerkene, logoen og alt. Produktet jeg mottok er ikke originalt/ekte.

29 settembre 2025

Hei

Nå har du skrevet en ny anmeldelse i stedet for å svare på den forrige. Det føles ikke helt rettferdig.

Som sagt, ta kontakt med oss ​​hvis du har slike tanker. Vi kan garantere 100 % at alt vi selger er ekte og førstehånds sortert. Alt kan spores, og vi hjelper deg gjerne med det.

Logoer eller emballasje oppdateres av produsentene, det er ingenting vi kan påvirke. Innholdet skal være det samme som før, med mindre noe annet står skrevet på nettsiden.