Styr unna. Har tidligere vært fornøyd kunde, men denne gangen skar det seg. Jeg var midt i en flytteprosess og bestilte varer til gammel adresse( med samme etternavn som mitt), fikk da bare beskjed om... Leggi di più
Når det betales med kort og jeg som kunde gjør mine ting riktigt fungerer dette helt flott! (har lest all kritikk men fikk ikke dette til helt å stemme med at nettbutikken skulle være SÅ dårlig,... Leggi di più
Hos Shopping4net Danmark kan du handle kontaktlinser, linser, blækpatroner, toner, parfume, sminke, kosttilskud og helsekost direkte på nettet til billige priser.
Svezia
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Har købt derfra to gange upåklageligt. Gode priser og meget hurtig levering.
2, gang jeg køber hos dem. 1, gang ingen problemer. 2, gang sende de med Bring til pakkeshop i Hovedstads området men jeg bor i Esbjerg i den modsatte ende af landet. Først lover de at få pakken omdirigeret. Dette er ikke sket og nu svarer de ikke på mine mails. Desværre
Til info, så har jeg nu modtaget mine varer efter en del korrespondance med firmaet.

Risposta di Shopping4net
Jeg havde en god oplevelse, mine varer kom til aftalt tid og fik hurtigt svar på min forespørgsel, handler der gerne igen 🤗
Jeg var virkelig skeptisk ved at handle på denne side, efter at have læst anmeldelserne. Men jeg må sige, at jeg har været svært tilfreds og sagtens kunne finde på at handle hos dem igen. Hurtig levering, og varerne levede op til forventningen. 5 stjerner herfra!
Jeg har dessverre hatt en svært dårlig opplevelse med denne nettbutikken.
For det første var varene dårlig pakket, og leveringen kom betydelig senere enn forventet. I tillegg manglet det én vare i pakken. Jeg tok kontakt umiddelbart og sendte både bilde og forklaring, men opplevde at kundeservice ikke stolte på meg. Det ble mye unødvendig frem og tilbake i kommunikasjonen før jeg til slutt fikk refundert beløpet for den manglende varen.
Videre kjøpte jeg en annen vare som viste seg å ikke være på lager. Denne ble sendt over to måneder senere, uten at jeg ble kontaktet eller spurt om jeg fortsatt ønsket varen. Likevel forventet de full betaling, uten noen form for kompensasjon for lang leveringstid, dårlig oppfølging eller manglende informasjon.
Alt i alt har jeg opplevd sen levering, dårlig kundeservice og svært svak kommunikasjon. Dette er ikke en nettbutikk jeg kan anbefale, og jeg kommer ikke til å handle her igjen.
Senere svar:
For det første var det ikke en sminke børste, men en øyenbrynskniv. Og dere fortsetter i denne meldingen å legge ansvar på meg om at dere har glemt å pakke den, noe flere har skrevet på Trustpilot. Dårlig dårlig kundeservice
Ps. Det at dere bruker personopplysninger om meg i svaret, ved å skrive navnet mitt viser hvor lite dere bryr dere om vanlig skikk og bruk i tillegg til personvern.
Like people say in the comments. In their payment method this company does not redraw the money they say. Then start sending payment reminders. this is illegal business. Not sure im going to pay maybe rather go in court so we can find out what happen, cause they cant even tell me what i bought and did NOT pay for ehh, its more a claim ..

Risposta di Shopping4net
Tack för hjälpen med min order. Jag uppskattar alla tips jag fick med mina skönhets produkter
Købte en creme i et kendt mærke. Det var til den laveste pris fundet på nettet.
Desuden var produktet udsolgt mange andre steder.
Ordre afgivet 14/1. Jeg kunne hente varen i pakkeshop 16/1 !
Jeg modtog et produkt, der var defekt, fordi pakken var helt ødelagt ved ankomst, så ødelagt, at man kunne se ind i den. Jeg har oprettet en reklamation, men efter to dage uden svar på hverken telefon eller mail, er der stadig ingen kontakt. Når man ringer, får man beskeden om, at de er tilbage efter frokost, uanset tidspunkt på dagen. HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA. De er pengegriske og tager ikke ansvar.

Risposta di Shopping4net
Det fremgår tilsyneladende ikke nogle steder på hjemmesiden, hvad deres returpolitik er - og med god grund. For det er dyrt og besværligt at returnere varer!

Risposta di Shopping4net
Varene kom raskt. Bestilte fredag og varene kom tysdag. Varene var akkurat som opplyst i annonse. Kjem til å handle igjen med shopping4net :)
Jeg bestilte Better For You proteinpulver til 259 kr. Med “kakaosmag” men uden egentlig kakao - hurra, det var lige hvad jeg skulle bruge. Jeg havde forinden købt samme produkt i “vaniljesmag”-varianten, og det var meget sødt men ellers med en god aroma, selvom der selvfølgelig ikke var vanilje i. De har også en bær-variant, og der er - surprise - ikke bær i. Aroma er fint nok.
Da jeg modtog det, viste det sig, at de bare havde glemt at skrive kakao på. Så det var der alligevel i, og så kunne jeg ikke bruge det. Jeg skrev dette til dem, og de sagde, at jeg selv skulle kunne regne ud, at der ville være kakao i. Det er så ikke sådan, det fungerer.
Ifølge markedsføringsloven skal butikker faktisk oplyse om de rigtige ingredienser i en vare. Jeg melder dem ikke for noget; jeg vil bare gerne returnere produktet. Det kan jeg godt, men jeg får at vide, at jeg skal betale for det. Jeg prøver at forklare dem, at loven siger, at de selv skal tage ansvar for deres fejl, men deres svar bliver ved at sejle rundt i afledningsmanøvrer. Er det AI..?
Det ved jeg ikke, jeg kan i hvert fald ikke komme igennem til dem, og jeg står stadig med et produkt, jeg ikke kan bruge.
Jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste, der har oplevet dette firma som helt lyssky.
—
Tilføjet som svar:
Dette havde været et bedre svar at give mig fra starten (jeg har måttet høre på de mest utrolige ting). Men det er stadig ikke godt nok. Der står ikke noget i loven om, at der er undtagelser “fordi produktet var nyt”.
I må vente med at markedsføre og sælge jeres produkt, til I har styr på det!
Det er ikke, uanset situationen og jeres bortforklaringer, kundens ansvar at gætte på, hvornår de skal henvende sig til jer og spørge, om I mon har fået skrevet alle ingredienserne på.
Der stod skam ingredienser! Bare ikke dem alle.
Det er stadig jeres ansvar, at jeg kan returnere det produkt uden yderligere omkostninger. Og at refundere det uden vrøvl.

Risposta di Shopping4net
Jeg har visst glemt å betale regningen for varene jeg har kjøpt. Betalte varene og forsinkelsesgebyr i september, visstnok 1 dag for sent. Siden det har jeg nå betalt over 400kroner i forsinkelsesgebyr. Får stadig nye krav i postkassen, 5-6 dager etter frist(!) . Noen betalingspåminnelse kommer per mail, fant bare 1 i fakturahistorikk på websiden under Min side. Tok kontakt med kundeservice, helt vannvittig og total ansvarsfraskrivelse fra dem og de mener at jeg har gjort feil ved å ikke passe på fristen. Verste kundebehandling jeg har noen gang fått. Selve varene og leveringen var jeg helt fornøyd med.

Risposta di Shopping4net
Jeg har bestilt og betalt for en mumi julekalender.
I stedet modtog jeg et puslespil med et girokort.

Risposta di Shopping4net
Ba om reklamasjon på et produkt som skal ha 30 års garanti fra leverandør. Vi mener selv vi har brukt produktet i henhold til hvordan man rimelig bør kunne bruke det. Det gjelder en stekepanne som skal ha høy kvalitet, og koster rundt 2000 kr. Den har ikke blitt overopphetet, vi har heller ikke hatt kaldt vann i en varm panne. Man må kunne forvente at en stekepanne tåler en viss varme, tenker jeg. Pannen har likevel blitt ujevn i bunnen. Kundesenter spør meg ikke noen spørsmål rundt bruk, men sender bare en lang beskrivelse om alt vi har gjort galt (uten å spørre oss om bruken) og avviser reklamasjon på bakgrunn av at produktet er brukt på feil måte. Jeg orker ikke å krangle med de, men vi gjerne advare andre om å kjøpe noe herfra.

Risposta di Shopping4net
4 dage efter bestilling af ordre, kunne jeg afhente. Så ingen klage herfra. Hurtig levering og samtidig ca. halv pris på varen i forhold til andre hjemmesider.
Købte VagiVital til 3 mdr. produktet virker ikke, penge spildt.

Risposta di Shopping4net
For å gjøre en lang historie kort, jeg kjøpte flere varer på nettbutikken deres, men da jeg mottok pakken, manglet ett produkt. Når jeg klaget, svarte kundeservice raskt, men de nektet å refundere meg eller sende meg det manglende produktet. Jeg kommer ikke til å kjøpe fra dem igjen.

Risposta di Shopping4net
Hei! Svarer på meldingen din. Selg originale/ ekte produkter til kundene deres og få gode anmeldelser. Før jeg legger ut kommentaren min, har jeg allerede faktasjekket.
Produktene jeg mottok fra dere denne gangen er ikke ekte og lukter ikke som beskrevet.
Jeg har fortsatt gamle flasker av disse produktene og samtidig gikk jeg på nettet for å faktasjekke logoene. Jeg har kryssjekket faktafunnene mine før jeg la ut dette.
Jeg er glad at dere sa at dette ikke er mitt første kjøp hos dere. Jeg har kryssjekket flaskene, varemerkene, logoen og alt. Produktet jeg mottok er ikke originalt/ekte.