Nettstedet hadde noen varer jeg ønsket, men ble skeptisk etter å lese gjennom noen omtaler her på trustpilot. Legger igjen erfaring for å betrygge de som kanskje kjenner på usikkerheten jeg følte på f... Leggi di più
De sender ikke ut varene på den dato de selv sier de skal. Du kan ikke stole på bekreftelsen du får, for her sendte de ikke alle varene jeg bestilte, men på bekreftelsen så står det at alt skal sendes... Leggi di più
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Registrering og forsendelse/levering gikk raskere enn forventet.
Dette var en god kjøps opplevelse. Bestilte varen på tirsdag kveld og fikk pakken på døra fredag morgen samme uke. Pris på vare var 250kr billigere enn kjøp på apotek i Norge.
Har handlet flere gange hos firmaet, men efter KORREKT bestilling af vare kom en forkert udgave af varen. Meget mailkorrespondance om en vare til en værdi af ca kr. 150 for mig og meget mindre for dem, var der ingen tilbud pr kulance "vi sender da lige den rigtige varer u/b, nej nej - en mur af tavshed. Handler der IKKE igen og vil stærkt fraråde andre til at handle der.

Risposta di Shopping4net
Worst experience with it. Ordered first time with them but no any update of my order. Even their contact number is closed on Tuesday.

Risposta di Shopping4net
Kjapp utshipping. Trygg nettside bra produkter.
Bestilte en Tabac Shaving Stick 100 gram og så sender man en refill. Elendig kundebehandling. Svarer at de er tom for stick men at innholdet er det samme. Hadde jeg ønsket meg refill så hadde jeg bestilt det. Her skal kunden altså ikke har noe å si og bare betale. Når man ber om refusjon av beløpet så ønsker de en god dag videre... unngå denne leverandøren. Svar etter TBM fra firma: både bildet og teksten viser/nevner en stick og ikke refill. Det ble ikke opplyst om returrettigheter før jeg etterlyste dert og etter at jeg hadde fått nei på at det var levert feil vare. Ja takket ja til returtickkt men har ennå til gode å få den. Merkelig at man omdefinerer sannheten.

Risposta di Shopping4net
Jeg har brukt denne butikken i 10-15 år. Null problemer. Anbefales!
ordered a product. received wrong one.
WANTED to report it and get the correct product.
tried to call over 2 days at: 800 17 091 - automated answer says: our line is not operating today :D LOL
tried to call: +46317120102 (found on invoice) - number out of reach - Kidding me?
wrote email to info(at)shopping4net.com - no response.
NEVER AGAIN with that company.
=========================

Risposta di Shopping4net
Use shopping4net.com, since it make Alg-Börjes available in Norway.
Quick international shipping.
Ordered monday night, shipped tuesday morning, arrived thursday.
I ordered a washing machine was meant to be delivered on the 15th October and still not turned up, it was ordered in September, have sent emails to which I’ve had no reply’s!!!!!

Risposta di Shopping4net
Leverer ikke varen og skylder på transportøren.
Ved valg av forsendelsesform ved bestillingen står det ut for valgt forsendelsesform: Mottaker vil få en SMS/e-post når sendingen er levert .
Det har ikke skjedd og pakken har ikke blitt levert.
Tross vedholdende reklamasjon så svarer dem bare med vanlig svada og utomsnakk.
Tilleggsopplysninger etter leverandørens svar 25.9.2025: Leverandøren har ikke oppfylt sine egne betingelser. Det står svart på hvitt ved bestilling at: Mottaker mottar SMS/epost når forsendelsen har blitt levert.
Det har ikke skjedd - dermed har det ikke blitt levert iht. betingelsene.

Risposta di Shopping4net
Var litt skeptisk etter noen av de negative anmeldelsene, men min opplevelse var bare positiv. Ut i fra min handel, er dette en seriøs aktør. Varen jeg mottok var akkurat den som var annonsert, den var sendt nesten umiddelbart, jeg fikk bekreftelse på mail og kunne betale med Vipps(Så du trenger ikke oppgi bankkort, hvis du synes det er ubehagelig.)
Jeg er veldig fornøyd og kan absolutt anbefale de videre og vil bruke de igjen hvis jeg finner noe jeg vil ha.
Tusen takk! :)
Kjøpet ditt er ikke inkludert toll som de ikke opplyser om. I tillegg blander de bestillinger og sender feil vare til feil kunde. Når du da i godtroende velvilje kontakter firmaet for å opplyse om feilen og pakker den klart slik at de kan hente den tilbake, krever de at du skal bruke egen printer og transportere pakken til transportfirma og truer med å fakturere deg for mottatt feilvare hvis du ikke gjør det.

Risposta di Shopping4net
Har bare hatt gode opplevelser med nettstedet. Rask levering og meget godt innpakket. Gode priser på de produktene som jeg har bestilt
Scam !! Be careful when buying. Their prices differ from those advertised.