Shinhypnose.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

I visited Mads about 2 months ago as I needed help with quitting smoking. For reference, I have been a smoker for 25 years and tried to quit many times without success. Even when “not smoking” I was n... Leggi di più

I månedsvis vågnede jeg 3-5 gange hver nat af hedeture pga. overgangsalder og kunne ikke falde i søvn igen. Prøvede hormoncreme, melatonin og magnesium uden virkning. Udmattet af søvnløshed, som kun b... Leggi di più

Jeg kontaktede Mads til en behandling for vægttab og min mor havde brug for behandling mod manglende nattesøvn, vi blev behandlet den 21. august 2025, det var en god oplevelse, vi havde aldrig prøv... Leggi di più

Jeg var hos Mads til behandling for højdeskræk i februar 2026. Jeg skulle på ferie og skulle bo på et hotel, højt oppe af en klippe. Jeg havde min bedste flyrejse i mange år. Kunne sidde og kigge ud a... Leggi di più

1. Servizio di ipnoterapia

Hypnose hurtig effektiv behandling af vægttab rygestop, flyskræk, angst stress, fobi'er migræne eksamensangst mm.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har lige været i hypnose ved agust

Har lige været i hypnose ved agust, en vildt fed oplevelse. Blev mødt af den mest forstående rare og ikke at forglemme dygtig mand, jeg mødte op og var skeptisk, men gik derfra med en kæmpe glæde og wauw følelse.. Jeg kan helt klart anbefale Agust..

20 febbraio 2021

Risposta di Shinhypnose.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse

Jeg havde min første tid hos Mads i…

Jeg havde min første tid hos Mads i dag, og det var en så fantastisk, vild og rørende oplevelse. Det var en stor åbenbaring for mig, og han er bare så dygtig! Jeg kom i kontakt med mine følelser på et meget dybt niveau og gik ud derfra med ro i maven og i tankerne. Jeg ser frem til at komme igen og giver den største anbefaling herfra!

2 febbraio 2021

Risposta di Shinhypnose.dk

Hej Simone og tak for de flotte ord, det varmer altid og er med til at holde flammen ved lige som jeg har for mit fag.

Jeg kom med kaos af følelser i kroppen…

Jeg kom med kaos af følelser i kroppen som var helt ulideligt. Da jeg gik der fra var det lettet og grinende. Jeg kunne overskue de udfordringer jeg stod overfor.

28 gennaio 2021

Risposta di Shinhypnose.dk

Hej Lizette, det er godt at høre det går bedre og tak for den fine anmeldelse

Mads

Direct Navigation uddannelse 💫

Jeg kan på det varmeste anbefale Mads 🤩

Jeg har netop færdiggjort uddannelsen DIRECT NAVIGATION og kunne fra dag 1 bruge hans teknikker.

Jeg er uddannet hypnoterapeut men manglede indsigt i klinisk hypnose og Mads viste sig at være et fantastisk valg.

Han er knaldhamrende dygtig, han er skarp og der er ikke den problemstilling han ikke kan vende til en fordel 🏆

Han er dygtig til at vise alt det han siger og dermed sikre jeg mig en uddannelse med stor værdi, da jeg kan se, at det han siger kan også udføres 🙏

Jeg står nu meget stærkere som hypnotisør og med mange flere muligheder for at hjælpe mine klienter.

Mads teknikker er utrolig nemme at bruge og jeg har lært at chok er det stærkeste redskab jeg endnu har mødt 💪

Da jeg i 2018 valgte at uddanne mig var det efter mange års sygdom hvor der opstod angst. Jeg kom af med de fysiske påvirkninger men grundet det lange forløb har tankerne igen og igen trukket mig i den angste retning og ofte i perioder hvor jeg har brugt meget energi på at få den ud af kroppen.

Hos Mads var der flere gange mulighed for at vende problemstillinger og få dem behandlet som en del af uddannelsen.

Jeg tog endelig fat på den sidste del af min egen personlige udvikling ved at lads Mads behandle min sidste dæmon - angsten for at blive syg!

Mads vidste lige nøjagtig hvordan han skulle spørge ind, for at jeg kunne finde det svar min krop havde brug for ❤️

Idag står jeg stærkere end nogensinde OG UDEN ANGST!

Tak for mange fede timer sammen Mads og jeg glæder mig til at vi ses igen 🤗

Klart 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 gennaio 2021

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak for den fine anmeldelse.. der varmer altid. God vind fremover Heidi

Spar 2396 kr på 30 dage

Efter 6 år med et stort overforbrug af pepsi max og et utal af forgæves forsøg på at stoppe tog jeg ind til Mads. Det var med en hvis skepsis, ikke på Mads' evner, men mere på om noget kunne stoppe mit forbrug af pepsi max, som efterhånden nærmest var blevet en del af min identitet.

Nu er det 30 dage siden jeg har været hos Mads og jeg har ikke drukket ét pepsi max siden. Jeg kører stadig rundt med en hel uåbnet ramme i min bil, så jeg bliver præsenteret for muligheden flere gange dagligt, men lysten og behovet er helt væk nu.

Mads har sparet mig for 2396 kr på 30 dage og helt sikkert gjort min krop en kæmpe tjeneste. Kæmpe anbefaling herfra!

7 ottobre 2020

Angst og hjernerystelse

Jeg har i mange år kæmpet med angst. Jeg har gået til alle mulige former for behandlinger, flere psykologer end jeg i dag kan huske navnene på, men fælles for dem alle er, at deres hjælp ikke har hjulpet i det lange løb.

Efter 2 hjernerystelser, hvor den anden var medvirkende til, at min angst tog overhånd, fik jeg nogle teknikker af en neuropsykolog som var ganske fine, men ikke hjalp mit nervesystem med at falde til ro. Min kæreste fandt Shinhypnose, og jeg besluttede mig for at give det en chance...hold nu op hvor er jeg glad for den beslutning!

Jeg kan ikke forklare hvad Mads gjorde...men det har jeg heller ikke behov for. Jeg var lettet da jeg cyklede derfra første gang, og efter anden følte jeg at logikken Mads fremlagde, var den jeg havde brug for at høre. “Man kan bruge flere år på at forme en vase, men den kan knuses på et øjeblik, så hvorfor kan angsten så ikke forsvinde lige så hurtigt!”.

Tak Mads! Bare tak. Jeg kæmper stadig med hjernerystelsen, men jeg har en indre ro, som allerede har hjulpet mig til at have dage, hvor jeg har det bedre. Jeg har fået troen og håbet igen...og i den grad et lettere sind🤗

10 luglio 2020

Risposta di Shinhypnose.dk

Tak for den fine anmeldelse, du er altid velkommen

Mads

Efter adskillige år med højdeskræk…

Efter adskillige år med højdeskræk valgte jeg for lidt over et år siden at forsøge med hypnose (hypnoterapi) og besøgte derfor Mads. Efter 2 behandlinger blev vi enige om at det var løst. I dag skulle det så prøves til yderste grænse, idet der blev besluttet tur til skovtårnet på Gisselfeld. Det blev en ren fornøjelsestur op i tårnet, dette var ikke sket uden et besøg hos Mads, han kan kun anbefales.

26 aprile 2020

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak Henrik godt at høre.

Angst

Efter mange år med panikangst opsøgte jeg Mads.
Jeg følte mig utrolig tryk under hele behandlingen det var en fantastisk oplevelse. jeg gik glad og lettet derfra efter en halv time og har nu været angst fri i 6 uger.

4 luglio 2019

Det bedste jeg nogesinde har gjort

Wow, har intet andet at sige !
Jeg har gennem hele mit liv døjet med stammen og angsten for at stamme, og har prøvet adskillige ting. Talepædagog, psykolog, lægehjælp, snakkegrupper osv. Intet hjalp. Var så tæt på at miste håbet, og lade min stammen vinde.
Fandt ud af Mads gennem en veninde som også stammer, og hun anbefalede mig ham.
Det her er det der har hjulpet mig godt på vej, og det er det bedste jeg nogensinde har foretaget mig. Min stamme er selvfølgelig ikke helt væk, da det jo ikke bare er noget man kan fjerne på kort tid, men kan virkelig mærke en KÆMPE KÆMPE FORSKEL. Har været hos ham 3 gange, og snakker allerede meget mere flydende og langsommere nu, og jeg kan virkelig ikke takke ham nok for den hjælp han har givet mig. Han er så rar og så sjov, og man nyder virkelig at være i hans selskab. Man føler sig overhovedet ikke utilpas - tværtimod.
Kan VIRKELIG anbefales!!!

9 giugno 2019

Wauw siger jeg bare

Wauw siger jeg bare, nu har jeg gennem årene prøvet mange ting for slankekur men ingenting har hjulpet.
Og nu stod jeg der igen og var faktisk bange for at jeg bare blev større og større, jeg kunne ikke styre mad eller rettere styre mit hoved der sagde is de næste 2-3 timer om aftenen, jo jeg kunne da gå en tur, men hjernen stoppede ikke, hvor ville jeg ønske jeg bare havde det normalt på den måde jeg ikke tænkte mad og andet indtagelse over flere timer, at jeg kunne kigge kager uden det ville røre mig, ligesom det var engang, hvor jeg følte fred når jeg sad til kaffebordet, og var motiveret og slet ikke følte mig snydt ..tværtimod, jeg elskede når det føles godt i mig og jeg sagde… bare et glas vand tak !
Noget måtte gøres og jeg havde for et par år siden læst om shinhypnose, og nu måttet det altså briste eller bære.
Wauw, det virker . Ja det kan jeg godt sige, nu er der gået 3 uger og jeg har sgu’ ingen problemer mere hvad mad angår, så jeg er bare super glad. Og stille og roligt taber jeg mig i vægt, ikke meget men det er fordi det er kostomlægning og et sted hvor jeg også kan leve, jeg har valgt.
Men jeg føler mig motiveret og det er vigtigst for mig.
Tina er super dygtig og kunne sætte sig ind i mit problem, jeg vil helt sikkert bruge hende igen.
Jeg har ikke været på nogen hold, men gået alene hos Tina i Rødovre, hvilket også virker helt fint.

19 febbraio 2019

Det bedste jeg har gjort for mig selv.

Jeg kom til Mads på mit livs laveste punkt, med angst, lavt selvværd og ængstelighed. Efter første gang oplevede jeg en nærmest voldsom forskel og efter kun tre gange føles det som om jeg er ved at få mit liv tilbage. Jeg kan ikke anbefale Mads nok. Uanset hvor stort og kompliceret dit problem måtte være, så er jeg sikker på at Mads vil kunne hjælpe. Han har en enorm menneskeforståelse og en evne til at finde ind til problemets kerne. For mig har det været en livsændrende oplevelse og jeg har fået mod på mit eget liv og lyst til at leve det.

3 febbraio 2019

Fantastisk oplevelse og virkning

Fantastisk oplevelse og virkning. Kan varmt anbefale Mads og hans unikke evner, der ved blot en session fjernede min uvane gennem 40 år. Tak, Mads, for din passion og evner.

13 novembre 2018

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak og du siger bare til hvis der er andet jeg kan hjælpe med, eller slette 😜

Kan varmt anbefales! Vil du vælge en hypnotisør? Så vælg Shinhypnose.

Mads hos Shinhypnose er en yderst kompetent og dygtig hypnotisør! Han har en fantastisk evne til at komme ind til kernen på en hurtig og effektiv måde, samtidig med at han med hans filosofiske hjerne tryllebinder dig til at selv bevidsthedsændre adfærdsmønstre og følelser, så du kan leve dit liv, som du ønsker!
Udover det, så er han en varm, dygtig og effektiv underviser, der er super god til at møde sine elever, hvor de er. Kan varmt anbefales!

14 settembre 2018

Mads er en fuldkommen fabelagtig dygtig…

Mads er en fuldkommen fabelagtig dygtig hypnotisør. Dertil en meget levende, inspirerende og utroligt vidende underviser. Om du ønsker behandling eller undervisning - gå trygt til Mads hos Shin Hypnose.

4 settembre 2018

Var til min mors 50 års og i den…

Var til min mors 50 års og i den forbindelse havde de hyret underholdning, som var shinhypnose.
Har aldrig tvivlet på hypnose og selve tilstanden, men de timer som underholdningen stod på.. har aldrig oplevet noget ligende ! Er stadig “blown away” over det! Og prøver at analysere det hele, men kommer til konklusionen, at noget i livet skal ikke kunne forklares.. jeg morede mig gevaldigt og udover den mystik som hypnose frembringer i en, så var det også virkelig morsomt ! Jeg kunne se på det i flere timer !!

28 agosto 2018