Shinhypnose.dkRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

I visited Mads about 2 months ago as I needed help with quitting smoking. For reference, I have been a smoker for 25 years and tried to quit many times without success. Even when “not smoking” I was n... Leggi di più

I månedsvis vågnede jeg 3-5 gange hver nat af hedeture pga. overgangsalder og kunne ikke falde i søvn igen. Prøvede hormoncreme, melatonin og magnesium uden virkning. Udmattet af søvnløshed, som kun b... Leggi di più

Jeg kontaktede Mads til en behandling for vægttab og min mor havde brug for behandling mod manglende nattesøvn, vi blev behandlet den 21. august 2025, det var en god oplevelse, vi havde aldrig prøv... Leggi di più

Jeg var hos Mads til behandling for højdeskræk i februar 2026. Jeg skulle på ferie og skulle bo på et hotel, højt oppe af en klippe. Jeg havde min bedste flyrejse i mange år. Kunne sidde og kigge ud a... Leggi di più

1. Servizio di ipnoterapia

Hypnose hurtig effektiv behandling af vægttab rygestop, flyskræk, angst stress, fobi'er migræne eksamensangst mm.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Væk med alle de dårlige tanker - ro i mit hoved!

Jeg har været til hypnose hos Mads - et genialt menneske! Jeg kom med flg problematikker: selvdestruktiv, havde aldrig følelsen af at være god nok og jeg oplevede at være utilstrækkelig på alle parametre. Jeg var depressiv og trist.
Den umiddelbare reaktion på behandlingen var absolut ro i mit hoved/tankerne slap nemmere og intet blev hængende i længere tid! Efter 10 dages tid begyndte jeg at opleve hvor “ligeglad” jeg var blevet. Alt det der fyldte i mit hoved og satte sig i min krop, var jeg fri for. Tankerne kommer stadig ind i mellem, men de sætter sig ikke i mig og er nu forbigående! En kæmpe lettelse!
Jeg har netop været til et boost, ca 5 måneder efter første session, for at blive endnu lettere!
Tak for god behandling!

7 febbraio 2024

Tak for den fine anmeldelse

Et helt nyt liv

Gik ind til en hypnose session med tvivl og skepsis og gik derfra som et helt nyt menneske. Det var vildt og intenst og på kun en halv time blev mit liv igen mit eget.
Tusind tak til Mads for at give min familie og venner den person tilbage som jeg var engang.

7 febbraio 2024

Risposta di Shinhypnose.dk

Tak for den herlige anmeldelse

Mads er dygtig og nærværende

Mads er dygtig og nærværende. Har gået hos ham gennem nogle gange for sukkerafhængighed. Well, først vidste jeg slet ikke at jeg var afhængig af sukker. Det var jeg, helt og aldeles, og at gå hos Mads har hjulpet så utrolig meget. Kan anbefale Mads og hans hypnoseterapi fordi det tager fat et spadestik dybere og har hjulpet mig videre

5 febbraio 2024

Risposta di Shinhypnose.dk

Tak for den fine anmeldelse ;)

Jeg led i mange år af stress

Jeg led i mange år af stress, som førte til angst, det forhindrede mig i mange ting i min hverdag. Jeg møder Mads som bestemt mener han kan hjælpe mig. Jeg begyndte at gå i et forløb og efter et halvt år, var det slut med stress og angst. Det er flere år siden og det holder stadig, jeg er stærkere og mere robust end nogensinde. Jeg kan på det stærkeste anbefale Mads, han er direkte, kort og kontant og meget effektiv!!!

16 gennaio 2024

Tak for den fine anmeldelse

Kan på det varmeste anbefale hypnose…

Kan på det varmeste anbefale hypnose hos Mads, for at komme udfordringer til livs på en effektiv og dybdegående måde!

Han har hjulpet mig med at stoppe med at ryge, som blot var symptom på noget meget dybere! Efter at have været hos Mads 3 gange, ser jeg mig selv på en hel ny måde. Eller måske ser jeg faktisk “bare mig” som jeg har været hele tiden, men uden de briller på som havde skam og skyld i glasset.

Jeg føler mig som et frit og helt menneske og er så taknemmelig over at have krydset din vej, Mads!
Tak!!

15 dicembre 2023

Risposta di Shinhypnose.dk

Tak for det flotte anmeldelse ;)

Hypnose Sydjylland v

Hypnose Sydjylland v. Batyah.
Efter at have mistet smags-og lugtesans som følge af Covid, har én session hos Batyah givet mig begge sanser tilbage. Batyah gennemgår på tryg og professionel vis forløbet, så man fra første færd føler sig i sikre hænder. Mine varmeste anbefalinger til Batyah!

1 novembre 2023

Tak for fantastisk underholdning til…

Tak for fantastisk underholdning til vores temadag! Vi blev underholdt fra start til slut. Jeg kan ikke mindes hvornår der er blevet grint så meget. Er meget imponeret over dit store talent, men forstår stadig ikke hvordan det kan lade sig gøre at styre er andet menneskes følelser på få minutter;) Helt vildt show!

7 marzo 2023

🙏🏻❤️Min dybeste og største…

🙏🏻❤️Min dybeste og største taknemmelighed til Mads som hjalp min søn på 19 år, som lider( gjorde) af panik angst i en så voldsom grad at han ikke spiste. Jeg var grædefærdig og vidste ikke hvad jeg kunne gøre for min søn. En venindes datter ( som selv har brugt Mads sagde: prøv om Mads kan hjælpe.
OG DET KUNNE /KAN MADS🙏🏻❤️ efter ca 10-15 min var Mikkel i bedring. Vi var der i ca 30-40 min.
Og det første mikkel sagde da vi kom ud: mor jeg er lidt sulten.😍ohhh mit hjerte hoppede af glæde. I dag, dagen efter mads’s arbejde, spiser Mikkel, griner og smiler. Jeg er så lykkelig. Jeg vil til ENHVER TID tá fat i Mads hvis der skulle komme noget, eller anbefale ham til alle.
Jeg arbejder i Cph airport og vil fortælle alle mine kollegaer at Mads kan hjælpe. De har fulgt mig på siden og ved hvad vi har været igennem. Så igen af hele mit hjerte tusind tak Mads. ☺️🙏🏻bedste hilsner Tine og Mikkel.❤️

24 gennaio 2023

På 1/2 time hos Shin Mads blev min mor kureret for at ryge

Det er nu 1 år og 2 måneder siden at min mor, på nu 76 år, var til hypnosen.

Hun havde røget siden hun var omkring 16 år

Shin Mads kan varmt anbefales, ikke bare fordi han fik min mor til at stoppe med at ryge, men også for hans varme, behagelige og profesionelle måde at være på😊😊

Af hjertet tak til Shin Mads🙏🏻❤️

29 gennaio 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Selv tak og ta for den fine anmeldelse

Mads er vildt dygtig

Jeg ville bare lige afsætte en anmeldelse og ros til Mads, for hans fantastiske arbejde. Mads har fagligheden i orden og forstår sig på menneskers problematikker. Han får de varmeste anbefalinger fra mig.

22 luglio 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak du er altid velkommen

Mads er helt igennem FOR VILD

Mads er helt igennem FOR VILD. Han har fjernet min døds- og sygdomsangst efter jeg selv har kæmpet flere år med psykolog timer, bøger om angst osv.

Jeg vil 100% anbefale ham til alle som ønsker at få en spændende men rolig oplevelse med på vejen samtidig med at få fjernet det som tynger en.

Jeg kan ikke anbefale Mads nok og jeg er taknemmelig helt ind til knoglerne.

18 giugno 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak og dejligt at høre

Behandlingen virkede ikke på mig, da jeg ikke blev hypnotiseret. Mads mangler at udvise respekt, ordentlighed og service.

Behandlingen virkede ikke på mig. Tror ikke, jeg blev hypnotiseret. Jeg kunne fornemme på Mads, at det nok også var tilfældet. Alligevel vælger han at tage fuld pris. Da jeg skrev til ham om min ærgerlige oplevelse, var der ingen ærgrelse at spore, men blot et link til bestillingssiden. Dårlig service og mangel på respekt og ordentlighed. Jeg er med på, at der ikke er nogen behandlingsgaranti, men jeg ville i hvert fald i første omgang ikke kunne få mig selv til at tage fuld pris (1000 kr. for en halv time) for en behandling, jeg med det samme kunne fornemme, ikke havde virket på min klient. Og havde klienten skrevet en mail om sin ærgerlige oplevelse, havde jeg udvist langt mere respekt og service. Eneste plus var hans råd til tackling af udfordringer, så derfor det ikke er en 1-stjernet anmeldelse. Jeg var ellers meget åben overfor hypnose som mulig behandlingsform. Jeg skal ikke kunne sige, om du, der sidder, og læser dette, vil have samme dårlige oplevelse, men 1000 kr. er et dyrt sats, så jeg ville råde dig til at prøve en anden.

22 aprile 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Hej Andreas og tak for din anmeldelse.
Jeg anbefaler 1-3 sessioner for at få det bedste ud af det.
Jeg sætter pris på din tilbagemelding og skriver du er velkommen til at komme igen.
Nogle mennesker har nemmere med hypnose end andre og derfor anbefalingen af de 3 sessioner.

Mads

En stor tak og mine bedste og varmeste…

En stor tak og mine bedste og varmeste anbefalinger til Mads, SHIN Hypnose.
- når han underviser på sin DN uddannelse og på opfølgnings/inspirations kurser. Inspirerende og praktisk anvendeligt, med en skøn humor der letter forståelsen af pointerne. Med en stor respekt og omsorg for de problemstillinger der arbejdes med og som betyder at både "kaniner" og kursusdeltagere kan føle tryghed i sårbarheden.
Samme tryghed i sårbarheden oplever jeg når jeg har været til individuelle sessioner, med personlige issues, som jeg har ønsket hjælp til. En meget empatisk måde at blive mødt på, en fantastisk evne til at "se" hvad det drejer sig om - og ikke mindst, evnerne til at hjælpe mig med det jeg kommer for at få hjælp til.

14 aprile 2022

Mange tak Anita

Hypnose hos Tina Kristensen er så…

Hypnose hos Tina Kristensen er så anbefalelsesværdigt.
Hun indgyder ro, hun er lyttende, venlig, empatisk, rolig og har også dejlig humor.
Ankom med hjertebanken og en voldsom puls, gik hjem med ro i krop og sjæl. Sikke en lettelse.
Jeg føler mig 100 % tryg hos/ved Tina og glæder mig til at få has på min angst efter lidt flere sessioner.
Tak Tina 🌺

4 aprile 2022

God oplevelse

Besøgte Tina
Venlig, imødekommende og empatisk!
Jeg har fået hypnose hos Shinhypnose, før begge gange en god oplevelse.

4 aprile 2022

Effektivt og hurtige resultater

Jeg har besøgt Tina i Rødovre til hypnose for vægttab. Tina er empatisk og meget reel. Hun fik talt igennem mine undskyldninger og sat fokus på, hvorfor jeg gerne ville opnå vægttab, og hvordan jeg kunne gøre det. Den første omgang hypnose satte gang i mange tanker hos mig, og den forstærkede min indre stemme, der nu styrer. Frem for at dyrke dårlige vaner, så gør jeg nu, hvad der giver mig energi og glæde. Jeg er blevet langt mere afslappet omkring min kost, fordi det er nemmere at tage de gode valg. Det er ikke en kur, men sund fornuft.
Tina viste effektivt, at jeg selv er i kontrol under hypnosen, og jeg selv bestemmer, hvordan jeg vil agere. Jeg deltager i et forløb med 4 sessioner. De første to brugte jeg første uge som anbefalet, og jeg har to tilbage, som jeg kan bruge, når/hvis jeg oplever de dårlige vaner trænge sig på igen.

28 marzo 2022

Dygtig og professionel hypnosebehandling

Venlig, imødekommende og empatisk!
Jeg har fået hypnose hos Shinhypnose, af flere omgange nu. Der er en rigtig rar og tryg stemning. Mads er super dygtig og professionel til det han gør!
Jeg har personligt fået mere positivitet i mit liv, og større tiltro til mig selv.
Kan klart anbefale Mads og shinhypnose.

7 marzo 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak for den fine anmeldelse ;)

Fuldstændig fantastisk oplevelse

Fuldstændig fantastisk oplevelse. "Som ved et trylleslag" er sætningen jeg vil beskrive Mads' evner med. Jeg lider (led) af dyb angst, og efter sessionen i dag har jeg for første gang i årevis følt fred i mit sind. Jeg er selv uddannet terapeut og har derfor faglig kompetence bag min udtalelse - FULDSTÆNDIG FANTASTISK.

14 febbraio 2022

Risposta di Shinhypnose.dk

Mange tak .. du er altid velkommen hvis det skulle blive nødvendigt