Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded. Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikk... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der åbenbart synes det er fint med at personalet er ubehøvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ring... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Shell , Kastrupvej . Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke været imponeret . Men det er nu ændret. Der er kommet et personale der er flinke og service minded . Især en er rigtig b... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.
Informazioni di contatto
Nærum Hovedgade 8, 2850, Nærum, Danimarca
- www.shell.dk
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Shell Dragør Kirkevej
Jeg ved ikke om Shell/7-11 på Kirkevej i Dragør har fået ny ejer, men jeg skal da ellers lige love for at piben har fået en anden lyd dernede! De unge mennesker bag kassen har ellers altid været hjælpsomme og servicemindede, men nu er der kommet en mand som er så kommanderende, nedladende og konfliktsøgende så man tror det er løgn! Hvis ikke det går stærkt nok med at hente pakker begynder han at skynde på kunderne og med en meget dårlig attitude. Tror han og de nye medarbejdere trænger til et kursus i kundeservice!

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Nægtet udlevering af pakker.
Nægtet udlevering af pakker.
Shell Nybrovej Lyngby nægler at udlevere GLS pakker den sidste time af deres åbningstid. Ekspedienten står bare med et smil på læben og siger at de gør vi "desværre ikke". Ville det ikke bare være billigere at lukke end at have en til at stå og afvise folk? Det kan godt gøres bedre!

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Hej jeg handler tit i shell på usserød…
Hej jeg handler tit i shell på usserød kongevej lidt benzin og cigaretter. Men hvergang man gå ind i tanken så stinker det af bacon, det har det gjort i rigtig mange år og det er en virkelige ubehagelige lugt der sætter sig i tøjet.
Det andet ham der er der om morgen (ung mand sort hår med krøller) er meget arrogant og kender intet til kundeservice. Han svare meget flabet tilbage også var der en gang hvor jeg var derinde efter cigaretter hvor han så begynder og spørge om jeg vil sælge min jakke da det er en han altid har ønsket sig og om han må prøve den. Det synes jeg ikke man kan tillade sig. For mig som kunde blev jeg bragt i en ubehagelige situation hvor jeg ikke følte mig tilpas.
En anden gang jeg var derinde så begynder han og kommenter mine øjne og siger at der er noget med dem?
Jeg synes man skulle tage en snak om hvad kunde service er specielt overfor ham med sort hår og krøller og ham den anden med brunt hår og som altid har shell kasket på for når man kommer om aftenen så skal man stå og vente i en time før døren bliver åbnet.
I sidste ende så holder man jo op med komme over til jer og vælger en anden med det vil være træls nu hvor man nærmest er nabo til jer.

Fin butik
Fin butik. Men det er dog ret irriterende at de åbenbart ikke tager imod pakker fra GLS om lørdagen Øv!! Det er sket flere gange

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
I danmark kan vi åbenbart ikke Engelsk
Min partner havde tabt sine nøgler og gik på Shell I Horsens for at spørge om de måske var blevet fundet, og afleveret derinde. Han spørger om dette på Engelsk da han er amerikaner og stadig er ved at lære dansk, og får så bare svaret "det her Danmark, vi snakker ikke Engelsk" I hovedet. Er det virkelig sådan man behandler folk? Dybt rystet.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Bliver talt grimt til kunderne
Virkelig dårlig oplevelse på Shell/7-eleven i Aabenraa, folk kom og hentede pakker, og det skulle jeg selvfølgelig også. De havde mange pakker, fordi der lige havde været Black Friday, og var presset over alle de pakker. Kvinden som har lyst hår, og arbejder der, taler meget grimt, er meget hård og kontant, og det er hun selvfølgelig også overfor mig. Hun siger hun gerne vil have at folk kommer hurtigt, og henter deres pakker. Dette siger hun også til mig, da hun havde lagt mærke til at min ene pakke havde lagt der i nogle dage (5 dage). Men forklarede at jeg virkelig ikke havde haft mulighed for at hente den, for så havde jeg selvfølgelig gjort det. Så blev der svaret grimt tilbage, at det var hun da ligeglad med, og jeg bare skulle hente min pakke når den kom (blev sagt i en meget hård tone). Så smækkede hun pakken ned i bordet og gik hen til den næste kunde, uden det blev sagt god dag eller noget. Var virkelig i chok over der blev talt sådan til et fremmede menneske, er godt klar over de er presset, men det er ingen undskyldning for at snakke grimt og nedladende til andre mennesker.

Shell Usserød Kongevej
Shell Usserød Kongevej - en pænt arrogant kassedame med total mangel på et servicegen, Skulle afhente pakke fra GLS og det havde hun så overhovedet ikke styr på, tjekkede sin scanner og kunne ikke lige se nummeret og med en besked om at vi kunne prøve at kikke forbi morgen, GLS oplyser at pakken er der og at medarbejderen aktiv skal gå ud og lokalisere pakken. Men ak, det magtede den trætte medarbejder ikke bruge tid på. I stedet skal vi nu bruge en masse tid på at køre frem og tilbage og håbe på at der måske er en mere servicemindet medarbejder tilstede morgen.

Sygt dårlig kundeservice.

Personalet er altid sure
Personalet er altid sure. Og stationen roder meget, trist shell er ellers et godt brand.

Shell på Karolinelundsvej i Aalborg
Shell på Karolinelundsvej i Aalborg
Ikke om det overhovedet er værd at give 1 stjerne.. Normalt skal der meget til, før jeg bliver godt gal, men det her er under alt kritik!!!! Elendig service!!
Jeg modtager en besked fra Bring om, at en pakke kan afhentes. En pakke de leverer for/fra DHL.. Jeg vil afhente pakken den 8/11-2023, men pakken kan ikke findes i deres system. Mit indtryk er, at de ikke gider bruge tid på at kigge efter den og bliver mødt med, at jeg må kontakte Bring.. For den er ikke hos dem. Her er klokken over 17, og jeg har ikke mulighed for at gøre mere..
Samme dag går jeg derhen igen en time efter, da jeg modtager to nye beskeder om pakker, der kan afhentes. Den ene er fra samme afsender som den pakke, de ikke kan finde.. Jeg bliver fortalt, at de normalt ikke tager imod pakker fra DHL, da de ikke kan gå i deres system. Så mange gange laver de deres egne koder, så de kan gå i deres system....? Hvad er det for noget?! Og så kan de ikke finde min pakke. Det tror jeg da pokker, hvis de har lavet deres egen kode på den. Så får jeg den jo aldrig!!
Jeg kontakter Bring i dag den 9/11-2023 og fortæller om situationen, hvor de ringer op til tanken, mens de har mig i røret. De bliver mødt af, for mig at lyde, den samme person, der siger, at den ikke er der og ikke er meget samarbejdsvillig til at finde den. Bring fortæller mig, at den ligger på tanken, og de kan se, hvem der har kvitteret for den.. Så de vil prøve at finde ud af med chaufføren med hvordan og hvorledes..
Så jeg sidder stadig og ikke har fået min pakke, som var klar til afhentning allerede den 7/11 pga en idiot, der ikke vil samarbejde!! Og samtidig velvidende om, at de laver deres egne koder til pakkerne.
For mig at lyde, så lyder det som om, at man ikke har rent mel i posen, når man ikke vil samarbejde. Det skal siges, at det ikke er første gang, jeg har oplevet dette på tanken - med den samme afsender DHL. Og her viste det sig, at de netop havde lavet en anden kode og tastet ind... De burde slet ikke have en pakkeshop på den tank, når de ikke kan finde ud af at administrere pakkerne!!

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Shell på saltværksvej i københavn har…
Shell på saltværksvej i københavn har et kæmpe problem med attituden , flabede øjensynligt trætte af deres job ,kvindlige ansatte der brokker sig over at kunderne køber for meget og det går ud over deres lagerstatus .....og så blev jeg da lige svinet til med bare smut kammerat , det rager os en fjer ......av fedt . Det er kun 2 gang på 14 dage jeg møder den taberholdning til kunderne i et servicefag ....skod tank .

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
40KR FOR EN FRANSK HOTDOG .??
40KR FOR EN FRANSK HOTDOG .???
Hvordan dælen kommer i frem til den pris .??
Syntes sku det er frækt .
Dårlig service
Jeg køber to sodavand på shell tanken Karolinelundsvej Aalborg. Efter et par tårer som smager lidt besynderligt ser jeg at datoen er overskredet med et halvt år på den ene og over et år på den anden. Jeg cykler derfor tilbage for at bytte dem, men fordi den ene er åbnet får jeg kun penge tilbage for den ene. Super dårlig service!

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Fladt dæk på grund af jer
Jeg oplevede kl. 5.30 i morges at stå på tankstationen Shell Ejer Bavnehøj og ville fylde luft på mit dæk. Da jeg sætter pumpen på og starter så den fylder luften ind, så er der et knæk på slangen som gør at den tapper alt luft ud af dækket på min bil. Jeg står nu med et fladt dæk og medarbejderen i 7eleven butikken har så travlt med at sætte pølsehorn over at han ikke gider hjælpe. Jeg har nu betalt 1900,- for at få Falck vejhjælp ud fordi jeres luftkompressor trak luften ud af dækket !! Det er jeres udstyr der har været skyld i dette og derfor jer der må betale for dette !

Blandet fornøjelse
For det første, så kan jeg ikke forstå, at jeg gang på gang skal opleve, at der ingen plasthandsker er til rådighed ved tankning på en bemandet Shell-station. Tjekker de ansatte det aldrig?
Jeg har én gang tidligere oplevet, hvor "pistolen" ved standeren var sølet ind i diesel, men hvor der ingen handsker var til rådighed og jeg derfor fik "slæbt" diesel med ind i kabinen på min bil, hvor jeg kom til at tage fat i sædet efterfølgende med diesel på hænderne, med det resultat, at diesel-stanken var i bilen i månedsvis, og det er vanskeligt at få væk igen.
Derudover så er rabatten på tankkortet hos Shell jo nærmest ligegyldig. Seneste tankning (kr. 720 før rabat), fik jeg kr. 5,59 i rabat på - men så kommer der lige et Betalingsservice-gebyr på godt 4,50 kr. oveni. Dvs. plus / minus 1 kr. efter rabat ift. alm. standerpris.Jeg kan derfor lige så godt tanke ved en ubemandet stander hos et andet selskab, betale kontant med mit MasterCard / Dankort, hvor jeg så alligevel sparer de 10 øre, som jeg får i rabat hos Shell, fordi prisen hos Shell typisk ligger 10 øre højere.

Shell Rønnede.
Shell Rønnede.
Er dybt rystet...
En ung poptøs bag kassen.der ik aner hvad en rundstykke er og kan kl 10.00 ikke give tilbage på 500kr handlede for 187kr skulle høre på at det var en udsat tank så derfor har de ikke byttepenge 😒 udsat tank i rønnede 😄😄😄 husk shell der er en kontant betalings lov. I skal modtage kontanter og kunne give tilbage på en 500kr
Har man ik råd til at have byttepenge op til 1000kr skal man nok lukke sin biks... dårlig/dum og flabet tøs.skulle måske samle flasker i stedet for et job med kunde kontakt. Vi handle/tanker ikke der mere. Har 4 lastbiler og 3 personbiler. Yx lover det ik sker hos dem.så der handler vi fremadrettet.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Får parkeringsbøder for at holde på…
Får parkeringsbøder for at holde på tankstationen på gammel køge landevej 16, når man er inde på tanken.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Reserveret beløb alt for højt!!!!!!
Jeg tankede for 100 kr. på Shell og alle mine resterende penge på kortet blev reserveret - 729 kr. Så der blev ingen aftensmad til familien i dag. Sidste gang jeg nogensinde har tanket på Shell og jeg vil advare alle jeg kender mod det.

Køb ikke mad hos shell
Køb ikke mad hos shell!
Vi bestilte en burgermenu. Jævnfør skiltet var det en normal burger.
Jeg er klar over, at det serverede sjældent ligner det, der vises på skiltene. Men den serverede “burger” var en køleskabskold og tør bolle uden salat med videre.
Da vi konfronterede personalet, fik vi at vide, at de slet ikke sælger den mad, de viser på deres skærmmontre hverken på skiltet udenfor eller over disken. De viser blot et billede med teksten “burger” og serverer noget andet.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Beaconsfield M40. Very bad.
Beaconsfield M40 service station. All bins overflowing with rubbish. Dirty coffee machine which was also malfunctioning. Rude and uninterested staff. Worst Shell garage I’ve ever had the misfortune to visit. Will never visit this site again, it’s disgusting.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.