Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded. Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikk... Leggi di più
Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Leggi di più
Hvordan kan man fra shells side acceptere at man har en daglig leder,der åbenbart synes det er fint med at personalet er ubehøvlet og alt andet end kunde og serviceminded. Det drejer sig om Shell Ring... Leggi di più
Shell , Kastrupvej . Jeg har tidligere anmeldt dette sted , og ikke været imponeret . Men det er nu ændret. Der er kommet et personale der er flinke og service minded . Især en er rigtig b... Leggi di più
Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.
Nærum Hovedgade 8, 2850, Nærum, Danimarca
- www.shell.dk
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
De fortjener ikke engang nul stjerner
De fortjener ikke engang nul stjerner. Personalet er meget respektløst.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Hvis jeg kunne kunne give nul stjerner…
Hvis jeg kunne kunne give nul stjerner til shell tanken i Dalby 4690 så ville jeg det, først dårlig service, lede teenagere og flabet unger. Intet næsten at købe, for høje priser, der står to forskellige åbningstider, der står en på Google og en på døren til tanken... hvilken kigger man på først.... den på Google. Det skulle måske ændre sig.

Støvsugere altid defekte
Støvsugere altid defekte, få stationer, dårlig srrvice

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Nu kan man ikke betale med kort mere…
Nu kan man ikke betale med kort mere inde på stationen blev så informeret om at de har fået nye betalingsstander som man ikke blev reserveret et voldsomt beløb på ens konto det gjorde det så alligevel, kommer aldrig til at tanke på jeres tank igen

Pakke kaos hos Shell Tikøb
Anmeldelse af Shell Tikøb pakke udlevering.
Det opleves som om at ingen medarbejdere har fået den rette oplæring i pakkehåndtering.
Var forbi 3 gange fordi personalet ikke kunne finde min pakke fra GLS. I samme kø var en mand som også måtte gå uden sin pakke fra Bring. Min kone afventer stadigvæk en pakke fra et tredje pakkefirma. Alt sammen hos Shell Tikøb
Glædelig jul

Shell Recharge
Shell Recharge? Så eklatant dårlig app at det næsten ikke tåler bedømmelse.
Jeg har prøvet Shell Recharge ifb. med kampagnes til 1 kr. pr. kw.
For det første kan man undre sig over behovet for et fysisk kort? Hvorfor skal man have det? Der er en fin app (ok - appen er noget l...) hvor det dybest set kunne leve indeni.
Så til selve oplevelsen: Dårligt interface, standere der i app'en står som optaget men er ledige. At stoppe opladningen var også en udfordring, og i 2 grader og regn gider man bare ikke bøvle med sådan noget.
Få nu stoppet det latterlige forsøg på at være ladeleverandør, indtil I har fået ansat nogle udviklere og UX folk.
Mit bekendtskab med jer slutter ihvertfald her - godt der er et hav af andre ladeoperatører på markedet.

Godt tilbud gennem FDM 1 kr.pr
Godt tilbud gennem FDM 1 kr.pr. kWh Opladning resten af året ikke til at modstå, men ak ak, over 14 dage at modtage et fysisk kort via posten, for at taste det ind i appen, som jo ikke lavet for kundens skyld, og ringe er den, da kortet kom skulle jeg jo prøve og bilen var tæt på flad, meeeeen ak igen, efter mindst 20 forsøg lykkedes det ikke at få strøm ud af laderen, så jeg opgav og kørte videre til et andet firmas stander og fyldte op, Shell tilbud var vidst bare lidt fake tilbud, og nej jeg kommer ikke igen, at slås med dårlig app og soft/hardware er mit liv for kort til, det var det på ingen måde værd

Arrogant medarbejder
Blev mødt af en meget arrogant medarbejder bag disken -Shell Langeskov - som taler i telefon mens der er kunder i butikken. Efter en tid lægges telefonen - og jeg skal spille en odds. Han kan ikke få det til at virke - hvortil jeg forsøger at guide ham. Han svarer meget surt tilbage - at jeg skal ikke komme at lære ham noget - for det var/er hans butik - jeg svarer at han må snakke med sine ansatte - hvordan maskinen betjenes. Han responderer med kommentaren at han kommer ikke til at snakke med sine ansatte - for han er butikschef.
Jeg har sjældent mødt mere arrogant og IKKE kundevenlig medarbejder hos Shell. Hold fast en idiot.

Tankanlægget virkede ikke
Tankanlægget virkede ikke. Jeg var landet, et sted, hvor jeg ikke kendte adressen. Jeg ringede til kundeservice. Jeg fik, at vide af damen, at når jeg ikke kunne fortælle hvor jeg var kunne de ikke hjælpe mig. Hjælpe mig?. Det er da mig der hjælper dem. Jeg forventede i øvrigt, at anlægget havde et identifikations nummer og det sagde damen i telefonen, at det var der ikke. Det væltede ind med folk, der så kunne forsøge det samme som mig - indtil der en skønne dag kommer service. Damen var Shell var fuldstændigt ligeglad. Hun kunne fx. havde spurgt om der var nogle bygninger eller firmaer ved siden af, der kunne bruges til, at identificere tankanlægget - så der kunne komme service. På - men næ nej.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Jeg har lige fået ny elbil og ville…
Jeg har lige fået ny elbil og ville tanke el på jeres ladestationer i Silkeborg.
Jeg fyldte anvisningen hvorledes man indlæser sit dankort, og fik sat laderstikket til bilen og begyndte at lade, men gik ud efter 10 sekunder, og prøvede uni alt 3 gange med samme fejl.
Ringede til Jeres kundeservice, og filmatisering vide min dør står åbent, og fik den lukket og prøvede igen.
Der gik der total kaos hvor ladestationen igen gik ud, og fik låst laderstikket fadt i min bil, hvor alt lyste rødt.
Jeg ringede igen til jeres kundercenter og sagde hvad sker der, og fik at vide at jeg skulle hive stikket ud, eftersom jeg sagde flere gange at det sad fast i bilen, og kunne ikke få det taget af bilen.
Så pludselig efter dialog sagde jeres kundercenter til mig at nu skal jeg bare høre efter og råbte at jeg skal jeg tag og høre efter og ikke bliver ubehøvlet ellers kunne jeg bare ligge på, og fik at vide at jeg selv skulle tag kontakt til Peugeot, og sagde hvordan det klokken 17.00 det var sku mit eget problem, og blev lagt på.
Men heldighvis efter fem minutter gik lampen ud og jeg kunne få stikket fra bilen.
Det kom også frem at den laderstander jeg brugte ikke var i orden, og tænker ja hvorfor står den så at den kan bruges, og at Shell ikke for slukket for den, hvis den er ikke er i orden.
Nu har jeg været kunde i 35 år og betalt med Shell kort, og kun brugt Shell, men tænker at med alt det bøvl og vente en time for at komme videre og køre til en konkurrent hvor jeg fik hjælp, tænker jeg at det er alt for dårligt at blive behandlet som en kriminel forbryder, og tænker hvad sker der for Shell, og kan se at hvor er der mange som kun har givet jer en stjerne, og at der virker meget mærkeligt.

Blev trukket 1500kr på mit kort
Blev trukket 1500kr på mit kort, på trods af jeg slet ikke tankede, da jeg trykkede nej til at de måtte reservere så absurd et beløb. Ringede til kundeservice og de informerede mig om at pengene bliver tilbageført efter 48 timer. Handler ALDRIG på Shell igen! L_rte service…

Shell i Hvalsø 2.10
Shell i Hvalsø 2.10. Pris på skilt ved vejen 11,69. Pris på stander 11,89. Det er diesel. En anden kunde sagde det var det samme fsa benzin. 😖

Elendig service
Elendig service, Elendig kommunikation, forskellige udmeldinger fra station til hovedkontor.? Både fra områdechef og de medarbejder der skulle stå for kundeservice. I skrivende stund prøver jeg stadig at fange en person der kan afkare hvorfor der ikke kan skabes kontakt og hvorfor der ikke er nogle der henvender sig og fastholder kontakten til kunden. Dette har nu varet 6mdr. Men udmattelses kunderservice med egen virksomhed og omdømme i fokus, er vel Shell service og til at flove sig over. Hvis man som kunde ikke er fastholden og grov, bliver man prallet af med diverse tømme løfter. Så ses på adressen.!!!

Ubehøvlet ekspedient!!!
Shell Nybrovej 190 I Lyngby.
Skulle hente en pakke. Ekspedienten var en ubehøvlet ældre mand. Sidste gang jeg sætter mine ben på den tankstation!
Skal lige siges at de unge der arbejder der altid har været søde og høflige.

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
Skulle hente i pakke i Shell Tikøb fra…
Skulle hente i pakke i Shell Tikøb fra Bring i går aftes, ved 18 tiden. Den unge pige som stod alene kunne ikke finde pakken og ville ringe til chefen. Hun begyndte at ekspedere nogle af de andre kunder også og var totalt forvirret prøvede ind i mellem at finde min pakke kom ud med flere og spurgte om det var den. Lige pludselig stod der en pakke på en vogn ved siden af disken, og straks sagde hun at der var den, viste den på skærmen og spurgte er det ikke dit navn og det var mit navn og da jeg var en del forsinket pga ventetiden, fik jeg ikke tjekket pakken ordentligt. Pakken lagde jeg i bilen og kørte ud. Da jeg kom hjem senere kl 22 finder jeg ud af at pakken er åbnet og der er ikke det i jeg har har bestilt, tjekker pakkens nummer som ikke er det samme nummer, som den pakke jeg skulle have udleveret. Det er under al kritik, har prøvet at ringe her til morgen, men forgæves. Jeg vil godt have min pakke som jeg har betalt for. Kom næste morgen og der var ingen problem i at få den rigtige pakke.

Shell Grindsted.
Shell Grindsted.
Bestiller en kebab mix med dressing og rå løg. Får en pølsemix. Så beder ham lave en ny, så spørg han om det er nødvendigt han laver en ny. Og svarer ham selfølgelig ja. Så venter 15 minutter, så får jeg en kebab mix fyldt med karryketchup. Ved ikke.
Der udover var min makkers pomfritter frosne inden i. Meget dårlig oplevelse
Vi stilte maden på disken og gik.

Shell er udulig
Har sendt nogle dårlige anmeldelser til Wolt fordi jeg ikke fik varer jeg havde betalt for. Men det viser sig at Shell er problemet. Har prøvet at bestille hos en Shell station flere gange. Simpelthen pinligt at et firma så stort ikke kan finde ud af levere vare som et enkelt mands firma kan

Risposta di Shell Tankstationerne i Danmark
this company is so good and very well…
this company is so good and very well work
Glemte ketchup i min fransk hotdog