Följde instruktionerna enligt Seunlocks hemsida och fick upplåsningskoden som fungerade direkt och perfekt. På grund av serverproblem tog det 24 timmar innan koden kom, men sånt händer även den bäs... Leggi di più

Telefonen (en Nokia 6600 slide) var blevet helt låst pga. en forkert tidligere kode (fra et andet sted). Koden fra SEUnlock virkede derfor ikke. Dette blev hurtigt fixet ovet email uden nogen brok. Ka... Leggi di più

Köpte unbranding av c510. Efter en inledande väntetid p.g.a. att mailet med användarnamn och lösenord hamnade i gMails spamfilter så var allt klart efter ca 10 minuter. Enkel, billigt, förtroendeingi... Leggi di più

Jag tycker att den servicen ni tillhandahåller är suverän och till ett bra pris. Jag behövde inte vänta länge alls från att jag gjort min beställningen ,tills det fanns tillgängligt för mig här hemm... Leggi di più

1. Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Provider di servizi Internet
  5. Provider di servizi per le telecomunicazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Har du en simlåst mobil? Unlock din mobiltelefon øjeblikkeligt med det originale USB-kabel, eller med kode leveret til din mail.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Le persone hanno visualizzato anche

SUPER

Super nemt når en klovn som jeg kan finde ud af det !!!
Så jeg må sige at alt var positivt så jeg vil helt sikkert anbefale seunlock til andre.

31 maggio 2009

superbra

Efter diverse fel jag gjorde själv , läste jag lite nogrannare och allt funka klockrent , mycke nöjd

25 maggio 2009

Hurtig og brugbart:-)

Koden kom på mailen dagen efter (bestilte en søndag).
Det var nemt at forstå mailen, og oplåsningen virkede med det samme:-)

25 maggio 2009

Perfekt Behandling

Jeg kontaktede denne hjemmeside for at få min sony erricson trelefon åbnet til andre net og fik den gode service som jeg havde forventet og fik min telefon åbnet til andre NET

15 maggio 2009

hurtig og præcis

jeg indtastede oplysninger kl. 23.20. kl., 23.27 skrev jeg en mail hvor der stod jeg havde intastet forkert nummer. kl. 23.50 modtager jeg en mail med en unlock kode til min telefon. det fungerer perfekt.

14 maggio 2009

Service er ok!

Efter lidt "startproblemer" fik Seunlock.com hurtigt rodet bord på problemet, og jeg er derfor fuld tilfreds med den service jeg fik.
Service: 5 ud af 5
Ventetid 4 ud af 5 - hvilket skyldes påsken, men jeg er stadig tilfreds!

Kan med stor glæde anbefales!

27 aprile 2009

Nokia 5800

fik min mobil låst op med kode via dette firma og alt var efter bogen... fik koden på anden dagen

M.V.H

Ronny

23 aprile 2009

unlock sony ericsson

Hej! Har låst upp min mobil efter "div,krångel",,,stor hjälp av supporten,,,
men enligt den svenska översättningen på hemsidan skulle upplåsningen kosta 250SK. Jag betalade via "netbank"(har inte VISAetc.) och fick betala ca 149SK extra för det,,, DÅLIGT att inte upplysa om det

17 aprile 2009
Logo di Seunlock

Risposta di Seunlock

Hej Marina,

Der må være sket en misforståelse. Vi har ingen svenske priser på vores hjemmeside, kun priser i Dkr. Et unlock koster 200 Dkr. Hvis du har overført med netbank har det sikkert været din bank der har taget et gebyr på 149 Sek. for at overfører pengene.. for vi har ikke modtaget andet end 200 Dkr fra dig?

Venligst følg op på dette ved at kontakt os igen, så vi kan få det ordnet.

Mvh Martin
Seunlock.dk

Unlock af sony ericsson

Hej.
Jeg har fået hjælp af seunlock.com til at låse min sony ericcsson mobil-telefon op, så den kan bruges til flere mobilnet selvskaber. Jeg er meget til freds og har ikke haft nogen problemer overhovedet. Jeg fik til start indtastet det forkerte IMEI nr. og næste dig fik jeg en mail om hvad jeg skulle gøre for at finde det rigtige. Indtastning af unlock koden var også super nem, der var en god forklaring med.
Det enste lille "men" Jeg synes vejen indgennem hjemmesiden var lidt forvirende, var meget i tvivl om hvilke oplåsnings metode jeg skulle vælge..! Og det gjorde faktisk at jeg var lige ved at droppe det..
Men til alt helt stollede jeg lidt på det og tog chancen...

MVH Jesper Christensen

16 aprile 2009

PERFEKT!

Funkar jättebra! Man slipper skicka telefonen till någon, det är bara att fixa själv!! Är det nåt som kråglar så är det bara att maila och de hjälper dig direkt!!

2 aprile 2009

bange anelser gjort til skamme

lynhurtigt svar på spm. via mails. så enkelt at bruge prod. at det lykkedes for mig. min tlf. var låst til 3 med 2 "døde" 3-logoer i menu, de er nu erstattet af de originale, og de virker. tlf. som ny!! anbefales.

30 marzo 2009

Perfekt!

Bestilte koden natten til mandag, betalte over ewire og allerede mandag kl.16:50 modtog jeg koden og udførlig vejledning.
20 min. efter kunne jeg bruge mit "bibob" kort i min "telia" låste tlf...
DEJLIGT!!
Det er 3. gang jeg bruger SEunlock og bestemt ikke sidste gang.

23 marzo 2009

Super service, lidt svært produkt

Købte en unlock via kode, koden kunne imidlertid ikke lige skaffes, hvorfor vi bare fik unlock via kabel, dette betød vi skulle gøre lidt mere selv, men det virkede bare.
SEUNLOCK var gennem hele processen meget behjælpelig med hvad vi kunne gøre selv sent på aftenen tikkede e-mails ind på skærmen.
SEUNLOCK kan kun anbefales. 4 og ikke 5 fordi det er lidt nørdet at gennemføre.

20 marzo 2009

Perfekt

Super service. Koden kom dagen efter som lovet med udførlig beskrivelse af fremgangsmåde og evt. problemer. De bedste anbefalinger herfra.

18 marzo 2009

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito