Följde instruktionerna enligt Seunlocks hemsida och fick upplåsningskoden som fungerade direkt och perfekt. På grund av serverproblem tog det 24 timmar innan koden kom, men sånt händer även den bäs... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Telefonen (en Nokia 6600 slide) var blevet helt låst pga. en forkert tidligere kode (fra et andet sted). Koden fra SEUnlock virkede derfor ikke. Dette blev hurtigt fixet ovet email uden nogen brok. Ka... Leggi di più
Köpte unbranding av c510. Efter en inledande väntetid p.g.a. att mailet med användarnamn och lösenord hamnade i gMails spamfilter så var allt klart efter ca 10 minuter. Enkel, billigt, förtroendeingi... Leggi di più
Jag tycker att den servicen ni tillhandahåller är suverän och till ett bra pris. Jag behövde inte vänta länge alls från att jag gjort min beställningen ,tills det fanns tillgängligt för mig här hemm... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
- Negozio di accessori per cellulari
- Negozio di telefoni cellulari
- Provider di servizi Internet
- Provider di servizi per le telecomunicazioni
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Har du en simlåst mobil? Unlock din mobiltelefon øjeblikkeligt med det originale USB-kabel, eller med kode leveret til din mail.
Informazioni di contatto
Birk Centerpark 40, 7400, Herning, Danimarca
- support@seunlock.dk
- www.seunlock.dk
Le persone hanno visualizzato anche
virker bare 112%
hurtig expidition og nul problemer med kode til htc
Velfungerende
Lidt langsom tilbagemeldinger, men efter modtagelsen virkeder alt perfekt.
Knald god og seriøs service
Knald god og seriøs service. Selv deres support chat er professional. kan 100% anbefale dem.
Fem stjerner Fantastisk service
fem stjerner Meget professionel hjælp til en ikke computer nørd. Super god og hurtig service. Kan varmt anbefale dette firma.
Hurtig problemfri levering. Virker perfekt ved ibrugtagning +++
Varen kom dagen efter bestilling, brugsanvisning virkede efter hensigten og alt gik let.
Fik endelig varen
Det tog seks dage før jeg hørte fra Seunluck, men så fik jeg også varen.
iPhone 4s
Jeg havde en sprit ny iPhone 4s 16GB som var låst til Telenor og jeg bruger selv Telia, den fik Martin til at virke 100%. Der gik dog et stykke tid og der var lidt mail/telefon korrespondance. Men det fungerede fint.
Thumbs up!
Genial side
Har lige kørt debrand på min zylo
må sige det var super nemt.. lige til at gå til.
følg anvisningen og det kan ikke gå galt..
virker helt perfekt..
Mvh
Gert
God og hurtig service
Fik rigtig fin og hurtig hjælp til at debrande min SE W995. seunlock.dk ka klart anbefales. Mvh Anders B
Hurtig og effektiv service
Købte en sim-låst smartphone i UK, som umiddelbart ikke kunne låses op med unlock-software. Bestilte derfor en unlock-kode hos seunlock.dk.
Nu sidder jeg så med en fuldt brugbar telefon, som virker med alle sim-kort. Alle pengene værd.
Fik en super god service fra start og god mail korrespondance med Martin fra Seunlock. Han fik sendt mig mail med hvordan jeg udførligt skulle gøre for at låse min iPhone 3gs op, men intet virkede. Til sidst fandt jeg ud at jeg kunne ringe til Telia der låste den op uden problemer og så virkede den. Så ved ikke om det Martin forinden havde gjort var medhjælpende, men tror desværre de 149 kr. er spildt i denne her sag. Men når det er sagt tror jeg Martin har gjort hvad han kunne, hvorfor seunlock får 4 stjerner.
Unlock sony ericsson c905
Köbte en unlock af c905. Virkede perfekt. Fin instruktion via video. GLIMRENDE +++++++++
Virkede ikke, men...
Jeg kunne ikke få det til at virke og jeg er ellers normalt ret okay til computere, så jeg vil ikke mene det er fordi jeg gjorde ting forkerte. Gentagende forsøg blev fuldt efter anvisningerne, men softwaren blev ved med at give mig en masse fejlkoder. Om det er en fejl på min telefon eller min computer ved jeg ikke, men virke ville det ikke.
Jeg kontaktede supporten, som var meget venlig og prøvede at hjælpe, men de måtte give fortabt over for softwarens fejlkoder.
Jeg kan dog se, at mange har haft gode oplevelser med det, så ja.. ved ikke hvorfor mit ikke virkede.
Kan kun give tre stjerner når nu ikke fik det ud af det jeg havde regnet med, men stor ros til at seunlockss hjælpsomhed og at de refunderede mig uden problemer.
11 dage og stadig ingen simkode.
Da jeg valgte dette firma for at få åbnet min telefon, betalte jeg med den tro at det ville gå lyn stærkt, a hvad for noget.? lyn stærkt, jeg kan virkelig ikke se det billed for mig. efter nu 11 dage uden en simkode, samt et par tickets til support, som er flere dage om at besvares, selvom de skriver LYN hurtig support. HVOR?. har stadig en tickets kørende, som står ubesvaret fra deres side. fra d. 19. Kom nu ind i kampen, og giv den manglende service som i reklamere med at i har.??

Risposta di Seunlock
God hjælp i nødens stund
Jeg er ikke teknisk funderet i oplåsning af telefoner, så da jeg havde et problem med oplåsning af min telefon ud fra de angivne brugeroplysninger fra seunlock.dk, blev jeg meget nervøs. Det blev dog hurtigt løst af en meget venlig support, ved at give mig nye brugeroplysninger samt et lille hint hvis jeg stødte på yderligere problemer. Herefter gik alt som det skulle, og sidder nu med en oplåst telefon.
Kan varmt anbefale servicen.
Venlig betjening.
Jeg fik en rigtig god betjening af seunlock.dk og vil gerne anbefale jer til at bruge dem i fremtiden, når det er med mobiler at gøre, de leverer varen.
Føste gang, og ikke den bedste oplevelse.
Ret: titel er laver om fra "Abroult føste og sidste gang"
jeg har også valgt at give en stjerne mere, efter mailen fra Martin Wickings, det er sku godkundeservice.
Bliver da næsten nød til at prøve en gang i nærmest fremtid.
Bare for at prøve, at se hvordan tingene normalt foregår
- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -
i starten af jul. Købte, og betale jeg for en unlock kode til Sony Ericsson Xperia X10 Mini.
Fik en mail et pr dage efter at deres server ikke kunne lave en unlock kode til mig så der ville gå ca 14 dage.. ja ok det er til at leve med.
Den 10. fik jeg denne mail
"Hej,
Jeg har netop tjekket op på din bestilling.
Din bestilling er fint sendt til serveren der skal udregne koden. Vi vil sende den til dig lige så snart den er udregnet.
Med venlig hilsen / With best regards,
... - Support
Ticket Details
===================
Ticket ID: JPJ-511485
Department: General
Priority: Low
Status: On Hold"
Den 23 aug. skriver jeg igen en mail, for at høre hvordan det står til.
Den 24 aug. får jeg denne mail.. (wow nu var de kun 1 dag om det)
"Hej Søren,
Vi sælger desværre ikke unlock til x 10 mini.
Der må være sket en fejl siden du har kunne bestille et sådan unlock.
Med venlig hilsen / With best regards,
... - Support
Ticket Details
===================
Ticket ID: JPJ-511485
Department: General
Priority: Low
Status: On Hold"
Så nu må vi de om de 200,- komme igen eller hvad de finder ud af.

Verdensklasse serviice
Skal mobilen låses op vil det være dumt ikke at bruge Seunlock.dk
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået bedre servivce, og hurtig respons.
Trods nedbrud på serveren skaffede Martin mig en brugbar kode på få timer, så mobilen igen var brugbar med valgfri udbyder.
En sådan oplevelse gør at jeg varmt kan anbefale seunlock.dk
Abroult ingen respons
nu har jeg gentagende gange, forsøgt at få fat på dem telefonisk, ingen svarer og min kode til at unlocke med er heller ikke kommet
Det er nu godt en uge siden jeg bestilte den og fredag fik jeg den besked at de holdt ferie og jeg ville modtage koden, idag mandag, men stadig ingen kode til mig. Skod firma siger jeg bare ... 200 kr lige ud af vinduet

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.